ykpknl Üye bela55' Alıntı: twitter uygulamasında dm atıyorum ama gelen mesajları uygulamadan göremiyorum sadece bildirim panelinde görebiliyorum uygulamada gelen mesajlar gözükmüyor inş anlatabilsimdir Genişletmek için tıkla ... banada bi ara olmuştu ama düzeldi kendi kendine bilmiyorum nası oldu
bela55' Alıntı: twitter uygulamasında dm atıyorum ama gelen mesajları uygulamadan göremiyorum sadece bildirim panelinde görebiliyorum uygulamada gelen mesajlar gözükmüyor inş anlatabilsimdir Genişletmek için tıkla ... banada bi ara olmuştu ama düzeldi kendi kendine bilmiyorum nası oldu
EmekHırsızı Üye XXUNGH2 kodlu 24bin küsür changeliste sahip üçüncü Türkiye güncellemesi yayınlandı, yükleyem varmı?
ykpknl Üye ANIL' Alıntı: Knox 1.0 sürümünden 2.0 sürümüne güncelleniyor. Ben şimdi yükledim. Genişletmek için tıkla ... Yaw ben gecen guncelledim dha guncelleme yokk su an baskaa bi guncellememi geldi
ANIL' Alıntı: Knox 1.0 sürümünden 2.0 sürümüne güncelleniyor. Ben şimdi yükledim. Genişletmek için tıkla ... Yaw ben gecen guncelledim dha guncelleme yokk su an baskaa bi guncellememi geldi
ANIL Admin ykpknl' Alıntı: Yaw ben gecen guncelledim dha guncelleme yokk su an baskaa bi guncellememi geldi Genişletmek için tıkla ... I9500XXUGNH2 bu güncelleme geldi en son.
ykpknl' Alıntı: Yaw ben gecen guncelledim dha guncelleme yokk su an baskaa bi guncellememi geldi Genişletmek için tıkla ... I9500XXUGNH2 bu güncelleme geldi en son.
EmekHırsızı Üye ANIL' Alıntı: I9500XXUGNH2 bu güncelleme geldi en son. Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir değişiklik var mı ? Çocuk modu varmı ? Ben I9500XXUGNI1 yeni çıkanını yüklüycem birazdan daha iyi.
ANIL' Alıntı: I9500XXUGNH2 bu güncelleme geldi en son. Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir değişiklik var mı ? Çocuk modu varmı ? Ben I9500XXUGNI1 yeni çıkanını yüklüycem birazdan daha iyi.
ykpknl Üye MaxiDeal' Alıntı: Nasıl bir değişiklik var mı ? Çocuk modu varmı ? Ben I9500XXUGNI1 yeni çıkanını yüklüycem birazdan daha iyi. Genişletmek için tıkla ... Var cocuk moduu gelmiss
MaxiDeal' Alıntı: Nasıl bir değişiklik var mı ? Çocuk modu varmı ? Ben I9500XXUGNI1 yeni çıkanını yüklüycem birazdan daha iyi. Genişletmek için tıkla ... Var cocuk moduu gelmiss
EmekHırsızı Üye ykpknl' Alıntı: Var cocuk moduu gelmiss Genişletmek için tıkla ... Başka neler yeni pil performansında değişiklik varmı ?
ykpknl' Alıntı: Var cocuk moduu gelmiss Genişletmek için tıkla ... Başka neler yeni pil performansında değişiklik varmı ?
ykpknl Üye MaxiDeal' Alıntı: Başka neler yeni pil performansında değişiklik varmı ? Genişletmek için tıkla ... Pek oleee seylere bakmadim olesi e guncelledim ama sarj brazdaha kotu gbi bu guncellemede
MaxiDeal' Alıntı: Başka neler yeni pil performansında değişiklik varmı ? Genişletmek için tıkla ... Pek oleee seylere bakmadim olesi e guncelledim ama sarj brazdaha kotu gbi bu guncellemede
heathrow Üye MaxiDeal' Alıntı: Başka neler yeni pil performansında değişiklik varmı ? Genişletmek için tıkla ... Pil performansı bana azcık iyileşmiş gibi geldi.
MaxiDeal' Alıntı: Başka neler yeni pil performansında değişiklik varmı ? Genişletmek için tıkla ... Pil performansı bana azcık iyileşmiş gibi geldi.
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi ANIL' Alıntı: Yükledikten sonra wipe yaptım herhangi bir sıkıntı yok şimdilik. Genişletmek için tıkla ... Hangi sürüm 4.4.4 sürümü mü ?
ANIL' Alıntı: Yükledikten sonra wipe yaptım herhangi bir sıkıntı yok şimdilik. Genişletmek için tıkla ... Hangi sürüm 4.4.4 sürümü mü ?
ANIL Admin Nextman' Alıntı: Hangi sürüm 4.4.4 sürümü mü ? Genişletmek için tıkla ... Yok abi nerde I9500XXUGNH2 4.4.2 sürümü 100MB boyutunda. Knox güncelleniyor.
Nextman' Alıntı: Hangi sürüm 4.4.4 sürümü mü ? Genişletmek için tıkla ... Yok abi nerde I9500XXUGNH2 4.4.2 sürümü 100MB boyutunda. Knox güncelleniyor.
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi ANIL' Alıntı: Yok abi nerde I9500XXUGNH2 4.4.2 sürümü 100MB boyutunda. Knox güncelleniyor. Genişletmek için tıkla ... Ne günlerdi yahu sammobile da yatar olmuştum Bahar anca gelir moralini bozmak istemem 4.4.4
ANIL' Alıntı: Yok abi nerde I9500XXUGNH2 4.4.2 sürümü 100MB boyutunda. Knox güncelleniyor. Genişletmek için tıkla ... Ne günlerdi yahu sammobile da yatar olmuştum Bahar anca gelir moralini bozmak istemem 4.4.4
ANIL Admin Nextman' Alıntı: Ne günlerdi yahu sammobile da yatar olmuştum Bahar anca gelir moralini bozmak istemem 4.4.4 Genişletmek için tıkla ... Benim işimi görüyor abi şu an sıkıntı yok.
Nextman' Alıntı: Ne günlerdi yahu sammobile da yatar olmuştum Bahar anca gelir moralini bozmak istemem 4.4.4 Genişletmek için tıkla ... Benim işimi görüyor abi şu an sıkıntı yok.
eroskop100 Üye Merhaba, hani bi kod yazıyorduk a telefon reset atıyor sonra sarj baya düşüyordu. Neydi o kod ?
EmekHırsızı Üye eroskop100' Alıntı: Merhaba, hani bi kod yazıyorduk a telefon reset atıyor sonra sarj baya düşüyordu. Neydi o kod ? Genişletmek için tıkla ... Telefona reset atmıyor ama şarj baya düşüyor *#0228#
eroskop100' Alıntı: Merhaba, hani bi kod yazıyorduk a telefon reset atıyor sonra sarj baya düşüyordu. Neydi o kod ? Genişletmek için tıkla ... Telefona reset atmıyor ama şarj baya düşüyor *#0228#