arkadaslar herkese merhaba oncelikle =) ilk samsungum ve ilk androidim olarak 1 hafdır S4 kullanıcısıyım ; bi goz attım konuya ama guncellemeden bahsedilmiş son olarak ; bu tam olarak ne guncellemesi ; benim telefon kendı kendısıne bayagı guncelleme yaptı aldıgımdan beri irili ufaklı programlara 10 15 guncelleme yaptı ama sizin dediginiz sanki kapsamlı bir guncelleme gibi geldi bana o yuzden sorayım dedım
birde benim ram uygulama acık deılken 1,65 GB seviyelerinde dolu gorunuyor hep ; daha dusuk degerler okudum burada bılgılendırecek bırı olursa sevınırım ıyı gunler
Ayarlar>diyer>cihaz hakkında>yazılım güncelleme yeni yazılım olup olmadığını kontrol et
yaptım hocam teşekkür ederim ; güncelleme hakkında bilgi verebilirmisiniz ne gibi değişilikler yada iyileştirmeler getirilmiş
Arkadaşlar Güncellemeyi Yaptıktan Sonra Birşey Dikkatimi Çekti Arama Kaydını Aşağı Doğru Kaydırınca Acayip bi Kasma Mevcut Sizdede Oluyormu ? Deneyen Arkadaşlar Yardımcı Olabilirse Sadece Arama Kaydında Rehberde Öle Bi Sıkıntı Yok...
Galaxy s4 aldım 3 hafta oldu fakat kafama takılan birkaç sorularım var.1-Hd oyun oynarken cok isiniyor, tüm güncellemeleri yaptım fakat yine aynı.Sizde de mi öyle?2-Nba 2013 oynunu oynarken 40 dkkada %20 şarj yiyor.Çok geldi bana bu oran.Normal midir?3-Fifa 12 nasıl yüklenir?Bir türlü yükleyemedim.
Fifa 12 yüklemediğim için bilemiyorum.Galaxy S4 güncellemesi yaptıktan sonra mutlaka ama mutlaka cihazı sıfırlama (wipe) işlemlerini yapınız.Bilginize
Galaxy S4 güncellemesi yaptıktan sonra mutlaka ama mutlaka cihazı sıfırlama (wipe) işlemlerini yapınız.Bilginize