------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hmm sen o rusya servis yazılımı için sakıncalı demiştin bidaha 4.3 türkiye sürümünü yükliyemem diye
Şu an sen onu dene en son çare zaten ama wifi sorununu baştan stock sürüm kurdunda geçmediyse tabi boşu boşuna atma dediğim gibi factory romlar sadece down olan ve açılmaya cihazlar içindir birde bu tür sorunlar için

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Şu an sen onu dene en son çare zaten ama wifi sorununu baştan stock sürüm kurdunda geçmediyse tabi boşu boşuna atma dediğim gibi factory romlar sadece down olan ve açılmaya cihazlar içindir birde bu tür sorunlar için

bizim işyerinin interneti sıkıntılı biraz ondanda olabilir ama babamın telefonundan giriyor 0 sıkıntı bende neden böyle yaptı anlıyamadım ?@Nextman abi şimdi hangisini yapayım ? 4.2.2 factory rom çalışmaz unsopperted version hatası verir daha önce denemiştim olmamıştı. şimdi bi 4.2.2 buldum geridönüşlü onu mu indireyim yoksa 4.3 rusya servis yazılımını mı ?bide elimde MK9 hindistan sürümü var onuda denimmi ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bence sorunu tam test etmek için hızından emin olduğun bir yerde wifi testi yap ayrıca wifi çalışmıyor diyorsun hız ayrı bir olay boşu boşuna telefonu bozacaksın bilgine 4.2.2 geri dönüşü deneyebilirsin tekrar söylüyorum mutlaka arızadan emin olunca işlemleri yap

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Bence sorunu tam test etmek için hızından emin olduğun bir yerde wifi testi yap ayrıca wifi çalışmıyor diyorsun hız ayrı bir olay boşu boşuna telefonu bozacaksın bilgine 4.2.2 geri dönüşü deneyebilirsin tekrar söylüyorum mutlaka arızadan emin olunca işlemleri yap

tamam 4.3 servis yazılımını kurmim ozaman?MK9u flaşlıyorum şuan. inşallah düzelir yoksa son çare 4.2bundada sorun var allah kahretsin

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Herhangi bir 4.3 rusya yada hindistan rom yükle recovery moda al tüm sıfırlamaları yap öyle dene

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Herhangi bir 4.3 rusya yada hindistan rom yükle recovery moda al tüm sıfırlamaları yap öyle dene

full wipe mi atayım abi ? sistemi felan komple sileyim ? öyle denimmi bide ?@Nextman

abi 4.2ye dönüp sonra 4.3 yüklesem kesin düzelir mi? bıktım iki saattir odinle çakıp duruyorum@Nextman

abi sorun düzeldi galiba

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Neymiş peki olayı takip eden sensiz paylaşırsan arkadaşlarda aynısını yaparlar :cool

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Neymiş peki olayı takip eden sensiz paylaşırsan arkadaşlarda aynısını yaparlar :cool

orasını bilmiyorum valla :D full wipe ve mega wipe yaptım telefonun herşeyini sildim çaktım mj8i düzeldi

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamamdır Geçmiş olsun akıllı dur kurcuklama daha :cool

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
  • Beğen
.caner.

.caner.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman ve Senyor Keş

yaso57

Üye
Caner kardes nedir senin bu s4 tencektigin:D

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Arkadaşlar knoxa girmeye çalışıyorum cihazınız knox moduna girmeye yetkili değil uyarısını veriyor??

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

muratvemine

muratvemine

Üye
Ben yuklemeye izin vermedim knoxu :)
Acmaya calistigimda yukleme sayfasi cikiyor :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
  • Beğen