------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz580

yavuz580

Üye
evet hocam silinmiş bu sefer uygulama telefonunuzda yüklü degil diyor. şimdi tekrar dowlod moda alıp sayaca bakayımmı düşmüşmü diye.

Karanlık97

Karanlık97

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yavuz580
yavuz580

yavuz580

Üye
tamam kardeşim İnşaAllah olmuştur senide yordum Allah c.c razı olsun cok sagol :)

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54
Karanlık97

Karanlık97

Üye
tamam kardeşim İnşaAllah olmuştur senide yordum Allah c.c razı olsun cok sagol :)

Eee? Warranty Bit kaç yazıyor? Güncellemeyi alabildin mi? Meraktan çatlattın. :D Bu arada yok canım estağfurullah elimden geldikçe. :)

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
kardeşim malesef yine sayaç 1 yazıyor custom yazıyor güncellemeyede bakmadım daha acılsın bakacam :)Güncellemeyede baktım Cihazınız modifiye edildi. Yazılım güncellemeleri mevcut degil yazıyor ama root kalkınca böyle yazmaması lazım degilmi ?

Karanlık97

Karanlık97

Üye
kardeşim malesef yine sayaç 1 yazıyor custom yazıyor güncellemeyede bakmadım daha acılsın bakacam :)Güncellemeyede baktım Cihazınız modifiye edildi. Yazılım güncellemeleri mevcut degil yazıyor ama root kalkınca böyle yazmaması lazım degilmi ?

Cihazınız rootlu gözüküyor.
Kingo Root programıyla tekrar root atın. İşlem bittikten sonra SuperSU programını açıp Root'u kaldır'a tıklayın. Bu işlem root'un yenilenmesini sağlayacak, böylece işleminiz geçerli olacaktır. (%80 ihtimal işe yarayacaktır.)

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
şuan atıyor kardeş Kingo Android ROOTla atıyorum bakalım bu sefer kaldırınca olur İnşaAllah ama bu program at diyorum başlıyor hemen ROOT Failed! diyor finiş geliyor anlamadım ki olmuyor şimdide.

Karanlık97

Karanlık97

Üye
şuan atıyor kardeş Kingo Android ROOTla atıyorum bakalım bu sefer kaldırınca olur İnşaAllah ama bu program at diyorum başlıyor hemen ROOT Failed! diyor finiş geliyor anlamadım ki olmuyor şimdide.

USB hata ayıklama modunu açın. Sonra ROOT'a tıkladıktan sonra telefonu hep kontrol edin ve USB bla bla birşey diyecek izin ver de. Ondan sonra KNOX birşey engelledi diyecek Ona tıklayıp 30 gün gösterme ye tik atın ondan sonra Uygulamarı göstere tıklayın root atacaktır.

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
şuan deniyorum hocam yaptım onları yazacam bi halledeyim teşekkür ederim :)

eskbxl

eskbxl

Üye
kardes sayacin artmis artik cihazin garanti disi sayilacak.
bunun cozumu yok daha. anakarti degistirirsen sifirlanir.
guncellemeyi almak istiyorsan sammobilden turkiyenin son surumunu indir odinle cihaza flasla cok basit bir islem
GalaxyS4 Odin İle Stock Rom Yükleme [VİDEO] Anlatımı - MaxiCep
videoyu izle ve aynisini yap. sana kolay gelsin takildigin yer olursa tekrar burdan sorabilirsin.

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arkadaşlar E-Mail'de Eşitleme Devre Dışı Diye Bir Yazı Çıkıyor Web Tarayıcısından Maillerimde Birsürü Mailim Var Kendi Mail Uygulamasında Eşitleme Devre Dışı Diyor Nasıl Bu Sorunu Aşabilirim

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
yavuz580

yavuz580

Üye
kardes sayacin artmis artik cihazin garanti disi sayilacak.
bunun cozumu yok daha. anakarti degistirirsen sifirlanir.
guncellemeyi almak istiyorsan sammobilden turkiyenin son surumunu indir odinle cihaza flasla cok basit bir islem
GalaxyS4 Odin İle Stock Rom Yükleme [VİDEO] Anlatımı - MaxiCep
videoyu izle ve aynisini yap. sana kolay gelsin takildigin yer olursa tekrar burdan sorabilirsin.
teşekkür ederim usta peki ben roortu kaldırıdım güncellemeye bakıyorum yine modifiye edilmiş diyor root kalktıktan sonra sadece güncelleme yok demesi lazım degilmi rootsuz halde öyle diyor ama rootu kaldırdım yine öyle modifiye edildi diyor Kingo Android ROOT la attım başka bişey yapmadım ki sayac arttı neden olabilirki acaba?
USB hata ayıklama modunu açın. Sonra ROOT'a tıkladıktan sonra telefonu hep kontrol edin ve USB bla bla birşey diyecek izin ver de. Ondan sonra KNOX birşey engelledi diyecek Ona tıklayıp 30 gün gösterme ye tik atın ondan sonra Uygulamarı göstere tıklayın root atacaktır.
yok kardeş Kingo Android ROOT la atıyor ama yine aynı geri bu programla kaldır diyorum bunlada kaldırmıyor nedense ben böyle kullanayım en iyisi bakarım zaten satmayı düşünüyorum birdaha da samsung almayacam. teşekkür ederim yardımların için.

