SerseriGönlüm12
Üye
Tespitee gell bnde o uygulamadan killanmistim zaten ne alaka diyee haklilik payin var cnku otadan guncelleyince oylee bi uygulama gelmiyoArkadaşlar bombayı patlatıyorum. Sammobileden türkiye diye indirdiğimiz rom türkiye değil. Suudi arabia emin olun. Büyük bi ihtimal sammobilenin yanlışı yada bizi kekledi
Telefononuzu kies3 e baglayın üretici yazılımında kodlardan sonra (KSA) yazıyooo. Aslında TUR yazması lazım. Sammobileye girip s4 ü aratın. Ordaki ülkelere bakıp KSA suudi arabia olduğunu görceksiniz. Zaten ro u yüklerken namaz arapca bi program kendiliğinden yükleniyooo. Hadi bize geçmiş olsun
Demek gercegini koymicaklar orayaSerseriGönlüm12 haklısın kardeş bana da bir yanlışlık var gibi geliyor ota ile güncelleyen arkadaşlara da gelmişmi opera,wallet,kur'an uygulamaları
Benim sayemde fark ettiniz galibaArkadaşlar bombayı patlatıyorum. Sammobileden türkiye diye indirdiğimiz rom türkiye değil. Suudi arabia emin olun. Büyük bi ihtimal sammobilenin yanlışı yada bizi kekledi
Telefononuzu kies3 e baglayın üretici yazılımında kodlardan sonra (KSA) yazıyooo. Aslında TUR yazması lazım. Sammobileye girip s4 ü aratın. Ordaki ülkelere bakıp KSA suudi arabia olduğunu görceksiniz. Zaten ro u yüklerken namaz arapca bi program kendiliğinden yükleniyooo. Hadi bize geçmiş olsun
SerseriGönlüm12 haklısın kardeş bana da bir yanlışlık var gibi geliyor ota ile güncelleyen arkadaşlara da gelmişmi opera,wallet,kur'an uygulamaları
Bende takılma değil de yeniden başlatılıyor arayüz.Arkadaşlar bu türkiye romunda genelde internetten cıkarken ana menü zor geliyoo
Varmı böyle bi sıkıntı sizdeee
Takılıyoo
Türk romu da stabil fakat klavye, uygulamaların kapanması veya yeniden başlama ve ısınma sorunu çıktı dünden beri durduğu yerde 80 dereceye çıktı. Polonya'da bu sorunlar mevcut mu ?Gecin polonyaya gayet stabil
Hyir sadece isinma var oda normal baska bi sorun yokTürk romu da stabil fakat klavye, uygulamaların kapanması veya yeniden başlama ve ısınma sorunu çıktı dünden beri durduğu yerde 80 dereceye çıktı. Polonya'da bu sorunlar mevcut mu ?
Ram kullanımı nasıl peki ? Bende ilk günlerde sorun yoktu ama kullandıkca sorun çıkıyor pişmanım yani bundan sonra kimseye tavsiye etmem. Bi süre daha kullanıcam belki düzeltme gelir yoksa başka roma geçerim.Hyir sadece isinma var oda normal baska bi sorun yok
Hc biseyi durdurmadim uygulama falanda sonlandrmadm ram durumuda boyled istee kullanirkenRam kullanımı nasıl peki ? Bende ilk günlerde sorun yoktu ama kullandıkca sorun çıkıyor pişmanım yani bundan sonra kimseye tavsiye etmem. Bi süre daha kullanıcam belki düzeltme gelir yoksa başka roma geçerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?