------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
sizce yeni batarya almak mantıklı olurmu sorun düzelmez diye korkuyorum malum telefon samsung ne zaman ne olacağı belli olmuyor

Batarya falan şiştiyse farklı telefonu alalı yıllar oldu heralde batarya değiştireceğine göre baya kullanmissindir :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Ya inşallah s5 i çıkarırken geberirler.. Niye diye sorarsanız hem s4 ün değeri azalacak hem samsungun amiral gemisi olma özelliğini kaybedecek hem de ucuzlayacak falan.. Of ya

ben kendi ellerimle öldürmek istiyorum o Ceoyu kafasını alıp radyoaktif bi havuza sokucaksın köpek gibi ölecek sonra samsungun binasını havaya Uçuracaksın ne heyecanlı olur ama

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Batarya falan şiştiyse farklı telefonu alalı yıllar oldu heralde batarya değiştireceğine göre baya kullanmissindir :D

ya yok aslina bakarsan en fazla 3 4 ay olmuştur şişik filan da gözükmuyor bataryada bence bu 4.3 kronik hastalık var hemde bulaşıcı allah kimseyi S4 gibi bir telefon Samsung gibi bir firma ile imtihan etmesin inşallah

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ben kendi ellerimle öldürmek istiyorum o Ceoyu kafasını alıp radyoaktif bi havuza sokucaksın köpek gibi ölecek sonra samsungun binasını havaya Uçuracaksın ne heyecanlı olur ama

Çok çektin samsungtan galiba haha :D

Htc one çıkınca one x in ne hallere düştüğünü hatırlatırım ayrıca hala s3 populer bir telefon her marka için aynı şey geçerli değil mi??

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Çok çektin samsungtan galiba haha :D

Htc one çıkınca one x in ne hallere düştüğünü hatırlatırım ayrıca hala s3 populer bir telefon her marka için aynı şey geçerli değil mi??

Hayır geçerli değil. hepsini geçtim hiçbir firma samsung kadar şeref yoksunu değil. daha da küfür etmek isterdim ama burası yeri değil htc apple Sony gibi firmalar cihazlara arkalarını dönmüyor ama samsung daha dur Bismillah ilk güncellemede telefonun anası ağladı şarj sorunu takılma sorunu derken telefon 3310a döndü böyle hatalar olacaksa bir amiral gemisinde ben o amiral gemisinin de onu yapanın da...

KD1907

KD1907

Üye
Asabi Geliştirici cok Asabisin ya sen :D Sıkıntı yapma inşallah duzeltirler 4.4 ile şarj sorununu. Ama yeni guncellemeyle de duzeltmezlerse o zaman benim için de biter samsung..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sen htc one x e hiç android 4.2 veya 4.3 güncellemesi okudun mu?? Bilmeden samsung a karşı düşmanlık besliyorsun. İos lerin guncelleme hatalari hemen ertesi hafta çözuluyor mu sanki onlardada 1 ay bekliyor. Androidten bahsediyon kolay birsey degil bosuna milleti samsung a karsi sogutmanin alemi yok bu küresel bir sorun gibi birseh heralde.

• Beğen
Tepkiler: KD1907
KD1907

KD1907

Üye
Yarin samsung servisini arayip kizicam batarya değişimi yapin böyle rezillik mi olur falan eğer is buyurse yasal işlem baslaticam falan dicem bakalim ne dicekler

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hayır geçerli değil. hepsini geçtim hiçbir firma samsung kadar şeref yoksunu değil. daha da küfür etmek isterdim ama burası yeri değil htc apple Sony gibi firmalar cihazlara arkalarını dönmüyor ama samsung daha dur Bismillah ilk güncellemede telefonun anası ağladı şarj sorunu takılma sorunu derken telefon 3310a döndü böyle hatalar olacaksa bir amiral gemisinde ben o amiral gemisinin de onu yapanın da...

Beğenmiyosan almicaksin arkadasim milletide kiskirtma sanki bundan evvel baska amiral telefon kullanmissin gibi birde gelmis markayi kotuluyorsun.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Asabi Geliştirici cok Asabisin ya sen :D Sıkıntı yapma inşallah duzeltirler 4.4 ile şarj sorununu. Ama yeni guncellemeyle de duzeltmezlerse o zaman benim için de biter samsung..

evet bu aralar gerginim ama daha önce de gergindim 4.4 ile Düzeltemezler sana birsey soylimmi bu firmanın başındaki adamlarin bi çöpçü kadar bile değeri yok gözümde çöpçü bile en azından temizlediği yerlerden çok daha az maaş alıyor bu heriflere verilen paranın haddi hesabı yok adamlar bi güncellemeyi doğru düzgün inşa etmeyi becerememiş se isterse dünyanın en çok telefon satan firması olsun onlardan bi cacık olmaz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sen sony kullandin mi htc kullandin mi kullandiysan amiral telefonlar mi apple in iphone u kullandin mi samsung a laf yapiyon burada? ;)

