The Shadow
Üye
O zaman duzelene kadar stock based custom rom kullanmaya mecbursunuzcm11 bazlı ve cm11de dahil olmak üzere tüm AOSP tabanlı romlarda telefonla konuşurken karşı tarafta ses yankılanması eko ve cızırtı gibi sorunlar var

O zaman duzelene kadar stock based custom rom kullanmaya mecbursunuzcm11 bazlı ve cm11de dahil olmak üzere tüm AOSP tabanlı romlarda telefonla konuşurken karşı tarafta ses yankılanması eko ve cızırtı gibi sorunlar var

O zaman duzelene kadar stock based custom rom kullanmaya mecbursunuz![]()
Release daha iyidir de o kadar cabuk cikmaz bence 4.3 filandir oAICPye bakmak lazım. nighlty ile release hangisi iyidir ?

AİCP den mi bahsediyorsun ? 4.4.2 için o. ayrıca geliştirici ekibi de full türk. xda da iletişime geçiyorum bazenRelease daha iyidir de o kadar cabuk cikmaz bence 4.3 filandir o![]()

AİCP den mi bahsediyorsun ? 4.4.2 için o. ayrıca geliştirici ekibi de fu ll türk. xda da iletişime geçiyorum bazen![]()
Dene o zaman release i
Ekibinin türk olduğunu duymuştum... 
Release stable kadar kusursuz olmasa da biraz daha stabil snapshota ve nightly e göreRelase ile nightly arasında ne tür farklılık var?
Nightlyse her gün çıkan sürüm yani her türlü hata bulunabilir ama çokta kötü değildir romu yapanlarda az da olsa test ediyor sonuçta 
Omni kullandım kamera ve tarayıcı hataları mevcuttu, yalnız kamerası güzel çekiyordu.Release stable kadar kusursuz olmasa da biraz daha stabil snapshota ve nightly e göreNightlyse her gün çıkan sürüm yani her türlü hata bulunabilir ama çokta kötü değildir romu yapanlarda az da olsa test ediyor sonuçta
![]()
Stock samsung kamerası her ne kadar itici bir arayüze sahip olsa da hepsinden iyi çekiyor aslındaOmni kullandım kamera ve tarayıcı hataları mevcuttu, yalnız kamerası güzel çekiyordu.
Çekim kalitesiyle alakası yok kernelinde bravia engine vb. bişey var tüm renkler daha net ve canlı ayrıca keskinlik de arttırılmış OLED ekranlarda güzel duruyor 
Pacman iyi degil onermem sahsen aicp yi bilmiyorum hic kullanmadim sanirim sadece i9500 icin varBence kur cm gitsin ben bile su an cm 11 kullaniyorum uzerine boeffla kernelin omni rom versiyonunu caktim goruntu ayna gibi seste muhtesem
AICP yi dene begenmezsen cm 11 kur bence samsungun stock romlari veya stock based romlar cm nin nightly lerinden bile hizli degil sonucta
![]()

9505 için çok daha fazla geliştirici desteği var, rom yelpazesi daha geniş, bu da benim şansım galiba.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızXDA da da dile getirdim. S4 İ9500 için geliştirici desteği yok denecek kadar az arkadaşlar en azından ''Android Development'' için. S3,S2nin bölümüne giriyorum geliştirici kaynıyor. benimde şansıma ne zaman yeni telefon alsam romlar cacık çıkıyor. linkteki konuya XDA ya üye olanlar 2 3 5 bişey yazsında geliştirciler popolarını kaldırıp rom yapmaya başlasın artık bune adam akıllı bi omega rom var başka hiçbişey yok![]()
CM 11 :Buradaki dedikleriniz için gerekli dosyaları paylaşabilir misiniz?

CM 11 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
AICP :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GApps :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben S3 kullanıcısı olduğum için diğerleri S3 ten verdiğim örneklerdi![]()

Böyle bir sorun görmedim şimdiye kadar telefona özel cm bugları işte@The Shadow @gunesinoglu ben ne zaman AOSP tabanlı bi rom yüklesem telefon kapalı iken şarj olmuyor. neden böyle acaba romun boyutu küçük olduğu içinmi???
Sabırlı ol sırayla gidiyoz verecez heraldegölge benim soruyada cvp versen bi![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızXDA da da dile getirdim. S4 İ9500 için geliştirici desteği yok denecek kadar az arkadaşlar en azından ''Android Development'' için. S3,S2nin bölümüne giriyorum geliştirici kaynıyor. benimde şansıma ne zaman yeni telefon alsam romlar cacık çıkıyor. linkteki konuya XDA ya üye olanlar 2 3 5 bişey yazsında geliştirciler popolarını kaldırıp rom yapmaya başlasın artık bune adam akıllı bi omega rom var başka hiçbişey yok![]()
Daha xda daki ilk mesajıymış
Benim üyeliğim bile yok ama ingilizcen benden iyimiş
Mesajı açalı 2-3 saat olmuş daha yanıt yok
Vay be bu AICP S3 içinde varmış deniyelim bakalım nasılmış
Ha bu arada bir konu açmakla developerların rom yapmaya başlayacağını sanmam
Daha başka bi şeyler düşünmelisiniz bence 
Böyle bir sorun görmedim şimdiye kadar telefona özel cm bugları işte
Sabırlı ol sırayla gidiyoz verecez heralde
Daha xda daki ilk mesajıymış
Benim üyeliğim bile yok ama ingilizcen benden iyimiş
Mesajı açalı 2-3 saat olmuş daha yanıt yok
Vay be bu AICP S3 içinde varmış deniyelim bakalım nasılmış
Ha bu arada bir konu açmakla developerların rom yapmaya başlayacağını sanmam
Daha başka bi şeyler düşünmelisiniz bence
![]()
yükledikten sonra beğenirsen msj at bende bi Çakayım. bu arada TWRP recovvery gerekiyor romu yüklemek ve otadan güncellemek için