Arkadaşım bize 4.3 iyileştirme güncellemesi gelmez artık direk 4.4 kitkat gelir. Ocak ayının sonlarında ya da şubat ayının ilk günlerinde dağıtılması bekleniyormuş. Biraz daha sabret yanişu yeni 4.3 güncellemeside bir türlü çıkmadı ya çoğu ülkeye geldi ama bize gene yok arkadaşlar başka ülkenin romunu yükleyecem tavsiyesi olan varmı hangi ülkenin romunu yüklemeliyim ?

nasıl yani 5 yada 10 gün içerisinde 4.4 güncellemesimi gelicek ?5 10 gun icinde dagitim baslayacak
ben kullandım hoşuma gitmedi...Hata Verdi bir iki kere...Cm11.0 (4.4.2) Kullanan varmı ?
Batarya full sıfırlanmis bende hep oluyorTelefona bişeyler oldu arkadaşlar bilgisayar dan dosya atiyordum resledi çıkardım pc den açılmadı hiçbir türlü kırmızı led yanip sönüyordu bataryayi çıkarıp taktım zaten şarjı yoktu şu kapalıyken sarj edildiğini gösteren pil resmi çıktı rahatladım ama telefonu açınca şarjın % 0 olduğunu gördüm nasıl oldu bu
Evet. 5-10 gün değilde 15 gün en az. Çünkü en erken ocak ayının sonları diyolardı. En geç ise şubat ayının başları.nasıl yani 5 yada 10 gün içerisinde 4.4 güncellemesimi gelicek ?
Aynen. Zaten kitkatla arayüz biraz değişicekmiş şarj ömrü ve telefonun performansı artırılmış ve baya stabil diyolar güncellemeye. İnşallah öylediro zaman iyi ya kitkat gelsinde 4.3ü boşver![]()
Hayır bu sefer bize de aynı anda gelicekmiş yani en geç şubat ayının başlarında 4.4 e güncelleyebilirsinbiran önce çıksın 4.4 ama bak gene aynı şey olacak Türkiyeye gene geç gelecek
hadi inşallah dediğin gibi olurHayır bu sefer bize de aynı anda gelicekmiş yani en geç şubat ayının başlarında 4.4 e güncelleyebilirsin
Bu sorun değil normal bişey. Yani normal derken bi akıllı telefona göre normal. Bende gta san andreas oynarken 2 dakikada %1 şarj gidiyorArkadaşlar bişey sorucam bende 16 gb hafıza kartı var ama kullanamıyorum. Yani şöyle açıklıyım ayarlar daha fazla uygulama yöneticisi yüklenen e geliyorum sonra fifa 14 e tıklıyorum sd karta taşı diyorum sadece apk yı sd karta taşıyo oyunun datası yine cihaz belleğinde kalıyo. Bu sorunu nası çözebilirim yani oyunu datasıyla birlikte sd karta nası taşıyabilirim (rootsuz) acil yardımlarınızı bekliyorum..Internet acikken 2 dk yuzde 1 Sarj gidiyo sorun ne olabilir ekran isigi en kiskitayken
Kaynak?Hayır bu sefer bize de aynı anda gelicekmiş yani en geç şubat ayının başlarında 4.4 e güncelleyebilirsin
Kardesim birsürü siteden okudum hangi birini hatirliyim?Tasiyamazsin root gerek.
Kaynak?
Aynen ama yalan haberde olabilir kesin demiyorum sonra bana bişey demeyin haO zaman cok iyiiiii