Arkadaşlar, S4'ün orijinal arayüzü TouchWiz'i gelişmiş seçeneklerle düzenleme ihtimalimiz var mıdır? Örneğin ekran döndürmesini (Galaxy Mega'da olduğu gibi) aktif edebilir miyiz, 4x4 olan dizilişi 5x4 yapabilir miyiz?
Arkadaşlar, S4'ün orijinal arayüzü TouchWiz'i gelişmiş seçeneklerle düzenleme ihtimalimiz var mıdır? Örneğin ekran döndürmesini (Galaxy Mega'da olduğu gibi) aktif edebilir miyiz, 4x4 olan dizilişi 5x4 yapabilir miyiz?
şuan gene telefon kapalı gibi gözüküyor teldenmi hattanmı nasıl öğrenebilirim acaba düzeltmedim daha.Tekrar aramaya tıklayınca ağda kayıtlı değil diye bi hata veriyor.
isallah duzelır kardesim bende bılmedigim icin cıhazı pek tanıdıklara soruyorum forumda bi uygulama gelmıs ekrana napsam diye dusunuyorum yada vardıda ben farketmedid galiba
evet son gücellemeyide yaptım ayrıca 40 mblık ek güncellemeyide yaptım hala aynı bazen kendi kendine reset atıyor bi sorum daha olacak herkess rootdan bahsediyor root ne işe yarar kimi root yaparken imei numarasını kaybediyormuş ben tedirginim böyle konularda yardımcı olabilir misiniz ??