.caner. Üye cardanadam' Alıntı: Ayarlar>cihazım>aksesuar>s görünüm kapağı kilit açma tikini kaldır düzelmesi lazım Genişletmek için tıkla ... Ilk denedigim.
cardanadam' Alıntı: Ayarlar>cihazım>aksesuar>s görünüm kapağı kilit açma tikini kaldır düzelmesi lazım Genişletmek için tıkla ... Ilk denedigim.
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Oldu olacak ikide kese yap caner sabah sabah güldüm yine telefonda daha fazla sorun yaratma bence.
.caner. Üye Nextman' Alıntı: Oldu olacak ikide kese yap caner sabah sabah güldüm yine telefonda daha fazla sorun yaratma bence. Genişletmek için tıkla ... Telefon görüşmesi dahi yapamıyorum abi ya Acaba hava değişikliği yaramadı mı ? Son düzenleme: 14 Eki 2013
Nextman' Alıntı: Oldu olacak ikide kese yap caner sabah sabah güldüm yine telefonda daha fazla sorun yaratma bence. Genişletmek için tıkla ... Telefon görüşmesi dahi yapamıyorum abi ya Acaba hava değişikliği yaramadı mı ?
cardanadam Üye Nextman' Alıntı: Oldu olacak ikide kese yap caner sabah sabah güldüm yine telefonda daha fazla sorun yaratma bence. Genişletmek için tıkla ...
Nextman' Alıntı: Oldu olacak ikide kese yap caner sabah sabah güldüm yine telefonda daha fazla sorun yaratma bence. Genişletmek için tıkla ...
eroskop100 Üye .caner.' Alıntı: Su an 10 saniyede bir olmaya başladı !!! Genişletmek için tıkla ... Fazla zorlama bayram sonrası servise götür bence.
.caner.' Alıntı: Su an 10 saniyede bir olmaya başladı !!! Genişletmek için tıkla ... Fazla zorlama bayram sonrası servise götür bence.
.caner. Üye eroskop100' Alıntı: Fazla zorlama bayram sonrası servise götür bence. Genişletmek için tıkla ... Benim serviste dandik çıktı. Brightstar diye aldık iphone lara bakıyor diye Teleservice cikti.
eroskop100' Alıntı: Fazla zorlama bayram sonrası servise götür bence. Genişletmek için tıkla ... Benim serviste dandik çıktı. Brightstar diye aldık iphone lara bakıyor diye Teleservice cikti.
Tolga3521 Üye TeknoŞizofren' Alıntı: Off of sarjim cok çabuk bitiyor Sizce LG G2 ye geçeyim mi dostlar? Genişletmek için tıkla ... Aynı sorun bendede var. Fakat G2 nin arka tasarımı hoşuma gitmiyo.
TeknoŞizofren' Alıntı: Off of sarjim cok çabuk bitiyor Sizce LG G2 ye geçeyim mi dostlar? Genişletmek için tıkla ... Aynı sorun bendede var. Fakat G2 nin arka tasarımı hoşuma gitmiyo.
TeknoŞizofren Üye Tolga3521' Alıntı: Aynı sorun bendede var. Fakat G2 nin arka tasarımı hoşuma gitmiyo. Genişletmek için tıkla ... Kafayı yemek üzereyim ben mecbur yeni tel alcam
Tolga3521' Alıntı: Aynı sorun bendede var. Fakat G2 nin arka tasarımı hoşuma gitmiyo. Genişletmek için tıkla ... Kafayı yemek üzereyim ben mecbur yeni tel alcam
.caner. Üye TeknoŞizofren' Alıntı: Kafayı yemek üzereyim ben mecbur yeni tel alcam Genişletmek için tıkla ... Yeni batarya almalısın telefon 2. Plan olsun.
TeknoŞizofren' Alıntı: Kafayı yemek üzereyim ben mecbur yeni tel alcam Genişletmek için tıkla ... Yeni batarya almalısın telefon 2. Plan olsun.
TeknoŞizofren Üye .caner.' Alıntı: Yeni batarya almalısın telefon 2. Plan olsun. Genişletmek için tıkla ... Sorun düzelir mi?
.caner.' Alıntı: Yeni batarya almalısın telefon 2. Plan olsun. Genişletmek için tıkla ... Sorun düzelir mi?
.caner. Üye TeknoŞizofren' Alıntı: Sorun düzelir mi? Genişletmek için tıkla ... Denemekte fayda var. Önce 75 tl yi gozden çıkart. Bendede su gibi gidiyordu şimdi 1 gün gidiyor.
TeknoŞizofren' Alıntı: Sorun düzelir mi? Genişletmek için tıkla ... Denemekte fayda var. Önce 75 tl yi gozden çıkart. Bendede su gibi gidiyordu şimdi 1 gün gidiyor.
TeknoŞizofren Üye .caner.' Alıntı: Denemekte fayda var. Önce 75 tl yi gozden çıkart. Bendede su gibi gidiyordu şimdi 1 gün gidiyor. Genişletmek için tıkla ... Deneyeceğim
.caner.' Alıntı: Denemekte fayda var. Önce 75 tl yi gozden çıkart. Bendede su gibi gidiyordu şimdi 1 gün gidiyor. Genişletmek için tıkla ... Deneyeceğim
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Güncelleme gelmeden karşılaştırma izlemek isteyenler için Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Güncelleme gelmeden karşılaştırma izlemek isteyenler için Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
eroskop100 Üye Sammobile i9505 in 4.3 final sürümünü yayınlamış. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eroskop100 Üye Nextman' Alıntı: 9500 surume yüklemeyi kesinlikle düşünmeyin de Genişletmek için tıkla ... Ben bilgi olarak paylaşmak istedim Nextman usta şey dicem sana ben güncelleme gelince direk odinle flashlayıp wipe yapsam unroot olur mu ? Yoksa eski sürüm kurup sonra mı 4.3 e yükselteyim ?
Nextman' Alıntı: 9500 surume yüklemeyi kesinlikle düşünmeyin de Genişletmek için tıkla ... Ben bilgi olarak paylaşmak istedim Nextman usta şey dicem sana ben güncelleme gelince direk odinle flashlayıp wipe yapsam unroot olur mu ? Yoksa eski sürüm kurup sonra mı 4.3 e yükselteyim ?