------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

eskbxl

eskbxl

Üye
Beyler bende güncelleme gözükmüyor 9500 cihaz Türkiye'den alınma
aldigin yerin onemi yok cihazin csc codu var o kod hangi ulkeye aitse o ulkeyle beraber aliyorsunuz.
simdi csc konu ogrenin.
bilmiyorsaniz cihazi recovey moda alin altta sari yazi ile yazar
applied the CSC code : TUR gibi

Son düzenleme:

berkde

Üye
dün türkiye 4.4.2 güncellemesini yaptım
daha önceden garanti devre dışı kalmıştı

bu konudaki root u yapıyım mı

• Beğen
Tepkiler: eskbxl

best tiger

Üye
Selam arkadaşlar uzun süre önce rus 4.4.2 yi odinle kurup kullanıyorum. Burda ki mesajlardan dün kingo root diye bi Program öğrendim ve araştırdım. Gelelim soruma kingo root tan telefonumu rootlasam cwm recoveryi başka rom kurmak için ne yapmalıyım. Yani rootu kingo yla yapsam cwmyi odinle kursam olur mu?

eskbxl

eskbxl

Üye
dün türkiye 4.4.2 güncellemesini yaptım
daha önceden garanti devre dışı kalmıştı

bu konudaki root u yapıyım mı
cihazi rootlu istiyorsan tabikide yapabilirsin.

bytunc74

bu bölümde ne işin var demeyin. s2 ye 4.4.2 kitkatı yükledim iyi çalışıyor.performans arttı

erko merko

erko merko

Üye
aldigin yerin onemi yok cihazin csc codu var o kod hangi ulkeye aitse o ulkeyle beraber aliyorsunuz.
simdi csc konu ogrenin.
bilmiyorsaniz cihazi recovey moda alin altta sari yazi ile yazar
applied the CSC code : TUR gibi
MRT yazıyor

• Beğen
Tepkiler: eskbxl

JohnLegend

Üye
Arkadaşlar acil sorun. 4.4.2 yi yükledikten sonra youtubeda video izlerken ekran deliriyor herşey birbirine giriyor videoyu kapattıktan sonra ekran düzeliyor. Telefonu resetledikten sonra bir süre youtube çalışıyor daga sobra tekrardan başlıyor. Nasil çòzebilirim?

mehmetyuksell

Üye
Sadece video ekranindami oluyor yoksa tüm ekranda mi?

JohnLegend

Üye
Tüm ekranda oluyor ama sadece youtubeda video izlerken. telefon normalken böyle bişey yok.Telefonu yeniden başlattığımda ise düzeliyor.Bir süre sonra yeniden başlıyor.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Tüm ekranda oluyor ama sadece youtubeda video izlerken. telefon normalken böyle bişey yok.Telefonu yeniden başlattığımda ise düzeliyor.Bir süre sonra yeniden başlıyor.

aynı sorunu ben custom romlarda yaşamıştım. Türkiye sürümünu wipe yaparak mi kurdun

JohnLegend

Üye
Evet.Nasıl düzeltebilirim be asabi kardeş yardımlarını bekliyorum.Birde asabi kardeş s4 sayaç sıfırlama çıktımı bu konu hakkında bir bilgin varmı çünkü bende knox warranty felan cıktıda.

eminde

eminde

Üye
Telefonu ne zaman bi sebepten dolayı kapatsam ilk açılışta şöyle bi yazı gözüküyor"Şu an indirilemiyor daha sonra tekrar deneyiniz" ve kayboluyor.Ama indirme kısmında birşey yok neden bahsediyor olabilir benim s4 veya kontrol edecek bi ayar kısmı varmı bildiğiniz

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Evet.Nasıl düzeltebilirim be asabi kardeş yardımlarını bekliyorum.Birde asabi kardeş s4 sayaç sıfırlama çıktımı bu konu hakkında bir bilgin varmı çünkü bende knox warranty felan cıktıda.
yok kardeşim şuan sayac sıfırlama yok maalesef. ekran delirme sorununu telefona mega wipe ve super wipe yapip daha sonra odinden Türkiye 4.4.2 romunu tekrar yukleyerek çözebilirsin şayet sayacın 1 ise

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
yok kardeşim şuan sayac sıfırlama yok maalesef. ekran delirme sorununu telefona mega wipe ve super wipe yapip daha sonra odinden Türkiye 4.4.2 romunu tekrar yukleyerek çözebilirsin şayet sayacın 1 ise

JohnLegend

Üye
KNOX WARRANTY RIOD:1 onun altındada bişey yazıyor. Tekrarlarsam gidermi bu sorun? Yada custom rom ile çözebilirmiyim evet diyosan bana bir rom önerirmisin?KNOX WARRANTY RIOD:1 onun altındada bişey yazıyor. Tekrarlarsam gidermi bu sorun? Yada custom rom ile çözebilirmiyim evet diyosan bana bir rom önerirmisin?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
KNOX WARRANTY RIOD:1 onun altındada bişey yazıyor. Tekrarlarsam gidermi bu sorun? Yada custom rom ile çözebilirmiyim evet diyosan bana bir rom önerirmisin?KNOX WARRANTY RIOD:1 onun altındada bişey yazıyor. Tekrarlarsam gidermi bu sorun? Yada custom rom ile çözebilirmiyim evet diyosan bana bir rom önerirmisin?

hayir dostum. bu sorunu çözmek şuan için imkansiz. sayaci kafaya takma bende ilk başlarda yusuf yusuf oluyordum şimdi sayacın ben ....... diyorum. ver coşkuyu kur bi custom rom keyfine bak. hassan rom var onu kurabilirsin s5 temasını barındıran güzel bir romdur kendisi

JohnLegend

Üye
İçimi rahatlattın kardeşim bilgin için teşekkürler. Yeni rom atarsam bu youtube sorunu ortadan kalkar dimi ? Ha birde söylediğin romu linki varsa paylaşırsan sevinirim.

Üst Alt