------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

eroskop100

eroskop100

Üye
Google Nexus dan desteği çekiyor bence araştırın bi.

• Beğen
Tepkiler: Anil-D

Anil-D

Anil-D

Üye
İndirdiğin rom MD5 değeri hatalı olabilir zarar görmüş olabilir yeniden indirip yeni rom ile dene .Malesef rom dosya boyutları arttıkça bu hatalar alınması normal olabilir.
abi o zaman silip sammobileden indiriyim gene deneyelim ha bu arada soylemeden diyemicem samsung dun beni aradi sorular sordu vs neyse knoxu biz istemisiz :ehe

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi o zaman silip sammobileden indiriyim gene deneyelim ha bu arada soylemeden diyemicem samsung dun beni aradi sorular sordu vs neyse knoxu biz istemisiz :ehe
Şimdi birşey derdim de neyse Avcılar serviste tartışmasını çok yaptım ben.Ordada öyle bir algı vardı nezaman yaptılar bu anketi ? nezaman karar alındı ? anlamış değilim.İsteyen kullanabilir. :)

• Beğen
Tepkiler: Anil-D ve .caner.
Anil-D

Anil-D

Üye
Şimdi birşey derdim de neyse Avcılar serviste tartışmasını çok yaptım ben.Ordada öyle bir algı vardı nezaman yaptılar bu anketi ? nezaman karar alındı ? anlamış değilim.İsteyen kullanabilir. :)
iyi ozaman yarin deniyeyim bide olmassada canim saolsun napalim

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Anil-D

Anil-D

Üye
Bu arada Mehmet açmis Hassanrom konusu simdi bu isleride pek bilmem neyse abi s5 touchwizz bize gelirmi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu arada Mehmet açmis Hassanrom konusu simdi bu isleride pek bilmem neyse abi s5 touchwizz bize gelirmi
Gelse dahi kullanmam :).Portlanır en kötü ihtimal ya da ilerki güncellemede nasip :)

• Beğen
Tepkiler: Anil-D ve .caner.
Anil-D

Anil-D

Üye
  • Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yakın zamanda çok güzel launcher uygulamaları yayınlanacak themer yenilikleride cabası :oke:

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
  • Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dediğim gibi once çok sorulan bir sorunun cevabını vereyim. 4.2.2 sürümünden 4.3 stock romlar arasi geçiş yapildiginda artan sayaç Rusya romunu 4.4.2 yukledigimde artmamistir ayrıntılı sekilde detayli konu paylaşımında bulunacam bilginize

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Arkadaşlar dediğim gibi once çok sorulan bir sorunun cevabını vereyim. 4.2.2 sürümünden 4.3 stock romlar arasi geçiş yapildiginda artan sayaç Rusya romunu 4.4.2 yukledigimde artmamistir ayrıntılı sekilde detayli konu paylaşımında bulunacam bilginize

geçmiş olsun abi. ama Rusya sürümü iyi değil bence akıl vermek gibi olmasın Estağfurullah da. Hindistana gelen 4.4.2 daha temiz. içinde ivir zivir rus uygulaması yok

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Günaydın öncelikle yok gayet akıcı ve stabil.Bosver birkaç uygulama var zaten onlarda root ve custom romda gidicek :)

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Günaydın öncelikle yok gayet akıcı ve stabil.Bosver birkaç uygulama var zaten onlarda root ve custom romda gidicek :)

anladım abi sayacı artırmaya kararlısın galiba :) ama extsdcard 2 tane görünüyormus bazı romlarda onun için cwm den bi zip dosyası flaşlaman gerekiyormuş. ben hasana Geçicem birazdan bakalım nasil birsey sonuçlari yazarım

• Beğen
Tepkiler: Anil-D ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konuda antutu ve şarj onemli rom test ederken en az 2 gün kullanmak gerek. RUS rom da antutu boyle 4.4.2

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Anil-D, .caner. ve Senyor Keş

Üst Alt