------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nextman hocam şebeke sorunumu XXUBMG9 modemini xda dan indirip flashlayarak çözdüm ama boşuna sayacı 1 arttırıp garanti dışı kaldık :( benim merak ettigim neden 4.3ün kendi modeminde telefon sebeke sorunu yaşadı acaba sorun cihazda donanımsal mı yazılımsalmı :S
Hayir ama sayacin arttıran 4.2 modem dosyası kardeşim keşke az bekleseydin neyse sorun yok sayac sıfırlama olayi cozulene kadar bekle çözülmesi yakındır.

• Beğen
Tepkiler: eskbxl

eskbxl

eskbxl

Üye
bende bekliyorum sayac sifirlamayi bir yontem buldum ama degismedi :(

• Beğen
Tepkiler: Nextman
.caner.

.caner.

Üye
abi MG9 sürümünü acil olarak atabilir misiniz? Bulundugum yerde sadece Zıppy den indiriliyor. Unroot yapacagım.

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
bu ota guncellemesi neye gore geliyor tlfnun uzerindeki roma goremi yoksa csc koduna goremi geliyo

tomy1925

tomy1925

Üye
Telefonu Iran'dan aldığım için resmi sürüm dışına çıkmak istemiyorum. Şimdi kurdum gayet stabil ve hatasız.
Rem kullanımı azalmış, cihazın kullanılan belleği artmış. Ayrıca en beğendiğim özellik ise menü tuşuna basılı tuttuğumuzda varsayılan programlara kısa yoldan ulaşıp kaldırabiliyoruz.
Wifii, geç uyanma ve şebeke problemi yaşamadım. Cihaza vipe işlemi de uygulamadım.
Rehber yine 10 saatte açılıyor :)
abi MG9 sürümünü acil olarak atabilir misiniz? Bulundugum yerde sadece Zıppy den indiriliyor. Unroot yapacagım.
Xda sitesinde mevcuttur modemler bilginize

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
bu hangi ilkenin romu?

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
ben csc kodundan degil romdan bahsetiyom odami pc dn gorunuyo

• Beğen
Tepkiler: .caner.
TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
ayarlardan nasil gorebilirim

Sciondar

Sciondar

Üye
Beyler garantiye bu kadar önem vermeyin zaten herşeye kusur buluyorlar

• Beğen
Tepkiler: eskbxl ve tomy1925
.caner.

.caner.

Üye
Bana acil mg9 lazım

vic353

vic353

Üye
benim soru araya kaynamis :) se linux durumu neden enforcing guncellemeden once permissive idi

baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar bu knox tam olarak ne işe yarar bilen biri varsa beni aydınlatabilir mi? Yükleyip kurdum knox modu diye birşey var ona geçiyor ama ne işe yaradığını anlayamadım.

cardanadam

cardanadam

Üye
Arkadaşlar bu knox tam olarak ne işe yarar bilen biri varsa beni aydınlatabilir mi? Yükleyip kurdum knox modu diye birşey var ona geçiyor ama ne işe yaradığını anlayamadım.
Knox modunda yaptığın her şey sadece Knox modunda görünüyor

• Beğen
Tepkiler: baby_face_

Üst Alt