------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
evet suan next kullaniyorum

.caner.

.caner.

Üye
Ortalama 2. El s4 fiyatları ne kadar?

eminde

eminde

Üye
Arkadaşlar hafıza kartı almayı düşünüyorumda tavsiye edebileceğiniz model marka varmı nelere dikkat etmeliyim galaxy s4 için.
Arkadaşım çok fazla mp3 ün veya bi dünya silmeye kıyamadığın fotoların yahut videoların varsa 64gb a kadar yolu var.Ben 64 gb sandisk class 10 hafıza kartı kullanıyorum.Yalnız şunu söyleyim telefonun rootlu değilse uygulamaları veya oyunları karta taşıyamıyorsun ben şahsen o mantıkla aldım kart da 50 gb yer var ama nafile telefonun10 gb ına sıkışıp kalıyorsun

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Anil-D
eminde

eminde

Üye
Elden satabilsen keşke menfaatin olur

• Beğen
Tepkiler: Anil-D ve .caner.
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1000 Tl üstüne satanı tebrik ederim acele ederseniz iyi olur S5 modeli çıktığında otomatik geriler :oke:

• Beğen
Tepkiler: Anil-D ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Bende ki 4.2.2 :naughty:

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Buna benzer sorunu yaşamıştım wipe işlemleri ile rom tekrar yükleyip tekrar wipe ile düzeltmiştim deneyebilirsini.Ama hiçbir uygulama yüklmeden dene :oke:
abi zaten stock tekrar yukledim 2 kere wipe data wipe partification yaptim gene ayni oldu abiya

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi zaten stock tekrar yukledim 2 kere wipe data wipe partification yaptim gene ayni oldu abiya
İndirdiğin rom MD5 değeri hatalı olabilir zarar görmüş olabilir yeniden indirip yeni rom ile dene .Malesef rom dosya boyutları arttıkça bu hatalar alınması normal olabilir.

Anil-D

Anil-D

Üye
Ankarada olmasan ben sana alici bulurdum

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Üst Alt