------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Sergenc

Sergenc

Üye
yeni guncelleme ile pilde gozle gorulur bı degısım var sankı, sabahtan berı telefonu sureklı kurcalamama ragmen sarjım%40

oleytoo

oleytoo

Üye
Bende güncellemeyi yükledim yaklasik 1 saat oldu. Ram kullanimi azalmis ve telefon baya stabillesti ios kadar stabil oldu diyebilirim multitasking falan cok daha iyi. Kucuk ama gercekten cok basarili bir guncelleme olmus diyebilirim yeni bi ozellikin gelmemesi onemli degil cunku telefonun hizli ve stabil olmasi her seyden onemli bu guncellemede bunu saglamis

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve sensesi
Ferzan

Ferzan

Üye
Arkadaşlar birşey sorayım rom yüklerken ODEX ve DEODEX arasında ne gibi bir farklılık var ?

evrendincel

Üye
arkadaslar herkese merhaba oncelikle =) ilk samsungum ve ilk androidim olarak 1 hafdır S4 kullanıcısıyım ; bi goz attım konuya ama guncellemeden bahsedilmiş son olarak ; bu tam olarak ne guncellemesi ; benim telefon kendı kendısıne bayagı guncelleme yaptı aldıgımdan beri irili ufaklı programlara 10 15 guncelleme yaptı ama sizin dediginiz sanki kapsamlı bir guncelleme gibi geldi bana o yuzden sorayım dedım

birde benim ram uygulama acık deılken 1,65 GB seviyelerinde dolu gorunuyor hep ; daha dusuk degerler okudum burada bılgılendırecek bırı olursa sevınırım ıyı gunler

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaslar herkese merhaba oncelikle =) ilk samsungum ve ilk androidim olarak 1 hafdır S4 kullanıcısıyım ; bi goz attım konuya ama guncellemeden bahsedilmiş son olarak ; bu tam olarak ne guncellemesi ; benim telefon kendı kendısıne bayagı guncelleme yaptı aldıgımdan beri irili ufaklı programlara 10 15 guncelleme yaptı ama sizin dediginiz sanki kapsamlı bir guncelleme gibi geldi bana o yuzden sorayım dedım

birde benim ram uygulama acık deılken 1,65 GB seviyelerinde dolu gorunuyor hep ; daha dusuk degerler okudum burada bılgılendırecek bırı olursa sevınırım ıyı gunler

Ayarlar>diyer>cihaz hakkında>yazılım güncelleme yeni yazılım olup olmadığını kontrol et

evrendincel

Üye

Ayarlar>diyer>cihaz hakkında>yazılım güncelleme yeni yazılım olup olmadığını kontrol et

yaptım hocam teşekkür ederim ; güncelleme hakkında bilgi verebilirmisiniz ne gibi değişilikler yada iyileştirmeler getirilmiş

cardanadam

cardanadam

Üye
yaptım hocam teşekkür ederim ; güncelleme hakkında bilgi verebilirmisiniz ne gibi değişilikler yada iyileştirmeler getirilmiş

Batarya performansı ve ram iyileştirme özellikle batarya performansından çok memnunum şimdi

- - - Eklendi - - -

lyon_69

lyon_69

Üye
oyun nasıl kuruyoruz buna obb ye atıyorm oyun apksiini yklüyorm oyuna giriyor interneti kesiyorm wifi yada operatarör agı diyor modern combat 4 bahsettgm oyun nasıl kurucaz Allah aşkına bi yardım interneti açtıgımdada giriyor bkliyor oyundan atıyor telefon rootlu bide bi yardım yaw

cemozt4

Üye
Arkadaşlar Güncellemeyi Yaptıktan Sonra Birşey Dikkatimi Çekti Arama Kaydını Aşağı Doğru Kaydırınca Acayip bi Kasma Mevcut Sizdede Oluyormu ? Deneyen Arkadaşlar Yardımcı Olabilirse Sadece Arama Kaydında Rehberde Öle Bi Sıkıntı Yok...

laz6116

laz6116

Üye
Arkadaşlar Güncellemeyi Yaptıktan Sonra Birşey Dikkatimi Çekti Arama Kaydını Aşağı Doğru Kaydırınca Acayip bi Kasma Mevcut Sizdede Oluyormu ? Deneyen Arkadaşlar Yardımcı Olabilirse Sadece Arama Kaydında Rehberde Öle Bi Sıkıntı Yok...

