------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bilmediğiniz konularda sadece konuşmak için yazmayınız.

Caner telefonuna twrp recovery yüklemedin değilmi ?

• Beğen
Tepkiler: Anil-D ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Bilmediğiniz konularda sadece konuşmak için yazmayınız.

Caner telefonuna twrp recovery yüklemedin değilmi ?
O ne abi? Cofface var
Ne yapayım? Wipe mi yapayim stock mu atayim?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.caner.

.caner.

Üye
Tamam abi
system restore yaptıysan imza uyuşmazlığında verir ve bir kaç sebepten dolayı cihazı hard reset ile sıfırlayıp test edermisin sonucu belirt.
Hard reset attım ve açılışta bir hata vermedi, umarım sorun olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Yarın 4.3e tekrar dönücem ben. kitkatta doğru düzgün rom yok. recovery dandik zaten şarjda ise bi değişiklik yok

metece

Üye
Arkadaslar iyi gunler. Bir sorum olacakti. Galeride auto backup diye resim klasoru olustu ne yaptiysam kaldiramadim. Uygulama yoneticisinden galeri verilerini sildim ama ne zaman internete baglansam tekrar olusuyor ve 3 dakikada 340 mb internet yiyor. Ne yaptiysam olmadi. Bir cozum onerirseniz sevinirim :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Art runtimeyi aktif ettin mi?Format attın mı?

yok hocam romda herhangi bi sorun yok ama ben 4.3e geri dönmek istiyorum. biraz daha oturmasi lazım romun bugün iki kere takıldı telefon. ama ram kullanımı şahane. içinde 3 4 tane gereksiz rus uygulaması var ve knox herzamanki gibi rahat durmuyor eskisinden daha çok uyarı veriyor. benim gozlemlediklerim bukadar ayrıca yeni bi özellik gelmiş uygulamaları devre dışı bırakmak için iki saat ayarlara filan girmenize gerek yok uygulama menüsünden devre dışı bırakabiliyorsunuz

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
art runtime diye bir seçenek bulamadım hocam. root atacam bugün eğer xposed çalışmazsa geri donucem 4.3e

muratvemine

muratvemine

Üye
art runtime diye bir seçenek bulamadım hocam. root atacam bugün eğer xposed çalışmazsa geri donucem 4.3e
Geliştirici seçeneklerini kurcala ;) Art yi aktif et.
Telefon yeniden başlıyacak ilk açılış 10 dkka fln sürebilir korkma sakın :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muratvemine

Üst Alt