Arkadaşım çok fazla mp3 ün veya bi dünya silmeye kıyamadığın fotoların yahut videoların varsa 64gb a kadar yolu var.Ben 64 gb sandisk class 10 hafıza kartı kullanıyorum.Yalnız şunu söyleyim telefonun rootlu değilse uygulamaları veya oyunları karta taşıyamıyorsun ben şahsen o mantıkla aldım kart da 50 gb yer var ama nafile telefonun10 gb ına sıkışıp kalıyorsunArkadaşlar hafıza kartı almayı düşünüyorumda tavsiye edebileceğiniz model marka varmı nelere dikkat etmeliyim galaxy s4 için.
1000 1200Ortalama 2. El s4 fiyatları ne kadar?
Aga ben 1250 ye aldım 19.11.2013 tarihine faturalı nokta hata yok.Ortalama 2. El s4 fiyatları ne kadar?
Benim çerçeve kötü, 1100den çıkartır miyim acaba?Aga ben 1250 ye aldım 19.11.2013 tarihine faturalı nokta hata yok.

Onlarda hata yok değilmi ?evet suan next kullaniyorum
Aga fiyatı da tam o dediğin belirliyorBenim çerçeve kötü, 1100den çıkartır miyim acaba?![]()
hayir abiOnlarda hata yok değilmi ?
arkadas ses kisma yerinin citasi kirikti 1050 ye telefoncuya sattiBenim çerçeve kötü, 1100den çıkartır miyim acaba?![]()
Buna benzer sorunu yaşamıştım wipe işlemleri ile rom tekrar yükleyip tekrar wipe ile düzeltmiştim deneyebilirsini.Ama hiçbir uygulama yüklmeden denehayir abi

1100 e satsam yeter,300 ekler nexus 5 alırımarkadas ses kisma yerinin citasi kirikti 1050 ye telefoncuya satti
bendemi alsamki ama daha yeni benim root rom yemedi cihaz1100 e satsam yeter,300 ekler nexus 5 alırım
abi zaten stock tekrar yukledim 2 kere wipe data wipe partification yaptim gene ayni oldu abiyaBuna benzer sorunu yaşamıştım wipe işlemleri ile rom tekrar yükleyip tekrar wipe ile düzeltmiştim deneyebilirsini.Ama hiçbir uygulama yüklmeden dene![]()
İndirdiğin rom MD5 değeri hatalı olabilir zarar görmüş olabilir yeniden indirip yeni rom ile dene .Malesef rom dosya boyutları arttıkça bu hatalar alınması normal olabilir.abi zaten stock tekrar yukledim 2 kere wipe data wipe partification yaptim gene ayni oldu abiya
Hayaller yine suya düştü.1000 Tl üstüne satanı tebrik ederim acele ederseniz iyi olur S5 modeli çıktığında otomatik geriler![]()