.caner.
Üye
Hayır.Sıvı teması mi oldu ?
Hayır.Sıvı teması mi oldu ?
Evet abi.Anladım ama sensörü devreye geçiren olumsuz bir durum var gibi.wipe yaptimda mi oldu demişsin
Köyde mıknatıs bulamadım ; (O zaman sensörde sorun var. Ekranın sol tarafında o kılıf sensöru mıknatıs deyincede o ekran geliyo. Istiyosan bi mıknatıs bul bi kere deydir sol tarafa bakalım düzelcekmi.
Bayram boyunca imkansız abiSitede 4 dosyali factory rom var onu yüklemeyi denermisin cihaz tamamen silinecek bilgine

Yardımlarınız için sağolun.Yapacak bir sey yok ozaman malesef
Son bir soru. Abi sarj %30 ken wipe atsam sorun olur mu?Bişey değil keşke elimizden fazlasi gelse.Henuz internet paylaşımı yok malesef![]()
Sağol abi. 4.3 atmadan servise vereyim cihazı en iyisi inşallah anlamazlar önceden root atıldığını.Evet cihaz bazen battery wipe islemi yapılmış gibi sifirliyor denemeni tavsiye etmem riskli
Su an unroot + stock abi herseyMalesef anlarlar bu şekilde verirsen
Tamam abi Sağol. Triangle away hâlâ yok bizde ama gizli bir sayac varmış.ozaman sorun yok kardeşim verebilirsin
Seni yine yordum kisira bakma. Sağol abi herşey icin. Artık çerçeve+hoparlör+ sensorler icin garanti yolu gorundu. Ama once bir daha wipe atayimevet ama pek bakıldığını duymadım ama bahsi geçmişti