------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
arkadaşlar wanamin.romunu yükledim. iyi hoş güzelde bu herif knoxu silmemiş root ile cakisiyor sizce silmeyi unutmuş olabilir mi calismiyor zaten

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
wanama geçtim ben. çok iyi sade. kendin istediğin gibi modifiye edebiliyorsun xposed modüllerini yükledim iyi suanlik 4.4.2 gelene kadar bunu kullanırım heralde. ciddi anlamda diğerlerinden stabil

metyuu

metyuu

Üye
S4 Gt-i9505 modelin 4.4.2 test sürümü bugün tekrardan sızdırılmış

• Beğen
Tepkiler: Sciondar
KD1907

KD1907

Üye
Beyler hayırlı olsun galaxy s4 i9500 için 4.4.2 sızdırılmış isteyen yükleyebilirİ9505 içinmiş ya bende i9500 diye okudum :( Saçmalığa bak ya lte versiyonu için 2 kere sızdırıldı ama exynos için hala ortada hiçbişey yok

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Sciondar

Sciondar

Üye
Obb dosyasına Obb atılmıyordu bir yöntemle atıyordum ama hatırlamıyorum bi yardımcı olsanız.

metyuu

metyuu

Üye
PC den OBB dosyasını Telefonun android klasörüne at telefona bir dosya yönetici yükle, yüklediğin dosya yöneticisi ile obb dosyasını obb klasörüne kopyala

• Beğen
Tepkiler: Sciondar
eminde

eminde

Üye
Arkadaşlar farklı bir launcher kullandığımda s4 ün normal hava durumlu saat widgetini kullanamıyorum bunun bir çözümü var mı

eskbxl

eskbxl

Üye
S4 Gt-i9505 modelin 4.4.2 test sürümü bugün tekrardan sızdırılmış
tekrar sizdirilmadi sammobilde degisiklik oldu ondan butun romlari tekrar yukluyorlar. i9505 lere eli kulaginda stock romun cikmasipardon bu ikinci sizdirilmis olanmis kusura bakma.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar farklı bir launcher kullandığımda s4 ün normal hava durumlu saat widgetini kullanamıyorum bunun bir çözümü var mı
Root varsa ayrıca kullanabilirsiniz. Farklı sürümü var

Sciondar

Sciondar

Üye
PC den OBB dosyasını Telefonun android klasörüne at telefona bir dosya yönetici yükle, yüklediğin dosya yöneticisi ile obb dosyasını obb klasörüne kopyala
Sağol deneyeceğim.

Tolga3521

Tolga3521

Üye
eminde

eminde

Üye
Root varsa ayrıca kullanabilirsiniz. Farklı sürümü var
Root yok maalesef bi çok güzel launcher var apex , smart gibi şu an nova kullanıyorum hepside tauchwizz i suya götürür susuz getirir ama hiçbir saat uygulaması standart olanın yerini tutmuyor o yüzden seve seve tekrar tauch luyorum

Anil-D

Anil-D

Üye
slm arkadaslar benim toucwizz bie uygulama kaldirirken sorun yaratiyor hem uygulama kaldiramiyorum hemde toucwizz durduruldu hatasi alıyorum ne yapmaliyim

Anil-D

Anil-D

Üye
bilen yokmu yoksa güzel launcher önerin bıktım valla

muratvemine

muratvemine

Üye
Nova launcher.:)

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
.caner.

.caner.

Üye
Buzz

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
az ram yiyen saolun ama

eminde

eminde

Üye
Evet bence de nova prime dört dörtlük kaydırma hareketiyle ekranda bi çok şey yapıyor ram veya son kullanılanlara tek hareketle bakıyorsun tuş kullanmadan .çift tıklayıp ekran kitlemek de gayet hoş oluyor

Üst Alt