Aga amerikadaki diğer operatörlerle ilgili bizle alakası yokHele ki i9500 cülere hiç birşey yokaşağıdaki haberde tam anlayamadım sızan belgeye göre galiba 4.4 güncellemesi 19 şubatta başlayacakmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hangi surumu sade diye begenmedim demiştin![]()
Hatırlattığın iyi oldu .Arkadaşa yükledim rom da sıkıntılar mevcut gibi geldi 3 defa full yükledim bazı uygulamalarda ki reset sorunundan konusunda da soran olmuş wipe demiş bence düzeltmelere ihtiyaç varabi su universe rom nasil
v3.5 mk9 surumu abi
Hatırlattığın iyi oldu .Arkadaşa yükledim rom da sıkıntılar mevcut gibi geldi 3 defa fu ll yükledim bazı uygulamalarda ki reset sorunundan konusunda da soran olmuş wipe demiş bence düzeltmelere ihtiyaç var
Sürüm değişikliği varsa yani çok alt tabandan yüklemeye kalkarsanız hata alırsınız diyor.Bunun için konusunda cwm 6.0.4.4 recovery tekrar yükleyin diyor.
system yedeğini mutlaka al demiş ayrıca 6.0.4.4 cwm yükleyin demiş pit dosyası ile hata aldığınız durumlarda. bölümler yeniden oluşturuluyor çünkühmm Anladim. alt bi surumden gecmiuorum mk9 var uzerinde suan. cwm 6.0.4.5 ile flaslasam bisey olurmu bide format system format data filan yapmaya gerek varmi
ben pit dosyasini flaslamadim daha once herhangi bi sorun cikmadi.bu sefer flaslimmi ayrica flaslicamsam tel basina mi yoksa stok romla birlikte mi flasliycam?system yedeğini mutlaka al demiş ayrıca 6.0.4.4 cwm yükleyin demiş pit dosyası ile hata aldığınız durumlarda. bölümler yeniden oluşturuluyor çünkü
Senin yapmana gerek yok bu sürümde mk9 seninkide mk9 değilmi ?ben pit dosyasini flaslamadim daha once herhangi bi sorun cikmadi.bu sefer flaslimmi ayrica flaslicamsam tel basina mi yoksa stok romla birlikte mi flasliycam?
aynen.Senin yapmana gerek yok bu sürümde mk9 seninkide mk9 değilmi ?
Kurcalama şu telefonu artık. Kullan düzgünce, ağlama sonra telefon brick oldu diye.aynen.
cwm 6.0.4.4 yerine 6.0.4.5 son surum cwmyi flaslasam olurmu?
Kurcalama şu telefonu artık. Kullan düzgünce, ağlama sonra telefon brick oldu diye.

" 4.4 sürümünü 9500 kullanıcı arkadaşlar"custom romlar için bence bekleyin 4.4 kesinleşsin onları denersiniz veeeee yine uyarıyorum 4.4 sürümünü 9500 kullanıcı arkadaşlar öyle alel acele hemen yüklemeyinhatalar mevcut olduğu söyleniyor.
ok. adonisi flaslasam birsey olurmu sonucta yAzmis adamcustom romlar için bence bekleyin 4.4 kesinleşsin onları denersiniz veeeee yine uyarıyorum 4.4 sürümünü 9500 kullanıcı arkadaşlar öyle alel acele hemen yüklemeyinhatalar mevcut olduğu söyleniyor.
belki bi faydasi vardir. bide flaslarken r partitionu sececekmiyiz'Mehmet sen adresini ver bana en iyisi böyle olmayacak bence orda ifadeni alayım.ok. adonisi flaslasam birsey olurmu sonucta yAzmis adambelki bi faydasi vardir. bide flaslarken r partitionu sececekmiyiz'
yok hayır yükleme adam orda gerek olursa demiş
.Hayır testlerden ve diğer cihazlardan gelen izlenimler." 4.4 sürümünü 9500 kullanıcı arkadaşlar"
Unofficial mı? Yoksa sızdırıldı mı?