Aynen onu bende farkettim. Kasma yapiyor birazcik

enterneoll

enterneoll

Üye
arkadaşlar son çıkan güncellemenin anabant sürümü nedir türkiye kullanıcıları biri söyliyebilir mi ?

ANIL

ANIL

Admin
I9500XXUBMG9 son sürüm

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
cardanadam

cardanadam

Üye
Telefonu root etmeyi düşünüyorum telefon üzerinden bilgisayara bağlamdan root edebilirmiyim

muratvemine

muratvemine

Üye
Galaxy s4 aldım 3 hafta oldu fakat kafama takılan birkaç sorularım var.1-Hd oyun oynarken cok isiniyor, tüm güncellemeleri yaptım fakat yine aynı.Sizde de mi öyle?2-Nba 2013 oynunu oynarken 40 dkkada %20 şarj yiyor.Çok geldi bana bu oran.Normal midir?3-Fifa 12 nasıl yüklenir?Bir türlü yükleyemedim.

ANIL

ANIL

Admin
Galaxy s4 aldım 3 hafta oldu fakat kafama takılan birkaç sorularım var.1-Hd oyun oynarken cok isiniyor, tüm güncellemeleri yaptım fakat yine aynı.Sizde de mi öyle?2-Nba 2013 oynunu oynarken 40 dkkada %20 şarj yiyor.Çok geldi bana bu oran.Normal midir?3-Fifa 12 nasıl yüklenir?Bir türlü yükleyemedim.

Cihazın oyunlarda ısınması normal üstelik sıcak ortamda kullanırsanız dezavantaj olur. 40 dakika %20 çok normal bana göre :oke: Fifa 12 yüklemediğim için bilemiyorum.

tugays77

Üye
arkadaslar merhaba telefon dan hic memnun degilim cogu arkadas guncellemeden sonra cogu seyin duzeldigini soyledi ben guncelleme yaptim fakat yine durumlar ayni. telefon cok donuyor sarj olayi yne bende berbat belki yazilimsal bir hata vardir diye dusnyorm. sizden bi ricam olcak telefonuma sifirdan temiz bir kurulum yapmak istiyorum orjinal bi sekilde son romu. birde ben italyada yasiyorm ama telefonu turkiyeden almistm hangi romu indirmeliyim nasil temiz bi kurulum yapabilirim bana yardimci olur musunz.

lyon_69

lyon_69

Üye
Yptım oldu Samsung Galaxy S4 Number One güncelleme sonrasıda süper oldu performarnsı arttı pil de süper contract killer 2 commanda frontline d dayı oynuyorm sbh akşam btmiyo film izliyorum

- - - Eklendi - - -

Rom nasıl yüklüyoruz güncel olucak ama bilgisi olan ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galaxy S4 güncellemesi yaptıktan sonra mutlaka ama mutlaka cihazı sıfırlama (wipe) işlemlerini yapınız.Bilginize

cardanadam

cardanadam

Üye
Galaxy S4 güncellemesi yaptıktan sonra mutlaka ama mutlaka cihazı sıfırlama (wipe) işlemlerini yapınız.Bilginize

Telefon üzerinden yukleyebilecegim yani cwm modunda son yazılımı nereden bulabilirim

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye

Ben ayarlarsan format attim ne bileyim 4.3 gibi ana guncelleme olmayinca hard reset yapasim gelmedi

Üst Alt