teknolojibaronu
Üye
sizce yeni batarya almak mantıklı olurmu sorun düzelmez diye korkuyorum malum telefon samsung ne zaman ne olacağı belli olmuyor
Hiçbirşey değişmez boşuna para israfı.
sizce yeni batarya almak mantıklı olurmu sorun düzelmez diye korkuyorum malum telefon samsung ne zaman ne olacağı belli olmuyor

Ya inşallah s5 i çıkarırken geberirler.. Niye diye sorarsanız hem s4 ün değeri azalacak hem samsungun amiral gemisi olma özelliğini kaybedecek hem de ucuzlayacak falan.. Of ya
Batarya falan şiştiyse farklı telefonu alalı yıllar oldu heralde batarya değiştireceğine göre baya kullanmissindir![]()
ben kendi ellerimle öldürmek istiyorum o Ceoyu kafasını alıp radyoaktif bi havuza sokucaksın köpek gibi ölecek sonra samsungun binasını havaya Uçuracaksın ne heyecanlı olur ama

Çok çektin samsungtan galiba haha
Htc one çıkınca one x in ne hallere düştüğünü hatırlatırım ayrıca hala s3 populer bir telefon her marka için aynı şey geçerli değil mi??
Hayır geçerli değil. hepsini geçtim hiçbir firma samsung kadar şeref yoksunu değil. daha da küfür etmek isterdim ama burası yeri değil htc apple Sony gibi firmalar cihazlara arkalarını dönmüyor ama samsung daha dur Bismillah ilk güncellemede telefonun anası ağladı şarj sorunu takılma sorunu derken telefon 3310a döndü böyle hatalar olacaksa bir amiral gemisinde ben o amiral gemisinin de onu yapanın da...
Asabi Geliştirici cok Asabisin ya senSıkıntı yapma inşallah duzeltirler 4.4 ile şarj sorununu. Ama yeni guncellemeyle de duzeltmezlerse o zaman benim için de biter samsung..
Abartma.. Adamlar islerini iyi yapiyolar. Tek sorun şarj sıkıntısı ki o her akilli telefonda var bunu kendin de soyledin.. Eger tek sıkıntın şarj ise takma kafana o herkeste olan bi sorun.. Ve inşallah yeni guncellemeyle cozecekler bu sorunu..evet bu aralar gerginim ama daha önce de gergindim 4.4 ile Düzeltemezler sana birsey soylimmi bu firmanın başındaki adamlarin bi çöpçü kadar bile değeri yok gözümde çöpçü bile en azından temizlediği yerlerden çok daha az maaş alıyor bu heriflere verilen paranın haddi hesabı yok adamlar bi güncellemeyi doğru düzgün inşa etmeyi becerememiş se isterse dünyanın en çok telefon satan firması olsun onlardan bi cacık olmaz
Sen sony kullandin mi htc kullandin mi kullandiysan amiral telefonlar mi apple in iphone u kullandin mi samsung a laf yapiyon burada?![]()
Abartma.. Adamlar islerini iyi yapiyolar. Tek sorun şarj sıkıntısı ki o her akilli telefonda var bunu kendin de soyledin.. Eger tek sıkıntın şarj ise takma kafana o herkeste olan bi sorun.. Ve inşallah yeni guncellemeyle cozecekler bu sorunu..
Abartma.. Adamlar islerini iyi yapiyolar. Tek sorun şarj sıkıntısı ki o her akilli telefonda var bunu kendin de soyledin.. Eger tek sıkıntın şarj ise takma kafana o herkeste olan bi sorun.. Ve inşallah yeni guncellemeyle cozecekler bu sorunu..
Arkadaşin samsunga bir fobisi var anlamiyor. Çözulecek koçum senin buralarda bagirip hakaret etmen samsung un guncellem yetkilelerinin kilini oynatmaz ceonun isi yazilimla mi haha o kadar buz dolobi bulasik makinesi tablet telefon var adamin ne hallerde oldunu gordun sanki?? :confused:
ben neden kendimi sinirlendiriyorum boş yere bana bi 20tl ateşleyin haftalik samsungu bütün forumlarda kötülerim hiç değilse bi karşılığı olur demi la ? 
Saçmalama. Senin mal dandik.. 1 saattir full internetteyim sadece %10 sarjim gitti.. Benim sarj sorunum bu kodla kalibrasyon zimbirtisindan sonra çözüldü valla. Kasma desen bi iron man 3 te yapiyor o da herkeste varmis ufak ufak kasmalar.. Ayrica sensorler falan cok hos bunu da soylemeden gecemiyecem valla..amcamin iphone 5 ini bir hafta kullandım hiçbir sıkıntı yok diğer markalari bilmem ama seni de görürüz ilerde bi gün lg yi destekliyorsun bi gün apple ı her zaman taraf degistiriyorsun s4 çilesini sadece kullanlar bilir htcde sense denen zimbirti var kolay kolay kasma olmuyor onlarda tekrar söylüyorum kim nederse desin samsungdan bi halt olmaz
Saçmalama. Senin mal dandik.. 1 saattir fu ll internetteyim sadece %10 sarjim gitti.. Benim sarj sorunum bu kodla kalibrasyon zimbirtisindan sonra çözüldü valla. Kasma desen bi iron man 3 te yapiyor o da herkeste varmis ufak ufak kasmalar.. Ayrica sensorler falan cok hos bunu da soylemeden gecemiyecem valla..
Amin aminallah başka dert vermesin kardeş