evet hocam silinmiş bu sefer uygulama telefonunuzda yüklü degil diyor. şimdi tekrar dowlod moda alıp sayaca bakayımmı düşmüşmü diye.

tamam kardeşim İnşaAllah olmuştur senide yordum Allah c.c razı olsun cok sagol![]()
Bu arada yok canım estağfurullah elimden geldikçe. 
kardeşim malesef yine sayaç 1 yazıyor custom yazıyor güncellemeyede bakmadım daha acılsın bakacamGüncellemeyede baktım Cihazınız modifiye edildi. Yazılım güncellemeleri mevcut degil yazıyor ama root kalkınca böyle yazmaması lazım degilmi ?
şuan atıyor kardeş Kingo Android ROOTla atıyorum bakalım bu sefer kaldırınca olur İnşaAllah ama bu program at diyorum başlıyor hemen ROOT Failed! diyor finiş geliyor anlamadım ki olmuyor şimdide.
teşekkür ederim usta peki ben roortu kaldırıdım güncellemeye bakıyorum yine modifiye edilmiş diyor root kalktıktan sonra sadece güncelleme yok demesi lazım degilmi rootsuz halde öyle diyor ama rootu kaldırdım yine öyle modifiye edildi diyor Kingo Android ROOT la attım başka bişey yapmadım ki sayac arttı neden olabilirki acaba?kardes sayacin artmis artik cihazin garanti disi sayilacak.
bunun cozumu yok daha. anakarti degistirirsen sifirlanir.
guncellemeyi almak istiyorsan sammobilden turkiyenin son surumunu indir odinle cihaza flasla cok basit bir islem
GalaxyS4 Odin İle Stock Rom Yükleme [VİDEO] Anlatımı - MaxiCep
videoyu izle ve aynisini yap. sana kolay gelsin takildigin yer olursa tekrar burdan sorabilirsin.
yok kardeş Kingo Android ROOT la atıyor ama yine aynı geri bu programla kaldır diyorum bunlada kaldırmıyor nedense ben böyle kullanayım en iyisi bakarım zaten satmayı düşünüyorum birdaha da samsung almayacam. teşekkür ederim yardımların için.USB hata ayıklama modunu açın. Sonra ROOT'a tıkladıktan sonra telefonu hep kontrol edin ve USB bla bla birşey diyecek izin ver de. Ondan sonra KNOX birşey engelledi diyecek Ona tıklayıp 30 gün gösterme ye tik atın ondan sonra Uygulamarı göstere tıklayın root atacaktır.
cihazin senkronizeyi acip yapabilirsin.Arkadaşlar E-Mail'de Eşitleme Devre Dışı Diye Bir Yazı Çıkıyor Web Tarayıcısından Maillerimde Birsürü Mailim Var Kendi Mail Uygulamasında Eşitleme Devre Dışı Diyor Nasıl Bu Sorunu Aşabilirim
arkadasim sayacin artmis nasilsa bunun geri donusu yok rotuda kaldiracagim diye ugrasma demekki kalinti dosyalari kalmis.teşekkür ederim usta peki ben roortu kaldırıdım güncellemeye bakıyorum yine modifiye edilmiş diyor root kalktıktan sonra sadece güncelleme yok demesi lazım degilmi rootsuz halde öyle diyor ama rootu kaldırdım yine öyle modifiye edildi diyor Kingo Android ROOT la attım başka bişey yapmadım ki sayac arttı neden olabilirki acaba?
yok kardeş Kingo Android ROOT la atıyor ama yine aynı geri bu programla kaldır diyorum bunlada kaldırmıyor nedense ben böyle kullanayım en iyisi bakarım zaten satmayı düşünüyorum birdaha da samsung almayacam. teşekkür ederim yardımların için.
sayac sifirlama daha cozulmedi.herkez bekliyor.Teşekkür ederim arkdaşım peki bu sayaç işini nasıl sıfırlarız sade benim sayaçmı 1 ki root atan herkestemi var acaba?
hocam bide degermi ki yani 4.4.2ye gecmeye bi fark varmı yoksa 4.3 temi kalayım şimdi okadar ugraştıgım yükledigim programlarım vs boşa gitmesin güncellemeye gerek duyacak bişey yoksa eger boşa ugraşmakta istemiyorum sil baştan yüklemeyle o yüzden size sorayım teşekkür ederim.
rica ederim nedemek bildigim kadari ile yardimci olmaya calsitim. bir sorunun olursa yine sor. tesekkurler sizede hayirli cumalar.Çok sagol yardımların için kardeşim hele biraz daha bekleyim yüklemeyecem 4.3de kalacam hele teelfonu satmazsam eger canımı cok sıkıyor bu samsıng bazen kırıp atacam bunuda bu ikinc s4düm birini sinirlenip kırmıştım gittim salak gibi bidaha aldım bunuda öyle yapacam heralde sabahtan beri root kaldırıp yüklemeye calıştım çözmek için malesef olmuyor neyse hayırlı akşamlar Hayırlı Cumalar kadeşim..![]()