Kargo var.Ankarada olmasan ben sana alici bulurdum
abi o zaman silip sammobileden indiriyim gene deneyelim ha bu arada soylemeden diyemicem samsung dun beni aradi sorular sordu vs neyse knoxu biz istemisizİndirdiğin rom MD5 değeri hatalı olabilir zarar görmüş olabilir yeniden indirip yeni rom ile dene .Malesef rom dosya boyutları arttıkça bu hatalar alınması normal olabilir.

Şimdi birşey derdim de neyse Avcılar serviste tartışmasını çok yaptım ben.Ordada öyle bir algı vardı nezaman yaptılar bu anketi ? nezaman karar alındı ? anlamış değilim.İsteyen kullanabilir.abi o zaman silip sammobileden indiriyim gene deneyelim ha bu arada soylemeden diyemicem samsung dun beni aradi sorular sordu vs neyse knoxu biz istemisiz![]()

iyi ozaman yarin deniyeyim bide olmassada canim saolsun napalimŞimdi birşey derdim de neyse Avcılar serviste tartışmasını çok yaptım ben.Ordada öyle bir algı vardı nezaman yaptılar bu anketi ? nezaman karar alındı ? anlamış değilim.İsteyen kullanabilir.![]()
Gelse dahi kullanmamBu arada Mehmet açmis Hassanrom konusu simdi bu isleride pek bilmem neyse abi s5 touchwizz bize gelirmi
.Portlanır en kötü ihtimal ya da ilerki güncellemede nasip 
Kullanmama nedenin sadece arayüzü begendim ayarlari kötü olmuş zatenGelse dahi kullanmam.Portlanır en kötü ihtimal ya da ilerki güncellemede nasip
![]()
inşallah senin sayac 0 mi abiYakın zamanda çok güzel launcher uygulamaları yayınlanacak themer yenilikleride cabası![]()
Kız oğlan kız "0"inşallah senin sayac 0 mi abi
ama yarına kadar
ehe yarin bozulacak artik sahalara ineceksin yaniKız oğlan kız "0"ama yarına kadar
![]()
Belli olmaz dün yine vazgeçtimehe yarin bozulacak artik sahalara ineceksin yani
Olay oldu zaten benim telefon illa root yaptıracaksınız 
yok haşa abi herkezin kendi kararidir yaparsan yaparsin yapmassan sen bilirsinBelli olmaz dün yine vazgeçtimOlay oldu zaten benim telefon illa root yaptıracaksınız
![]()
1100 e satsam yeter,300 ekler nexus 5 alırım
4Hocam nexus 5 ler 1200 1300 tl![]()
Arkadaşlar dediğim gibi once çok sorulan bir sorunun cevabını vereyim. 4.2.2 sürümünden 4.3 stock romlar arasi geçiş yapildiginda artan sayaç Rusya romunu 4.4.2 yukledigimde artmamistir ayrıntılı sekilde detayli konu paylaşımında bulunacam bilginize
Günaydın öncelikle yok gayet akıcı ve stabil.Bosver birkaç uygulama var zaten onlarda root ve custom romda gidicek![]()
ama extsdcard 2 tane görünüyormus bazı romlarda onun için cwm den bi zip dosyası flaşlaman gerekiyormuş. ben hasana Geçicem birazdan bakalım nasil birsey sonuçlari yazarım