Aynen öyle çakma ve korsandan uzak duruyoruzTrde ben görmedim ama uyarıda bulunmayı unutmayım taklitlerini asla kullanmayın ben söylemiş olayımda.Arkadaşım nerden bulduysa bulmuş bir oyun oynamaya kalkınca ısıdan olanlar olmuş sanırım ısı yansıma olayı olmuş.ve orjin kapakları tutmuyor şimdi
![]()

Yurtdışından hiç alışveriş yapmadım, tr de bulsaydık iyiydi. Yine de araştıracağım.Ebay ve fedex maşallah vergiyi %18 yapmış yapmasa sipariş ederdik![]()
Türkiye de bulunur bulunmasına ancak orjinali 100 dolar
Arkadaşlar bu dehşet caseyi Tr de bulmam mümkün mü?
NOt: Home tuşunun bordo olmasının sebebi, casenin kutu içeriğinden çıkan 3 farklı renkte olan yapıştırma![]()
Türkiyede kaç para olur bilmiyorum
200 tl de kap için çok pahalı olur diye düşünüyorum 
Ölçü olarak tutmaz Fatih kardeşim üstler boş kalırYatay fotoğrafı nasıl tam ekran duvar kağıdı yapabilirim bilen yok mu ?
orantılarsan foto kenara kayar 
Zevk meselesi ama çok kaba değil mi?ben siparis verdim cinden aliexpress sitesi istersneiz bir inceleyin. adresiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbir beyaz birde siyah aldim
Genç az daha bekle bunun su geçirmeyini çıkacak artık onu alırsınben siparis verdim cinden aliexpress sitesi istersneiz bir inceleyin. adresiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbir beyaz birde siyah aldim

Teşekkür ederim wavelerde oluyorduda ondan sordumÖlçü olarak tutmaz Fatih kardeşim üstler boş kalırorantılarsan foto kenara kayar
![]()

Cihazı down etmede Euro ları savurmahepimize gecmis olsun ozaman ben su csc codu biran duzelteyim![]()

O Kılıfın aynısı yokta o yapıştırmalardan var bende (Spingen Neo Hybird)
Arkadaşlar bu dehşet caseyi Tr de bulmam mümkün mü?
NOt: Home tuşunun bordo olmasının sebebi, casenin kutu içeriğinden çıkan 3 farklı renkte olan yapıştırma![]()

O kılıfı biliyorum ama ben fotodaki gibi full kasa arıyorum.O Kılıfın aynısı yokta o yapıştırmalardan var bende (Spingen Neo Hybird)![]()