------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
Aynen gereksiz bişey hakkında konuşuyoduk çünkü :D

• Beğen
Tepkiler: .caner.

eminde

eminde

Üye
Caner kılıf siparişi verecektin var mı bi gelişme

TakTuk

Üye
arkadaş bir tane sual sorduk bir problemimizi paylaştık panayır yeri gibi olmuş alakasız ne kadar şey varsa konuşulmuş ama sorunlara çözüm yok. kızacaksınız bana ama buranın ne sayfası olduğunu biliyorsunuzdur sanırım.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaş bir tane sual sorduk bir problemimizi paylaştık panayır yeri gibi olmuş alakasız ne kadar şey varsa konuşulmuş ama sorunlara çözüm yok. kızacaksınız bana ama buranın ne sayfası olduğunu biliyorsunuzdur sanırım.
Gerekli uyarıları yapıyorum ancak bazı arkadaşlarımız malesef konunu amacı dışına çıkıyor.Gerekli uyarılar yapılmıştır.
Sorununuz nedir ?

• Beğen
Tepkiler: aresbilir, İhtiyar007 ve .caner.

TakTuk

Üye
Gerekli uyarıları yapıyorum ancak bazı arkadaşlarımız malesef konunu amacı dışına çıkıyor.Gerekli uyarılar yapılmıştır.
Sorununuz nedir ?

SMS lerde böyle bir sıkıntım var nedenini çözemediğim.. SMS gelince uyarı vermiyor. sadece aklıma gelirde bakarsam mesajlarda görüyorum ama iş işten geçmiş oluyor. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler

lakin factory reset attım şimdi kimseden ses çıkmayınca

eskbxl

eskbxl

Üye
mesaj ayarlariniz boylemi

• Beğen
Tepkiler: TakTuk ve Nextman

TakTuk

Üye
mesaj ayarlariniz boylemi

ayarlarda hiçbir sıkıntı yok. anlamsız bişey ama factory reset yaptım şimdi. baya ciddi problem umarım benden sonra çözümü bulunur

eminde

eminde

Üye
Telefonla beraber gelen 30 uygulamayı devre dışı bıraktım, ekran yükünü artıracak canlı duvar kağıdı kullanmıyorum, smart launcher kullanıyordum onu da kaldırdım cihazı 00.30 şarjdan aldım gece sabah saat 5 de şarj % 90.
Telefon uyurken canına yandığımın android OS u hangi sistemleri kullanıyor acaba,bi temassız kontrol keyfimiz vardı s3 ü sattıran ona da mı göz dikti kapatmamız içinEkran süresi yeni 18 dakika oldu şarjım % 85 şaka gibi

Son düzenleme:
eskbxl

eskbxl

Üye
ayarlarda hiçbir sıkıntı yok. anlamsız bişey ama factory reset yaptım şimdi. baya ciddi problem umarım benden sonra çözümü bulunur
kullandiginiz surumu bilmiyorum ama herseyin yedegini alip birde recovery modda
wipe data factory reset ve wipe cache partition yaparmisiniz bu iki islemi yaptiktan sonra deneyiniz. bu iki islemde herseyiniz silinecektir.

Son düzenleme:
KD1907

KD1907

Üye
@asdfjkl99 pembe gözüken ışıkla ilgili; o sensör çalışırken başka bir kamerayla telefona baktığınızda onu görürsünüz. Normalde göremezsiniz. Bir örnek vereyim; televizyon kumandasına kamerayla bakın. Daha fazla bilgi için

cep telefonunun kamerasıyla tv kumandasının göndediği kızılötesi ışıkları görme
Teşekkürler..Arkadaşlar 4.4 güncellemesi çok yakında dağıtılmaya başlanıcakmış. S4 performans konusunda baya iyi olmuş. Ve artık art kullanılmaya başlanmış yani şarjı da daha iyi gidecekmiş. Ama G2 antutu benchmarkta sıralama olarak S4 ü geçmiş buna bozuldum ya biraz. Yani sıralama şöyle: 1-Galaxy Note 3 2-Sony Xperia Z Ultra 3- Xiaomi Ml 3 4- LG G2 5- Galaxy S4 ve diğerleri. Bu arada S4 28643 puan almış G2 de ondan biraz daha iyi ne düşünüyosunuz bu konu hakkında?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Root olduktan sonra Adam kernel ile birde WanamLite rom ile daha iyi olur.Bu tür testleri öle çok aklınıza takmayın ben şahsen belirli uygulamalarım var oyun tema launcher gibi her rom sonrası mutlaka bunlarla 1-2 şarj süresi test ederim :oke:

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
KD1907

KD1907

Üye
Exynos octa mı snapdragon mu ve neden?

pyrzby

pyrzby

Üye
Snapdragonlu(i9505) s4 oldugu icin o testte g2 azda olsa önde. I9500 o teste daha girmedi

pyrzby

pyrzby

Üye
4.3 testlerinde i9500 un aldığı deger 28bin küsürlerdeydi..i9505 o degere daha yeni ulasmis.rahat ol fark bile atar :)

• Beğen
Tepkiler: KD1907
KD1907

KD1907

Üye
4.3 testlerinde i9500 un aldığı deger 28bin küsürlerdeydi..i9505 o degere daha yeni ulasmis.rahat ol fark bile atar :)
Oha ciddi misin? Yuh ya ciddi misin? Oha çok mutlu oldum la :D İnşallah dediğin gibi çıkar

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Sakin ol :)

Üst Alt