cardanadam
Üye
Arkadaşlar sarj kullanımı nasıl
Arkadaşlar sarj kullanımı nasıl
Resimlerin hepsine bak 1 s 20 d sadece o oyunu oynadımclash of clans oynamadigini hesab etsek 4 saat ekransüresi alırsın rahat.
Resimlerin hepsine bak 1 s 20 d sadece o oyunu oynadım
Aynen orjinal gelen güncelleme neyse oResimlerin hepsine bak 1 s 20 d sadece o oyunu oynadım
Atsana Kazakistan romunuhmm türkiye romunu dimi bu
Atsana Kazakistan romunu

suan şarda arkadaşlar düzelmesini umuyorum düzelmesse ene servise gidicem

dediğim gibi servisin yaptıgı format ve batarya vermek gerisini para ile veriyor keşkede vemeseydım bende sistem yüklerdim bilseydım dahada batırdılar kendim düzeltmeye çalısıcam
bide arkadaşlar ben 4 parçalı rom yüklücem hani bu modem csc bootlaoder dosyalı olanlar varya acil kurtarma romu derin temizlik için. ha işte onu fllaşlasam imei gider mi ? odin programında re partitonu seçicem mi ?/quote]
arkadaşlar yokmu cevabı
Pil çok iyio romu gördüm ama indirmek istemedim. geçmeye değer bir yenilik varmı ? sen denedin mi güzel mi ? pil konusunda iyiyse söyle bende çakim bi![]()
aynen servis cenabet mi ne eline ne telefon geçse çalışıyorsa bile bozuyor![]()
Pil çok iyi

Şu an bulmam imkansız bi yabancı torrent sitesinde görmüştüm olmadi yarin ben upload ederimvallahamı la ? linki atabilir misin o romu![]()

Bana iyi geliyor benim paylaştığım tum değerler kazakistan romundantamam olur denedinmi sen peki o romu ? gerçekten iyi mi pili ?

4.3 olan kazakistandan bahsediyorsun değil mi ?Bana iyi geliyor benim paylaştığım tum değerler kazakistan romundan![]()
4.2.24.3 olan kazakistandan bahsediyorsun değil mi ?