root varsa çıkacakbenim anlamadığım ben şimdi rus romunu kurmayı planlıyordum. rus romunu kurunca garantiden çıkıcak mı ?
Hangi surumu kullaniyorsunuz hocam?root u nasıl kaldırabilirim
root yok telefonumdaroot varsa çıkacak
Benim gibi root atip sayaci 1 yaparsan garanti disi olmasi kacinilmazbenim anlamadığım ben şimdi rus romunu kurmayı planlıyordum. rus romunu kurunca garantiden çıkıcak mı ?

Sayaç sıfırlanmıyormu ?Benim gibi root atip sayaci 1 yaparsan garanti disi olmasi kacinilmaz![]()
4.2.2Hangi surumu kullaniyorsunuz hocam?
Beklenecek gibi değil ama9500 Tr olmayan 4.3 surumlerine geçtiğinizde sayac aktiflesiyor.Sonrası zaten işkence Tr 4.3 sürümü beklemenizi öneririm

evet 9505 ler avrupada nerdeyse bittisammobilden takip edebilrisin hangi ulkelere guncelleme geldigini.19505 lere daha erken güncelleme geliyor denildi sizce gelmişmidir yada nerden bakabilirim![]()
Malesef simdilik durum oyle sifirlama simdilik yok ilerde olurmu olmazmi muammaSayaç sıfırlanmıyormu ?

Arkadaşlar Asphalt 8 Google Play store da Ücretsiz şu an
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu arada Hala S4 ü Kötüleyen Arkadaşlar İncelesin Derim
S4 FARKI !!
S4 FARKI!!
4.3 Güncellemesinden Sonra Şarj ve Kullanım süresinde iyileştirmelerde olduğu biliniyor yani daha kullanım süresine Sahip S4 bizleri bekliyor![]()
Başladılar zaten bildiğim kadarıyla sammobile de yazıyorBilinen bir teknoloji sitesinde okudum.
Samsung bazı ülkelerde çok yakın bir zamanda s3 için 4.3 güncellemesini dağıtmaya baslayacakmış.