TakTuk
Üye
yav bu modern combat 4 biri apk+sd verebilir mi ?
APK =Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Main OBB 1.0.2 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(1G)
linklerden emin değilim ama
APK =Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Main OBB 1.0.2 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(1G)
linklerden emin değilim ama
magazadan gecınıym aldgmda modern combat 4 zero vardı allahtan
I9505 i odin ile güncelleme yaptım sorun çıkmadı lakin supersu hata veriyor. tavsiyesi olan var mı?
cihazın root lu değil ise supersu zaten kullanamazsın..
bana su oyun yuklemeyi ögretınya
nasıl rootluyacağım
ne işe yarıyor. ben güncellemeyi rodinden yaptım root da öyle bir şey mi? anlatsana[video=youtube;ETwYzT7Vskg]http://www.youtube.com/watch?v=ETwYzT7Vskg[/video]
OBB + APK Nasıl yüklenir video var arkadaşlar. Gayet basit. Gerekli Program ES Dosya yöneticisi.. Önce APK ve OBB dosyasını cihaza atın ardından Android >obb klasörüne keserek yapıştırın. Kolay gelsin
- - - Eklendi - - -
Bence deneme root layıp ne yapacaksın ?
beyler s4 için ne zaman android 4.3 güncellemesi gelir tahmini olan var mı ?
peki note 3 ün ne zaman çıkacağına dair bir haber var mı ?
Note 3 ile birlikte dağıtımına başlanır büyük ihtimal.
peki note 3 ün ne zaman çıkacağına dair bir haber var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?