KD1907

KD1907

Üye
evet bu aralar gerginim ama daha önce de gergindim 4.4 ile Düzeltemezler sana birsey soylimmi bu firmanın başındaki adamlarin bi çöpçü kadar bile değeri yok gözümde çöpçü bile en azından temizlediği yerlerden çok daha az maaş alıyor bu heriflere verilen paranın haddi hesabı yok adamlar bi güncellemeyi doğru düzgün inşa etmeyi becerememiş se isterse dünyanın en çok telefon satan firması olsun onlardan bi cacık olmaz
Abartma.. Adamlar islerini iyi yapiyolar. Tek sorun şarj sıkıntısı ki o her akilli telefonda var bunu kendin de soyledin.. Eger tek sıkıntın şarj ise takma kafana o herkeste olan bi sorun.. Ve inşallah yeni guncellemeyle cozecekler bu sorunu..

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Sen sony kullandin mi htc kullandin mi kullandiysan amiral telefonlar mi apple in iphone u kullandin mi samsung a laf yapiyon burada? ;)

amcamin iphone 5 ini bir hafta kullandım hiçbir sıkıntı yok diğer markalari bilmem ama seni de görürüz ilerde bi gün lg yi destekliyorsun bi gün apple ı her zaman taraf degistiriyorsun s4 çilesini sadece kullanlar bilir htcde sense denen zimbirti var kolay kolay kasma olmuyor onlarda tekrar söylüyorum kim nederse desin samsungdan bi halt olmaz

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Abartma.. Adamlar islerini iyi yapiyolar. Tek sorun şarj sıkıntısı ki o her akilli telefonda var bunu kendin de soyledin.. Eger tek sıkıntın şarj ise takma kafana o herkeste olan bi sorun.. Ve inşallah yeni guncellemeyle cozecekler bu sorunu..

hele bi çözmesinler kore katliamı yapıcam ben biliyordum böyle olacağını bide çakallar knox denen sayaç koymuşlar telefona ne yapsak takip ediyorlar allahın gavurları

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Arkadaşin samsunga bir fobisi var anlamiyor. Çözulecek koçum senin buralarda bagirip hakaret etmen samsung un guncellem yetkilelerinin kilini oynatmaz ceonun isi yazilimla mi haha o kadar buz dolobi bulasik makinesi tablet telefon var adamin ne hallerde oldunu gordun sanki?? :confused:

• Beğen
Tepkiler: KD1907
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Arkadaşin samsunga bir fobisi var anlamiyor. Çözulecek koçum senin buralarda bagirip hakaret etmen samsung un guncellem yetkilelerinin kilini oynatmaz ceonun isi yazilimla mi haha o kadar buz dolobi bulasik makinesi tablet telefon var adamin ne hallerde oldunu gordun sanki?? :confused:

iyi dedin valla ha :) ben neden kendimi sinirlendiriyorum boş yere bana bi 20tl ateşleyin haftalik samsungu bütün forumlarda kötülerim hiç değilse bi karşılığı olur demi la ? :)

KD1907

KD1907

Üye
amcamin iphone 5 ini bir hafta kullandım hiçbir sıkıntı yok diğer markalari bilmem ama seni de görürüz ilerde bi gün lg yi destekliyorsun bi gün apple ı her zaman taraf degistiriyorsun s4 çilesini sadece kullanlar bilir htcde sense denen zimbirti var kolay kolay kasma olmuyor onlarda tekrar söylüyorum kim nederse desin samsungdan bi halt olmaz
Saçmalama. Senin mal dandik.. 1 saattir full internetteyim sadece %10 sarjim gitti.. Benim sarj sorunum bu kodla kalibrasyon zimbirtisindan sonra çözüldü valla. Kasma desen bi iron man 3 te yapiyor o da herkeste varmis ufak ufak kasmalar.. Ayrica sensorler falan cok hos bunu da soylemeden gecemiyecem valla..

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Saçmalama. Senin mal dandik.. 1 saattir fu ll internetteyim sadece %10 sarjim gitti.. Benim sarj sorunum bu kodla kalibrasyon zimbirtisindan sonra çözüldü valla. Kasma desen bi iron man 3 te yapiyor o da herkeste varmis ufak ufak kasmalar.. Ayrica sensorler falan cok hos bunu da soylemeden gecemiyecem valla..

allah başka dert vermesin kardeş

Üst Alt