orjinal stock rom kullaniyorummüdür sen.hangi romu kullanıyorsun?
Beyaz renk çubuk güzel durmuşS4 Gt-i9505 modelin 4.4.2 test sürümü bugün tekrardan sızdırılmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tekrar sizdirilmadi sammobilde degisiklik oldu ondan butun romlari tekrar yukluyorlar. i9505 lere eli kulaginda stock romun cikmasipardon bu ikinci sizdirilmis olanmis kusura bakma.S4 Gt-i9505 modelin 4.4.2 test sürümü bugün tekrardan sızdırılmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Root varsa ayrıca kullanabilirsiniz. Farklı sürümü varArkadaşlar farklı bir launcher kullandığımda s4 ün normal hava durumlu saat widgetini kullanamıyorum bunun bir çözümü var mı
Sağol deneyeceğim.PC den OBB dosyasını Telefonun android klasörüne at telefona bir dosya yönetici yükle, yüklediğin dosya yöneticisi ile obb dosyasını obb klasörüne kopyala
O Widget sadece touchwizz içinArkadaşlar farklı bir launcher kullandığımda s4 ün normal hava durumlu saat widgetini kullanamıyorum bunun bir çözümü var mı
Root yok maalesef bi çok güzel launcher var apex , smart gibi şu an nova kullanıyorum hepside tauchwizz i suya götürür susuz getirir ama hiçbir saat uygulaması standart olanın yerini tutmuyor o yüzden seve seve tekrar tauch luyorumRoot varsa ayrıca kullanabilirsiniz. Farklı sürümü var
Evet bence de nova prime dört dörtlük kaydırma hareketiyle ekranda bi çok şey yapıyor ram veya son kullanılanlara tek hareketle bakıyorsun tuş kullanmadan .çift tıklayıp ekran kitlemek de gayet hoş oluyorNova launcher.![]()