------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
Ben MEA sürümünden sonra çok fazla oyun olmadığı için wipe yapmıştım. Şimdi sorun olmaz ise yapmayı düşünmüyorum herşey yolunda gidiyor daha stabil bir sürüm olmuş.

cardanadam

cardanadam

Üye
Arkadaşlar bu güncelleme ile ne gibi özelliker ve avantajlar geldi söyleyebilirsimisiniz ben telefon üzerinden yapamadım yarın kies ile güncelliyecem

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar bu güncelleme ile ne gibi özelliker ve avantajlar geldi söyleyebilirsimisiniz ben telefon üzerinden yapamadım yarın kies ile güncelliyecem

Daha stabil, daha düşük ram kullanımı ve batarya iyileştirmeleri :oke:

delil delil

Üye
arkadaşlar s4 asphalt 7 nasıl yükleniyor ben denedim hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşşekkürler

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
Wave 8500 den sonra, Galaxy S4 ile aranıza katılmış bulunmaktayım.

- - - Eklendi - - -

Dokunma tuş sesini iptal ettiğimizde, dokunma titreşim bildiriminin devam etmesini nasıl sağlarız. Özellik var mı?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wave 8500 den sonra, Galaxy S4 ile aranıza katılmış bulunmaktayım.

- - - Eklendi - - -

Dokunma tuş sesini iptal ettiğimizde, dokunma titreşim bildiriminin devam etmesini nasıl sağlarız. Özellik var mı?

Aynı yerde dokunma geri bildirimi titreşimini aktif ederek.

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
oleytoo

oleytoo

Üye
öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.

Belirmiş olduğunuz gibi işaretli fakat dokunuşlarda titreşim olmuyor.
Güç tasarrufu modu açıktır büyük ihtimalle kapatirsaniz düzelir

ANIL

ANIL

Admin
Yeni güncelleme sonrası pil değerleri

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve ŞenolTÜRK
aleeted

aleeted

Üye
Selam arkadaslar, 2 gun once s4 aldim, super bir cihazmis. Konulari takip etmeye basladim. Benide ekleyebilirsiniz.

Gorusmek uzere...

Sergenc

Sergenc

Üye
Arkadaslar benim google play kafayi yedi acilmiyo. Tikliyorum acilip kapaniyo. Napabilirim varmidir bunun bi cozumu?

cardanadam

cardanadam

Üye
Yeni güncelleme sonrası pil değerleri

Neler kapalı neler açık

ANIL

ANIL

Admin
cardanadam

cardanadam

Üye
Yazılımsal özellikler derken söylersen bende kapatayım

ANIL

ANIL

Admin
Yazılımsal özellikler derken söylersen bende kapatayım

Temassız görünüm, kontrol, akıllı duraklatma tarzı olanlar kapalı. Kısaca üst barda yer alan tüm araçları ihtiyacım olduğu zaman açıyorum. Birde bazı kullanmadığım uygulamaları devre dışı bıraktım. Örneğin chaton, watchON, hava durumu widget vs. görev yöneticisinde durdur/devre dışı yapabilirsiniz.

cardanadam

cardanadam

Üye

Temassız görünüm, kontrol, akıllı duraklatma tarzı olanlar kapalı. Kısaca üst barda yer alan tüm araçları ihtiyacım olduğu zaman açıyorum. Birde bazı kullanmadığım uygulamaları devre dışı bıraktım. Örneğin chaton, watchON, hava durumu widget vs. görev yöneticisinde durdur/devre dışı yapabilirsiniz.

Tamam teşekkür ederim bende kapattım şimdi

• Beğen
Tepkiler: ANIL
oleytoo

oleytoo

Üye
Bugün itibariyle güncelleme banada gelmiş bulunmakta evde pc olmadıgı icin telefondan guncellicem fakat yogunluktan dolayi guncelleyemiyorum gece tekrar denicem

vic353

vic353

Üye
44 mb olan güncelleme şu an yükleniyor bakalım neler değişmiş

Üst Alt