------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
İçimi rahatlattın kardeşim bilgin için teşekkürler. Yeni rom atarsam bu youtube sorunu ortadan kalkar dimi ? Ha birde söylediğin romu linki varsa paylaşırsan sevinirim.

evet kalkar. ama romu yüklemeden önce cwmden Wipelerin hepsini ve format/system yapman lazım. bahsettigim rom konusu mevcut forumda. ismi HaSsan rom v4 diye arat çıkar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
İçimi rahatlattın kardeşim bilgin için teşekkürler. Yeni rom atarsam bu youtube sorunu ortadan kalkar dimi ? Ha birde söylediğin romu linki varsa paylaşırsan sevinirim.

evet kalkar. ama romu yüklemeden önce cwmden Wipelerin hepsini ve format/system yapman lazım. bahsettigim rom konusu mevcut forumda. ismi HaSsan rom v4 diye arat çıkar

JohnLegend

Üye
Kardeşim başını ağrıttım kusura bakma ama cwm wipe format/system nasıl yapılıyor anlatırsan odini bile zar zor becerdim.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arkadaşlar Bu Android 4.4.2 İle Gelen SapaMonitor Nedir Ne İşe Yarar :allalla:

JohnLegend

Üye
Valla hocam söylediğim gibi
GT-I9500
SAMSUNG
OFFICIAL
OFIFICIAL
KNOX WARRANTY VOID:1 yazıyor onun altındada A3 lü bişey yazıyor.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
  • Beğen
Tepkiler: KinG Tornado

JohnLegend

Üye
4.4.2 Stock Rom uygunmudur hocam?

eminde

eminde

Üye
Orjinal 9500 Türkiye Romu Alla Alla Neyse Bu :allalla:
Aga uygulama ayrıntısında s profesyonel audio monitör sürüm 1 yazıyo telefona bağlanabilen ses sistemlerinin ayarlarını falan yapıyo gibi geldi bana

Anil-D

Anil-D

Üye

bendede var

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Aga uygulama ayrıntısında s profesyonel audio monitör sürüm 1 yazıyo telefona bağlanabilen ses sistemlerinin ayarlarını falan yapıyo gibi geldi bana

Banada Öyle Gibi Geldi Neyse Sağol

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
S4 cihazımı bugün itibariyle Uğurladım az kahrımı çekmedi :).Sorularınızı bilgim ve vaktim dahilinde cevap vermeye devam edeceğim

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: ANIL, eskbxl, KinG Tornado ve 1 kişi daha
Anil-D

Anil-D

Üye
S4 cihazımı bugün itibariyle Uğurladım az kahrımı çekmedi :).Sorularınızı bilgim ve vaktim dahilinde cevap vermeye devam edeceğim

Saygılarımla
abi hayirlisi olsun ne alacaksan?

Anil-D

Anil-D

Üye
Abi sistemi nasil temizlerim acaba wipe data partition ise yaramiyor wipe factory resette öyle isw yaramıyor her sey eskisi gibi duruyor napmam lazim

eminde

eminde

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt