------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

mustafaytug

Üye
Extra batarya şarj kiti bu ürünü nerden bulabilirim? samsungavm de dede kalmamış :S

KD1907

KD1907

Üye
ya bak telefonun sesartirma orta tuş ve güç tuşuna aynı anda 15sn basılı tut sonra samsung yazısı gelecek ve wipecachepartition ve wipe Data factory reset olacak o iki seçeneği ses butonlarıni kullanarak uygula sonra reboot system now de işlem tamamdır
Sonra noluyo? Telefona format mı atmış oluyorum ne yapmış oluyorum onu da yazsaydın bari.
arkadaşlar 4.3 de hangi uygulamaları devre dışı bırakırsak ram rahatlar?
Aynen bende bu sorunun cevabını arıyorum..
Ayarlar kayıt yeri önbelleklenen veriler burdan da bi kontrol et
Kardeş uygulamaları teker teker kontrol et formatla düzelmediğine göre servise göstermen yararına olabilir çakışan sistem uygulamaları bu hatanın en büyük sebebi
Tamam bakıyorum kardeşim..

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
arkadaşlar telefon Türkiye yazılımi çok sorunlu çalışıyor Rusya servis yazılımi var ama IMEI gider diye yüklemeye korkuyorum malum 3 parçalı rom acaba imei filan gider mi?

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
arkadaşlar telefon Türkiye yazılımi çok sorunlu çalışıyor Rusya servis yazılımi var ama IMEI gider diye yüklemeye korkuyorum malum 3 parçalı rom acaba imei filan gider mi?
bir ihtimal gider. buna onlem olarak herseyin yedegini al efs ilede imeilin yedegii alabilirsin.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: eskbxl
KD1907

KD1907

Üye
Arkadaşlar bişey sorucam. Ayarlar>Daha fazla>Kayıt yeri>Önbelleklenen veriler den "tüm uygulamaların önbelleğe atılmış verileri silinecek" uyarısına tamam desem, telefonun önbelleğini siliyor ya, telefona bi zararı olur mu?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bişey sorucam. Ayarlar>Daha fazla>Kayıt yeri>Önbelleklenen veriler den "tüm uygulamaların önbelleğe atılmış verileri silinecek" uyarısına tamam desem, telefonun önbelleğini siliyor ya, telefona bi zararı olur mu?

hyr

KD1907

KD1907

Üye
Arkadaşlar bişey daha sorucam. Bu yabancıların S4 lerinde üstteki sensörlerden biri sürekli yanıp sönüyor ama ben ne işe yaradığını anlayamadım. Bi bilgisi olan var mı?

Mem_et

Mem_et

Üye
Merhaba arkadaşlar ben
Samsung Galaxy S4 Case Neo Hybrid
Kılıf alacam sizce bu fiyat nasıl yada alan varsa bana bunlun aynısını nerde alabilirim...
Reng ve diğer ecimler olsun yardımçı olabilirmisiniz?

Bu arada Aynı kılıf heryerde farklı fiyat sizce bunlar fake mi...

eminde

eminde

Üye
Merhaba arkadaşlar ben
Kılıf alacam sizce bu fiyat nasıl yada alan varsa bana bunlun aynısını nerde alabilirim...

Spigen kılıfın kırmızı gümüş sarı yeşil ve mavisini gördüm ben sarısını kullanıyorum yan tarafında NEO HYBRİD yazan kısım gerçek olanlarda N ve H harfi diğer harflere göre biraz daha büyük etrafındaki şeridin içi dışı ile aynı renk son olarak silikon kısmı daha yumuşak ve daha koyu.Gözünle görmek istersen youtube a galaxy s4 neo hybrid fake yaz tıkla izle

• Beğen
Tepkiler: Mem_et
Mem_et

Mem_et

Üye
Spigen kılıfın kırmızı gümüş sarı yeşil ve mavisini gördüm ben sarısını kullanıyorum yan tarafında NEO HYBRİD yazan kısım gerçek olanlarda N ve H harfi diğer harflere göre biraz daha büyük etrafındaki şeridin içi dışı ile aynı renk son olarak silikon kısmı daha yumuşak ve daha koyu.Gözünle görmek istersen youtube a galaxy s4 neo hybrid fake yaz tıkla izle

FiyatlarNasıl Sen Ne kadara aldın normalse spariiş verecem...

.caner.

.caner.

Üye
Merhaba arkadaşlar ben

Ben sitesinden orjinalini siparis edeceğim cuma günü 59 tl

eminde

eminde

Üye
Ben sitesinden orjinalini siparis edeceğim cuma günü 59 tl
Madem 59 tl vericen içinden birde ekran koruyucu film çıkacak onu özellikle belirt
FiyatlarNasıl Sen Ne kadara aldın normalse spariiş verecem...
Ben birebir olanını aldım sanırım içinden jelatin çıkmadı ama kitap gibi oldu sıkıntım yok fake olanların da çeşidi var çin malları cenneti bizim memleket 20 lira verdim

.caner.

.caner.

Üye
eminde

eminde

Üye
Evet bendekinin aynısı sarı çok şekilli duruyor ama..

• Beğen
Tepkiler: .caner.

TakTuk

Üye

SMS lerde böyle bir sıkıntım var nedenini çözemediğim.. SMS gelince uyarı vermiyor. sadece aklıma gelirde bakarsam mesajlarda görüyorum ama iş işten geçmiş oluyor. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler

cardanadam

cardanadam

Üye

SMS lerde böyle bir sıkıntım var nedenini çözemediğim.. SMS gelince uyarı vermiyor. sadece aklıma gelirde bakarsam mesajlarda görüyorum ama iş işten geçmiş oluyor. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler
Seslerden mesaj seslerini ayarlamayi denedinmi bu arada o kadar kız isminin arasına bir erkek ismi kaynamis :)

• Beğen
Tepkiler: .caner.

TakTuk

Üye
Seslerden mesaj seslerini ayarlamayi denedinmi bu arada o kadar kız isminin arasına bir erkek ismi kaynamis :)
Dikkat edersen çarpı işaretleri var minik minik ses ayarlarına baktım. Mesajın geldiğini mesajlara girince görüyorum yoksa ekrana da düşmüyor bildirimlerede seste gelmiyor

cardanadam

cardanadam

Üye
Arama engellemelere bak birde

• Beğen
Tepkiler: Nextman
KD1907

KD1907

Üye
Arkadaşlar bişey daha sorucam. Bu yabancıların S4 lerinde üstteki sensörlerden biri sürekli yanıp sönüyor ama ben ne işe yaradığını anlayamadım. Bi bilgisi olan var mı?
Ya benim sorumu da cevaplasanız? :S

Üst Alt