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
Arkadaşlar E-Mail'de Eşitleme Devre Dışı Diye Bir Yazı Çıkıyor Web Tarayıcısından Maillerimde Birsürü Mailim Var Kendi Mail Uygulamasında Eşitleme Devre Dışı Diyor Nasıl Bu Sorunu Aşabilirim
cihazin senkronizeyi acip yapabilirsin.
teşekkür ederim usta peki ben roortu kaldırıdım güncellemeye bakıyorum yine modifiye edilmiş diyor root kalktıktan sonra sadece güncelleme yok demesi lazım degilmi rootsuz halde öyle diyor ama rootu kaldırdım yine öyle modifiye edildi diyor Kingo Android ROOT la attım başka bişey yapmadım ki sayac arttı neden olabilirki acaba?
yok kardeş Kingo Android ROOT la atıyor ama yine aynı geri bu programla kaldır diyorum bunlada kaldırmıyor nedense ben böyle kullanayım en iyisi bakarım zaten satmayı düşünüyorum birdaha da samsung almayacam. teşekkür ederim yardımların için.
arkadasim sayacin artmis nasilsa bunun geri donusu yok rotuda kaldiracagim diye ugrasma demekki kalinti dosyalari kalmis.
beni dinlersen temiz kurulum yap. cihazi recovery moda al iki wipe islemi var onlari yap. sonrada turkiye son surumunu indirip odinle flasla ve ardindan tekrar recovery moda alip iki wipe islemini yaptiktandan sonra temiz bir sekilde kullanirsin. sayacin aktif olsa dahi stock romda oldugun surece guncellemeleri alirsin.
-----Galaxy S4 GT- 9500/9505 Hard Reset Atma Anlatımı----- - MaxiCep wipe islemlerini nasil yapacagini anlatiyor.

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
Teşekkür ederim arkdaşım peki bu sayaç işini nasıl sıfırlarız sade benim sayaçmı 1 ki root atan herkestemi var acaba?

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
Teşekkür ederim arkdaşım peki bu sayaç işini nasıl sıfırlarız sade benim sayaçmı 1 ki root atan herkestemi var acaba?
sayac sifirlama daha cozulmedi.herkez bekliyor.
sayaci artan birtek sen degilsin. sadece rootda olmuyor isi bilmeyen herkez kazaran sayacini artiriyor.

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
anladım hocam bende sade bende olmuş sanıyordum şimdi acıklık getirdigine sevindim Valla:) hocam bide degermi ki yani 4.4.2ye gecmeye bi fark varmı yoksa 4.3 temi kalayım şimdi okadar ugraştıgım yükledigim programlarım vs boşa gitmesin güncellemeye gerek duyacak bişey yoksa eger boşa ugraşmakta istemiyorum sil baştan yüklemeyle o yüzden size sorayım teşekkür ederim.

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
walla bende i9505 var sizin cihazlardan biraz farkli. onu diger arkadaslar cevaplarlar bu konuda birsey diyemem. senin istegine kalmis.yukleyip yuklememek.

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
Çok sagol yardımların için kardeşim hele biraz daha bekleyim yüklemeyecem 4.3de kalacam hele teelfonu satmazsam eger canımı cok sıkıyor bu samsıng bazen kırıp atacam bunuda bu ikinc s4düm birini sinirlenip kırmıştım gittim salak gibi bidaha aldım bunuda öyle yapacam heralde sabahtan beri root kaldırıp yüklemeye calıştım çözmek için malesef olmuyor neyse hayırlı akşamlar Hayırlı Cumalar kadeşim.. :)

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
Çok sagol yardımların için kardeşim hele biraz daha bekleyim yüklemeyecem 4.3de kalacam hele teelfonu satmazsam eger canımı cok sıkıyor bu samsıng bazen kırıp atacam bunuda bu ikinc s4düm birini sinirlenip kırmıştım gittim salak gibi bidaha aldım bunuda öyle yapacam heralde sabahtan beri root kaldırıp yüklemeye calıştım çözmek için malesef olmuyor neyse hayırlı akşamlar Hayırlı Cumalar kadeşim.. :)
rica ederim nedemek bildigim kadari ile yardimci olmaya calsitim. bir sorunun olursa yine sor. tesekkurler sizede hayirli cumalar.

Son düzenleme:
  • Beğen
erko merko

erko merko

Üye
Beyler bende güncelleme gözükmüyor 9500 cihaz Türkiye'den alınma

• Beğen
Tepkiler: eskbxl ve yavuz580

Üst Alt