dowland modda yaziyor home+ses kapama+power tusu.Arkadaşlar arama panelinden tuşlama yaparak csc kodunu öğrenebileceğimiz bi kod var mı *#272*imei# s4 de işe yaramıyor
O kod android 4.1+ isletim sistemlerinin hicbirinde ise yaramaz zatenArkadaşlar arama panelinden tuşlama yaparak csc kodunu öğrenebileceğimiz bi kod var mı *#272*imei# s4 de işe yaramıyor

Aynen Millet 50 küsür mb lık yer açın 4.4.2 nin eli kulağındaO kod android 4.1+ isletim sistemlerinin hicbirinde ise yaramaz zaten![]()

Ne 50 si 512 mb kitkatBeyler bu arada 1 en geç 2 haftaya 4.4 güncellemesini alırız diyimAynen Millet 50 küsür mb lık yer açın 4.4.2 nin eli kulağında
![]()
Beklediğimize değecek kardeşim. Yani şöyle söyliyim üstteki bildirimler yeşildi ya beyaz olmuş, kilit ekranına kamera kısayolu eklenmiş, bazıları şey diyodu 64 bite geçilmiş, telefonun şarj ömrü ve performansı artırılmış ve daha birçok yenilik..Bide güncelleme çok stabilmiş. Okuduğum haberlerde hepsi aynen yazıyodu. İnşallah doğrudur.Kitkatta ne yenilikler var acaba? deneme sürümünde bikac ikon ve ram yeniligini gördüm bekledigimize degse bari
Aynen bencedeYalnız o beyaz ikonlar cok şekil duruyor![]()

Cihazınızda bulunan almanız gereken rehber,resim vs. almak istediklerinizi alın çünkü cihazı sıfırlamanızı tarif edecem.Arkadaşlar benim S4'te bir sorunum var, telefonla konuşurken devreye giren yakınlık sensörü kulağımdan uzaklaştırdığımda ekranı açmıyor artık ve bu 4.3ten sonra oldu gibi geliyor bana şans eseri öyle geliyor da olabilir, hadi o uzaklaşınca açılmıyor o sorun değil de, kilit tuşu ana sayfa tuşu hangisine basarsam basayım açılmıyor telefon ekranı ve konuşurken kullanamıyorum. Bu arada şifre ile kilitli telefon bir önemi varsa. Yardımlar için sağolun şimdiden
Cihazınızda bulunan almanız gereken rehber,resim vs. almak istediklerinizi alın çünkü cihazı sıfırlamanızı tarif edecem.
Bu işlemlerden sonra yapmanız gerekenleri -----Galaxy S4 GT- 9500/9505 Hard Reset Atma Anlatımı----- anlatımını yapmıştım.Sonrasında cihaza tavsiyem bir süre bir uygulama kurmadan en azından tam şarj bitene kadar kullanmanızdır.
Umarım sorun düzelir.
Sırf bi soru için yeni konu mu açsaydım?Yalnız bişey dicem S5 te 8 çekirdek aynı anda kullanılsa bile iphone 5s galaxy s5 ten daha hızlı olur ben diyim. Videolarda falan hep görüyorum 5s galaxy s4 ten daha hızlı ama s4 8 çekirdekli 5s 2 çekirdekli. Yani olay çekirdekte ya da kaç ghz olduğunda bitmiyor önemli olan üreten firma ve ben bunu daha yeni anladımO haberdeki ozelliklerle gelmez bence Samsungun pazarlama taktigi.4 gb rama gecmeyecektir diye dusunuyorum.8 cekirdekli islemci belki olabilir...
Fiyat 2000 2300 arasi bir sey olur.Daha fazlasini haketmez s5.
Ayrica konu disina cikmayalim lutfen.

İşte bu hep işletim sistemi farkı. Android iOs kadar stabil değilSırf bi soru için yeni konu mu açsaydım?Yalnız bişey dicem S5 te 8 çekirdek aynı anda kullanılsa bile iphone 5s galaxy s5 ten daha hızlı olur ben diyim. Videolarda falan hep görüyorum 5s galaxy s4 ten daha hızlı ama s4 8 çekirdekli 5s 2 çekirdekli. Yani olay çekirdekte ya da kaç ghz olduğunda bitmiyor önemli olan üreten firma ve ben bunu daha yeni anladım![]()