------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

LimePie

LimePie

Üye
şu yeni 4.3 güncellemeside bir türlü çıkmadı ya çoğu ülkeye geldi ama bize gene yok arkadaşlar başka ülkenin romunu yükleyecem tavsiyesi olan varmı hangi ülkenin romunu yüklemeliyim ?

KD1907

KD1907

Üye
şu yeni 4.3 güncellemeside bir türlü çıkmadı ya çoğu ülkeye geldi ama bize gene yok arkadaşlar başka ülkenin romunu yükleyecem tavsiyesi olan varmı hangi ülkenin romunu yüklemeliyim ?
Arkadaşım bize 4.3 iyileştirme güncellemesi gelmez artık direk 4.4 kitkat gelir. Ocak ayının sonlarında ya da şubat ayının ilk günlerinde dağıtılması bekleniyormuş. Biraz daha sabret yani :)

• Beğen
Tepkiler: LimePie
muratvemine

muratvemine

Üye
5 10 gun icinde dagitim baslayacak

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Cm11.0 (4.4.2) Kullanan varmı ?

Sciondar

Sciondar

Üye
Telefona bişeyler oldu arkadaşlar bilgisayar dan dosya atiyordum resledi çıkardım pc den açılmadı hiçbir türlü kırmızı led yanip sönüyordu bataryayi çıkarıp taktım zaten şarjı yoktu şu kapalıyken sarj edildiğini gösteren pil resmi çıktı rahatladım ama telefonu açınca şarjın % 0 olduğunu gördüm nasıl oldu bu

.caner.

.caner.

Üye
Telefona bişeyler oldu arkadaşlar bilgisayar dan dosya atiyordum resledi çıkardım pc den açılmadı hiçbir türlü kırmızı led yanip sönüyordu bataryayi çıkarıp taktım zaten şarjı yoktu şu kapalıyken sarj edildiğini gösteren pil resmi çıktı rahatladım ama telefonu açınca şarjın % 0 olduğunu gördüm nasıl oldu bu
Batarya full sıfırlanmis bende hep oluyor

KD1907

KD1907

Üye
nasıl yani 5 yada 10 gün içerisinde 4.4 güncellemesimi gelicek ?
Evet. 5-10 gün değilde 15 gün en az. Çünkü en erken ocak ayının sonları diyolardı. En geç ise şubat ayının başları.

LimePie

LimePie

Üye
o zaman iyi ya kitkat gelsinde 4.3ü boşver :D

KD1907

KD1907

Üye
o zaman iyi ya kitkat gelsinde 4.3ü boşver :D
Aynen. Zaten kitkatla arayüz biraz değişicekmiş şarj ömrü ve telefonun performansı artırılmış ve baya stabil diyolar güncellemeye. İnşallah öyledir

LimePie

LimePie

Üye
biran önce çıksın 4.4 ama bak gene aynı şey olacak Türkiyeye gene geç gelecek

KD1907

KD1907

Üye
biran önce çıksın 4.4 ama bak gene aynı şey olacak Türkiyeye gene geç gelecek
Hayır bu sefer bize de aynı anda gelicekmiş yani en geç şubat ayının başlarında 4.4 e güncelleyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: LimePie

berkde

Üye
Internet acikken 2 dk yuzde 1 Sarj gidiyo sorun ne olabilir ekran isigi en kiskitayken

KD1907

KD1907

Üye
Internet acikken 2 dk yuzde 1 Sarj gidiyo sorun ne olabilir ekran isigi en kiskitayken
Bu sorun değil normal bişey. Yani normal derken bi akıllı telefona göre normal. Bende gta san andreas oynarken 2 dakikada %1 şarj gidiyorArkadaşlar bişey sorucam bende 16 gb hafıza kartı var ama kullanamıyorum. Yani şöyle açıklıyım ayarlar daha fazla uygulama yöneticisi yüklenen e geliyorum sonra fifa 14 e tıklıyorum sd karta taşı diyorum sadece apk yı sd karta taşıyo oyunun datası yine cihaz belleğinde kalıyo. Bu sorunu nası çözebilirim yani oyunu datasıyla birlikte sd karta nası taşıyabilirim (rootsuz) acil yardımlarınızı bekliyorum..

muratvemine

muratvemine

Üye
O zaman cok iyiiiii

Üst Alt