Anil-D
Üye
Ingilizce bildigime gore sistemde uyusmazlik var diyorKendimi şanslı hissediyorum o![]()
Ingilizce bildigime gore sistemde uyusmazlik var diyorKendimi şanslı hissediyorum o![]()
O ne abi? Cofface varBilmediğiniz konularda sadece konuşmak için yazmayınız.
Caner telefonuna twrp recovery yüklemedin değilmi ?
system restore yaptıysan imza uyuşmazlığında verir ve bir kaç sebepten dolayı cihazı hard reset ile sıfırlayıp test edermisin sonucu belirt.O ne abi? Cofface var
Hard reset attım ve açılışta bir hata vermedi, umarım sorun olmaz.system restore yaptıysan imza uyuşmazlığında verir ve bir kaç sebepten dolayı cihazı hard reset ile sıfırlayıp test edermisin sonucu belirt.
Ekisk dosya imzasız bir dosya gibi nedenlerdede çıkıyor bilgine kardeşimTamam abi
Hard reset attım ve açılışta bir hata vermedi, umarım sorun olmaz.

Tamam abi, sağolEkisk dosya imzasız bir dosya gibi nedenlerdede çıkıyor bilgine kardeşim![]()
Ben de dedim ne oluyor ? 
Rica ederimTamam abi, sağolBen de dedim ne oluyor ?
![]()

S4 ile ne alaka ?

Yarın 4.3e tekrar dönücem ben. kitkatta doğru düzgün rom yok. recovery dandik zaten şarjda ise bi değişiklik yok
Art runtimeyi aktif ettin mi?Format attın mı?
Geliştirici Seçeneklerinde olduğunu okumuştum biyerdeart runtime diye bir seçenek bulamadım hocam. root atacam bugün eğer xposed çalışmazsa geri donucem 4.3e
Geliştirici Seçeneklerinde olduğunu okumuştum biyerde
Geliştirici seçeneklerini kurcalaart runtime diye bir seçenek bulamadım hocam. root atacam bugün eğer xposed çalışmazsa geri donucem 4.3e

hocam öyle birşey olsa aktif ederim ama yokGeliştirici seçeneklerini kurcalaArt yi aktif et.
Telefon yeniden başlıyacak ilk açılış 10 dkka fln sürebilir korkma sakın![]()

hocam öyle birşey olsa aktif ederim ama yok[/qu
![]()

Hocam şaka yapıyorsunuzdur inşallah
Ekran görntüsü atarmısınz geliştirici seçeneklerinin tüm seçeneklerini çok merak ediyorum.