cardanadam
Üye
Ya bu şarjı nasıl bu hale getiriyorsunuz ben akşam etsin dua ediyorum
Arkadaşlar buyrun şarj süresi soranlara. 2 kez şarja takma gözüküyor sadece 20 mb lık bir apk vardı onu atmak için bilgisayara taktım hemen geri çektim, lite sürümü indirmişim 2. de de pro olarak attımtabi oyun oynamadan gittiği nokta bu Ekran fu ll parlaklıkta, 3g de, güç tasarrufu açık değil.
Arkadasımda Galaxy Young var en son baktigimda 20 gundur acikti telefon.Gerci ben dediginiz gibi uzun sureli oynamadim. Ama mantıken aklim almiyor Bu durumu.
Evet burdan yazarak tabiki mantikli gelmiyor bazi arkadaslar acik biraktim cikmadi telefonu kapatip acinca duzeldi diye yazmislar inanmak icin bu durumu bizzat gormek gerekir.Gerci ben dediginiz gibi uzun sureli oynamadim. Ama mantıken aklim almiyor Bu durumu.
Ben 2 gün bile kullanıyorum neden bazı arkadaşlar sorun diyor uygulamaları devamlı açık bırakırsanız doğaldır alayım bende elime netten çıkmayayimYa bu şarjı nasıl bu hale getiriyorsunuz ben akşam etsin dua ediyorum
Ya bu şarjı nasıl bu hale getiriyorsunuz ben akşam etsin dua ediyorum
Aktif kılıf kullanıyorum benKardeşim programları açık bırakmamaya gayret et arama var mı mesaj var mı vs gibi durumlarda kilidi açmak yerine üstteki sensörün üstünde elini gezdirip çıkan göstermelik bi ekran var oradan bakabilirsin. Genel olarak bunları yaparsan gerçekten fark edecektir.
Aktif kılıf kullanıyorum ben
Mıknatıslı kılıf mı var.Telefonun ekranı arada bir gidip geliyorFlip cover varmış gibi oluyor saniyeligine sonra geri gidiyor ama uygulamalar kapaniyor ne yapmaliyim acil
Kafayı yedim lütfen yardım. Hep wipeden sonra başladı
Hayır kılıf kullanmıyorum.Mıknatıslı kılıf mı var.
Her iki dakikada bir oluyorben niye wipe attım ya
Aylardır soyukÇerçeve soyuldu felan diyordun ya onunla alakası olabilir mi ?
Mıknatıs falan mı temas ediyo. Arka kapagı çikar bekle bakalim olcakmi.Telefonun ekranı arada bir gidip geliyorFlip cover varmış gibi oluyor saniyeligine sonra geri gidiyor ama uygulamalar kapaniyor ne yapmaliyim acil
Kafayı yedim lütfen yardım. Hep wipeden sonra başladı
Elimi yaktım kabardi su topladı ondan mı acaba diyeceğim ama sanmıyorum. Cikarttim bekliyorum.Mıknatıs falan mı temas ediyo. Arka kapagı çikar bekle bakalim olcakmi.
Abi her 2 dakida bir ekran karariyor sanki kılıf varmış gibi ekrana saat geliyor ama 1 saniye duruyor ekrandaSorun ne anlamadım ?caner
Elimi yaktım kabardi su topladı ondan mı acaba diyeceğim ama sanmıyorum. Cikarttim bekliyorum.
Edit cikarttim bekledim 1 dakika icinde oldu elimi degdirmedim yinede oldu
Kılıf siz hali aynı saat geliyor.
Hadi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?