best tiger
Üye
Enteresan 9500 model deilmi ?
Evet ancak dokununca güncelleme yapıyor ne wifi den nede 3g den güncelleme olmuyor
Enteresan 9500 model deilmi ?
Evet ancak dokununca güncelleme yapıyor ne wifi den nede 3g den güncelleme olmuyor
Update yaptinizmi mg9 surumune ?
Evet yaptım bende anlamış değilim en son saat 1 de elle guncelledim ayarlar kisminida 1 saatte guncellemeye ayarladim bu saat oldu bi sonuç yok

wipeyi son çare olarak düşünüyordum galiba yapacağım çok teşekkür ederim kardeşim
Wipe işlemlerini yapıp cihazı sıfırlarsan daha iyi verim alırsınız yanlız önemli dosyaların varsa kies pc yazılımıdır onunla yedek almanı tavsiye ederim![]()
Herzaman beklerizwipeyi son çare olarak düşünüyordum galiba yapacağım çok teşekkür ederim kardeşim
ben konuda anlatmıştım yine bilginiz olsun update ve rom yüklemeden sonra mutlaka wipe yapınız hayırlı sabahlar 
Widgetin verilerini silince düzeldi :-D
Herzaman beklerizben konuda anlatmıştım yine bilginiz olsun update ve rom yüklemeden sonra mutlaka wipe yapınız hayırlı sabahlar
![]()
Herzaman beklerizben konuda anlatmıştım yine bilginiz olsun update ve rom yüklemeden sonra mutlaka wipe yapınız hayırlı sabahlar
![]()
Sayın Nextman
15 gün önce MG9 gücellemesini yaptım ve cihazda ısınma yada şarj konusunda problemim yoktu. Dün forumlarda okuduğum kadarı ile fabrika ayarlarına dönüş yapılması gerektiği bilgileri olduğu için, Cihaz menüsünden fabrika ayarlarına aldım.
İleri derecede ısınma başladı, %50 şarj 3 saat içinde biti ve hergün yarım saat internet vs. %10 kullandığım şarj oranı %30' a çıktı.
Pil kullanımında, ekran yerine android sistemi öne geçti .
Cihaz üzerinden fabrika ayarlarına dönüş tam olmuyor mu?
Wipe olarak belirtiğiniz tuş kombinasyonunu mu yapmam gerekiyor?
Lütfen acil yardım.
Tşk.
.Bir sıkıntı olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Kızıl ötesi dosya paylaşımı için değil destekli cihaz kullanımı içindir.Bu kızıl ötesi ile dosya paylaşımı yapabilir miyiz...
Kızıl ötesi dosya paylaşımı için değil destekli cihaz kullanımı içindir.
Cihazı sıfırlamanın bir kaç yöntemi var ayarlardanda sıfırlayabilirsiniz.Lakin her seferinde tekrar ediyorum ama cihazı güncelledikten sonra mutlaka factory reset atınız.Eğer sıkıntı yaşarsanız son çare olarak 3 dosyalı rom var imzamdaki index konusunda var.Bir sıkıntı olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Rica ederim görevimizİlginiz için tsk. Wipe yaptım sorunum düzeldi. (3 lü tuş.) Allah sizlerden razı olsun.

Arkadaslar yeni 32gb lik hafıza kartı aldım bu telefon hafızasındaki oyundarı sd karta taşı diyorum ayarlardan 1gb lik oyunun sadece 10mb sini tasıyor geri kalanı yine telefon hafızasında bu arada oyunları GPK sistemi ile yukluyorum bi cozum bulamadım hafıza kartı işine acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar..

SD Karta taşı demek oyunun apksini Sd karttan çalıştır demek. Yani Data yine telefonda. Ya Root edip program kuracaksın yada öyle devam edeceksin...
- - - Eklendi - - -
Beyler bende 64Gb Class 10 Hafıza kartı alcamda telefon kaldırır mı
SD Karta taşı demek oyunun apksini Sd karttan çalıştır demek. Yani Data yine telefonda. Ya Root edip program kuracaksın yada öyle devam edeceksin...
- - - Eklendi - - -
Beyler bende 64Gb Class 10 Hafıza kartı alcamda telefon kaldırır mı