.caner.
Üye
Root tekniği gelsin geçeceğimCaner yükledinmi kitkati
Root tekniği gelsin geçeceğimCaner yükledinmi kitkati
Selamun Aleyküm caner kardeş ya ben rootu kaldırdım ama yine güncelleme yok diyor neden ki acaba türkiye cıkışılı telefonum nedeni neden olabilir teşekkür ederim
csc ınfo yazan yerde TURKEY yazıyor kardeşim
Warranty bit 1 yazıyor hocam . CURRENT BINARY: Custom. SYSTEN STATUS: Custom. yazıyor kardeş.
Cidden root'u kaldırdıysanız bile cihazınızın sayacı artmış. Root yaptıktan sonra sistemle oynadınız mı? Bu işlemler sayacı arttırabilir. Bildiğim kadarıyla sayacı artan telefona güncelleme gelmez. Yukarıdaki işlemden başka çağreniz yok gibi görünüyor.Bu konu ne kadar doğrudur bilmem ama bunu deneyebilirsiniz. (Olacaklardan sorumlu değilim.)valla ben rom falan anlamam öyle bişey atmadımda kesinlikle nasıl olmuş onuda anlamadım ben o odinden de anlamam ki şimdi bu sayaç dedigini şeyi rom atmadan düzeltme imkanı varmı yani dediginiz şekilde yapmazsam güncellemede gelmez sayaçta sıfırlanmaz öylemi kardeşim.?
Kardeşim inan ben rom rootu bile bilmem arkadaş attı rootu ve kesinlikle roottan başka bişey atmadım ben anlamıyorumda o dinle bişeyler yapmasını bu king root diye bi programla yükledi rootuda ama kalktı yazdı root ama supersu menuden kalkmamış ama kalktı dedi o yüzdende olabilirmi acaba? ben sadece marketten fala program inidip kuruyorum yoksa sistemsel bişeyleriyle hiç oynmadım.
i9500de download sayacını sıfırlamak imkansız artık
Kingkongla attık kardeş evet cf auto root bunu anlamıyorum bile benkingoyla sıkıntı yok ama cf auto root ile rootlarsa geri dönüşü yok

kardeşim aynen o şekilde kaldırdım evet reset atıp yeniden başladı ama o simsegi daha menüde duruyordu anlamadım ki bende acaba root kalmış olsady sayaç sıfırlanması lazım dı dimi kardeş ?

kardeş dur tekrar yapayım bakayım İnşaAllah olur bu sefer yapayım yazarım hemen..
Sagolun Allah c.c Razı olsun arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için.