------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır alakası olmaması lazım telefon yanımda olsa resim çekecemde şarjda sensorü açman yeterli onunda amacı o adı üstünde.Ama denemedim belki olabilir güvenlik modelde üst seviyeye çıkıyor.

Tepkiler: .caner.
Tamamdır şimdi çalıştırdım ben eli yanlış yere tutmuşum

Aynen olabilir 5 güncellemesini de s5 le görürüz

Vermezlerse bizde zorla alırız

Bendede Okey plusda izler kalıyor. Ama geçiyor sonra Acaba servise bu yuzden yollasam çerçeve degisir mi ? Çerçeve de boya kalmadı da
Okeyplus in izleri kaybolmuyor her oynanista daha belirginlesiyor.suanda s4 mini s3 mini almis arkadaslarimin telefonundada var.

laz6116

Üye
Okey plus bende oynuyorum. Ama bu dediğiniz sıkıntı yok bende. S4 kullanicisiyim.

Tepkiler: ATAKANALTUG ve .caner.

ANIL

Admin
4.4 güncellemesini en geç sene başında alırız diye düşünüyorum.

Tepkiler: baby_face_, .caner. ve Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ocak sonu alırız en gec
Senin hayal gücüne bayılıyorum Adamlar twitter'da yazdılar geçenlerde 5 sn durabildi mesaj tepkiler anında geldi ve mesajı sildiler onu gördükten sonra bu günceleme işine güven olmaz .5-6 ay ertelenebilir yazıyordu

.caner.

Üye
Hadi ya

Tepkiler: Nextman

Eray1910

Üye

Arkadaşlar buyrun şarj süresi soranlara. 2 kez şarja takma gözüküyor sadece 20 mb lık bir apk vardı onu atmak için bilgisayara taktım hemen geri çektim, lite sürümü indirmişim 2. de de pro olarak attım tabi oyun oynamadan gittiği nokta bu Ekran full parlaklıkta, 3g de, güç tasarrufu açık değil.

Tepkiler: cardanadam
Okey plus bende oynuyorum. Ama bu dediğiniz sıkıntı yok bende. S4 kullanicisiyim.
Oyunu ana menude buyuk plus yazan ekran parlakligi sonda uzun sure 7-8 saat acik birakin cikacaktir bir arkadasima telefon almanyadan geldi sadece onun telefonda iz yok belkide uzun sure oynamadigi icindir ornek resimde koyabilirim isterseniz