------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

metyuu

metyuu

Üye
aşağıdaki haberde tam anlayamadım sızan belgeye göre galiba 4.4 güncellemesi 19 şubatta başlayacakmış

eminde

eminde

Üye
aşağıdaki haberde tam anlayamadım sızan belgeye göre galiba 4.4 güncellemesi 19 şubatta başlayacakmış
Aga amerikadaki diğer operatörlerle ilgili bizle alakası yokHele ki i9500 cülere hiç birşey yok

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
@Nextman

abi bu wanam romunun yuklenisi hakkinda pek bisey dememis format system filan yapsak sorun olur mu yoksa sadece wipeleri mi yapalim?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hangi surumu sade diye begenmedim demiştin :hmmm

Anil-D

Anil-D

Üye
abi su universe rom nasil

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi su universe rom nasil
Hatırlattığın iyi oldu .Arkadaşa yükledim rom da sıkıntılar mevcut gibi geldi 3 defa full yükledim bazı uygulamalarda ki reset sorunundan konusunda da soran olmuş wipe demiş bence düzeltmelere ihtiyaç var
v3.5 mk9 surumu abi

Sürüm değişikliği varsa yani çok alt tabandan yüklemeye kalkarsanız hata alırsınız diyor.Bunun için konusunda cwm 6.0.4.4 recovery tekrar yükleyin diyor.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Hatırlattığın iyi oldu .Arkadaşa yükledim rom da sıkıntılar mevcut gibi geldi 3 defa fu ll yükledim bazı uygulamalarda ki reset sorunundan konusunda da soran olmuş wipe demiş bence düzeltmelere ihtiyaç var

Sürüm değişikliği varsa yani çok alt tabandan yüklemeye kalkarsanız hata alırsınız diyor.Bunun için konusunda cwm 6.0.4.4 recovery tekrar yükleyin diyor.

hmm Anladim. alt bi surumden gecmiuorum mk9 var uzerinde suan. cwm 6.0.4.5 ile flaslasam bisey olurmu bide format system format data filan yapmaya gerek varmi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hmm Anladim. alt bi surumden gecmiuorum mk9 var uzerinde suan. cwm 6.0.4.5 ile flaslasam bisey olurmu bide format system format data filan yapmaya gerek varmi
system yedeğini mutlaka al demiş ayrıca 6.0.4.4 cwm yükleyin demiş pit dosyası ile hata aldığınız durumlarda. bölümler yeniden oluşturuluyor çünkü

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
system yedeğini mutlaka al demiş ayrıca 6.0.4.4 cwm yükleyin demiş pit dosyası ile hata aldığınız durumlarda. bölümler yeniden oluşturuluyor çünkü
ben pit dosyasini flaslamadim daha once herhangi bi sorun cikmadi.bu sefer flaslimmi ayrica flaslicamsam tel basina mi yoksa stok romla birlikte mi flasliycam?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben pit dosyasini flaslamadim daha once herhangi bi sorun cikmadi.bu sefer flaslimmi ayrica flaslicamsam tel basina mi yoksa stok romla birlikte mi flasliycam?
Senin yapmana gerek yok bu sürümde mk9 seninkide mk9 değilmi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gerek yok tüm wipe işlemlerini yap.Tekrar uyarıyorum tecrübe ile sabit sürümler arası çok geziyorsun yükleme sonrası cihazın açılmadığı gün burda bir tek söz söyleyemezsin demedi deme :)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
custom romlar için bence bekleyin 4.4 kesinleşsin onları denersiniz veeeee yine uyarıyorum 4.4 sürümünü 9500 kullanıcı arkadaşlar öyle alel acele hemen yüklemeyin :oke: hatalar mevcut olduğu söyleniyor.

.caner.

.caner.

Üye
custom romlar için bence bekleyin 4.4 kesinleşsin onları denersiniz veeeee yine uyarıyorum 4.4 sürümünü 9500 kullanıcı arkadaşlar öyle alel acele hemen yüklemeyin :oke: hatalar mevcut olduğu söyleniyor.
" 4.4 sürümünü 9500 kullanıcı arkadaşlar"
Unofficial mı? Yoksa sızdırıldı mı?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
ANIL

ANIL

Admin
4.4 öncesi paylaşayım dedim...

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
ok. adonisi flaslasam birsey olurmu sonucta yAzmis adam :D belki bi faydasi vardir. bide flaslarken r partitionu sececekmiyiz'

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ok. adonisi flaslasam birsey olurmu sonucta yAzmis adam :D belki bi faydasi vardir. bide flaslarken r partitionu sececekmiyiz'
Mehmet sen adresini ver bana en iyisi böyle olmayacak bence orda ifadeni alayım.:D yok hayır yükleme adam orda gerek olursa demiş :).

" 4.4 sürümünü 9500 kullanıcı arkadaşlar"
Unofficial mı? Yoksa sızdırıldı mı?
Hayır testlerden ve diğer cihazlardan gelen izlenimler.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Üst Alt