Oyun haricinde ekstra bir ısınma yok. Oyunlarda da değişkenlik gösteriyor her oyunda abartı bir ısınma söz konusu değil. Her telefon ısınır ayrıca bu normal bir durum.
Oyun haricinde ekstra bir ısınma yok. Oyunlarda da değişkenlik gösteriyor her oyunda abartı bir ısınma söz konusu değil. Her telefon ısınır ayrıca bu normal bir durum.
Evet cok kapak sokumu yapildiginda oynama artiyor ancak bu bana gore bir sorun değil çünkü zaten normal montajı modul olarak boslukta duruyor.Youtube da sokulme videosu var dikkatle izlerseniz gorursunuz
Caner kardeşim ayarlara girip uygulama yöneticisi ordanda samsung watchon uygulamasını girip veriyi sil önbelleği sil yaparsan programın açıldığını görürsün
selam arkadaşlar ben bu telefon hakkında birşey merak ediyorum bilgisi olan arkadaşlar detaylı bilgi verebilir mi acaba soru şu 8 çekirdekli işlemci ile 4 çekirdekli işlemci olan s4 arasında ne gibi farklar var?
selam arkadaşlar ben bu telefon hakkında birşey merak ediyorum bilgisi olan arkadaşlar detaylı bilgi verebilir mi acaba soru şu 8 çekirdekli işlemci ile 4 çekirdekli işlemci olan s4 arasında ne gibi farklar var?
9500 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Sürüm numarası I9500XXUBMG1. Güncelleme 30MB boyutunda. Güncelleme Rusya, Hindistan, Bangladeş ve Sri Lanka için indirilebilir durumda. Anlaşılan biz hep geriden gelicez ama olsun destek iyi sağlanıyor. Bizim için yeni olan güncellemenin gelmesi an meselesi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Önceden de sormuştum evde internet bozulduğu için kiesten güncelleme yapmaya yeni fırsatım oldu fakat burada da son çıkan üretici yazılımıdır diyor ama yazılım hala mdk