------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz580

yavuz580

Üye
Selamun Aleyküm caner kardeş ya ben rootu kaldırdım ama yine güncelleme yok diyor neden ki acaba türkiye cıkışılı telefonum nedeni neden olabilir teşekkür ederim

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Selamun Aleyküm caner kardeş ya ben rootu kaldırdım ama yine güncelleme yok diyor neden ki acaba türkiye cıkışılı telefonum nedeni neden olabilir teşekkür ederim

Telefonunuzun CSC'si başka ülkeye ait olabilir.Bu uygulamayı indirerek CSC kısmında hangi ülke yazıyor onu söyleyin.

• Beğen
Tepkiler: yavuz580
yavuz580

yavuz580

Üye
csc ınfo yazan yerde TURKEY yazıyor kardeşim

Karanlık97

Karanlık97

Üye
csc ınfo yazan yerde TURKEY yazıyor kardeşim

Telefonu download moduna (SES KISMA + ORTA TUŞ + POWER) alın. Yazı gelince ses açmaya basın. Warranti kısmında sayı kaç onu söyleyin. Birde "Custom" mu? yoksa "Offical" mi yazıyor onuda söyleyin. Çıkmak için bataryanızı çıkartın.

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
Warranty bit 1 yazıyor hocam . CURRENT BINARY: Custom. SYSTEN STATUS: Custom. yazıyor kardeş.

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Warranty bit 1 yazıyor hocam . CURRENT BINARY: Custom. SYSTEN STATUS: Custom. yazıyor kardeş.

Üzgünüm, cihazınızda rootu kaldırmış olsanız bile sayaç artmış. Anladığım kadarıyla root yaptıktan sonra custom rom yüklediniz. Bu sayacı geri çeviremez hâle getirir.

Türkiye 4.4.2 orjinal rom :

yada

Bunu Odin ile yükleyin.

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
valla ben rom falan anlamam öyle bişey atmadımda kesinlikle nasıl olmuş onuda anlamadım ben o odinden de anlamam ki şimdi bu sayaç dedigini şeyi rom atmadan düzeltme imkanı varmı yani dediginiz şekilde yapmazsam güncellemede gelmez sayaçta sıfırlanmaz öylemi kardeşim.?

Karanlık97

Karanlık97

Üye
valla ben rom falan anlamam öyle bişey atmadımda kesinlikle nasıl olmuş onuda anlamadım ben o odinden de anlamam ki şimdi bu sayaç dedigini şeyi rom atmadan düzeltme imkanı varmı yani dediginiz şekilde yapmazsam güncellemede gelmez sayaçta sıfırlanmaz öylemi kardeşim.?
Cidden root'u kaldırdıysanız bile cihazınızın sayacı artmış. Root yaptıktan sonra sistemle oynadınız mı? Bu işlemler sayacı arttırabilir. Bildiğim kadarıyla sayacı artan telefona güncelleme gelmez. Yukarıdaki işlemden başka çağreniz yok gibi görünüyor.Bu konu ne kadar doğrudur bilmem ama bunu deneyebilirsiniz. (Olacaklardan sorumlu değilim.)

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
Kardeşim inan ben rom rootu bile bilmem arkadaş attı rootu ve kesinlikle roottan başka bişey atmadım ben anlamıyorumda o dinle bişeyler yapmasını bu king root diye bi programla yükledi rootuda ama kalktı yazdı root ama supersu menuden kalkmamış ama kalktı dedi o yüzdende olabilirmi acaba? ben sadece marketten fala program inidip kuruyorum yoksa sistemsel bişeyleriyle hiç oynmadım.

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Telefonda SuperSU duruyorsa root kalkmamıştır. Onu açın.

Buna tıklayın telefona reset atacak ve root kalkacaktır. Kingo Root'la atınca root kaldırılabiliniyor.

LimePie

LimePie

Üye
i9500de download sayacını sıfırlamak imkansız artık

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Kardeşim inan ben rom rootu bile bilmem arkadaş attı rootu ve kesinlikle roottan başka bişey atmadım ben anlamıyorumda o dinle bişeyler yapmasını bu king root diye bi programla yükledi rootuda ama kalktı yazdı root ama supersu menuden kalkmamış ama kalktı dedi o yüzdende olabilirmi acaba? ben sadece marketten fala program inidip kuruyorum yoksa sistemsel bişeyleriyle hiç oynmadım.

Telefonda SuperSU duruyorsa root kalkmamıştır. Onu açın.

Buna tıklayın telefona reset atacak ve root kalkacaktır. Kingo Root'la atınca root kaldırılabiliniyor.
i9500de download sayacını sıfırlamak imkansız artık

Kingo Root'la atılan rootlar imkansız değil, tabi sistemle oynanmadıysa ki arkadaş oynamamış gibi gözüküyor.Kaldırılabilir.

• Beğen
LimePie

LimePie

Üye
kingoyla sıkıntı yok ama cf auto root ile rootlarsa geri dönüşü yok

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
kardeşim aynen o şekilde kaldırdım evet reset atıp yeniden başladı ama o simsegi daha menüde duruyordu anlamadım ki bende acaba root kalmış olsady sayaç sıfırlanması lazım dı dimi kardeş ?
kingoyla sıkıntı yok ama cf auto root ile rootlarsa geri dönüşü yok
Kingkongla attık kardeş evet cf auto root bunu anlamıyorum bile ben :)

Karanlık97

Karanlık97

Üye
kardeşim aynen o şekilde kaldırdım evet reset atıp yeniden başladı ama o simsegi daha menüde duruyordu anlamadım ki bende acaba root kalmış olsady sayaç sıfırlanması lazım dı dimi kardeş ?

Evet öyle olması gerekiyordu ve o program filan gitmesi gerekiyordu. :blink:

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
kardeş dur tekrar yapayım bakayım İnşaAllah olur bu sefer yapayım yazarım hemen..

LimePie

LimePie

Üye
eğer bir sorun çıkarsa buraya yaz biz sana yardım ederiz :oke:

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
Sagolun Allah c.c Razı olsun arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

• Beğen
Tepkiler: LimePie
Karanlık97

Karanlık97

Üye
kardeş dur tekrar yapayım bakayım İnşaAllah olur bu sefer yapayım yazarım hemen..

Kingo Root programıyla tekrar root atın. İşlem bittikten sonra SuperSU programını açıp Root'u kaldır'a tıklayın. Bu işlem root'un yenilenmesini sağlayacak dolayısıyla SuperSU programı yenilenecek böylece işleminiz geçerli olacaktır. (%80 ihtimal işe yarayacaktır.)
Sagolun Allah c.c Razı olsun arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Oldu mu?

• Beğen

Üst Alt