------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

eskbxl

Üye
Merhaba, suan galaxy s4 kullaniyorum isvicreden aldim android surumu 4.4.2 ve cihaz i9505 model olan s4 den root yapmak istiyorum ama ne gerekli cihaz sifirlanir mi felan kesin bir bilgi bulamadim biraz aydinlatirsaniz sevinirim
root yaparsaniz cihaz sifirlanmaz
root dosyasi burdan indirip odinle flasliya bilirsin sayacin sonra aktif olur. burdanda nasil yapilir gore bilrisin =========Galaxy S4 GT-I9500 İlgili Konular İndex========== - MaxiCep dikkat edecegin konu butun dosyalarin i9505 e uyumlu olmali takildigin bir yer olursa sorabilirsin.

Senyor Keş

Kapalı Hesap

cwm recoverye gir mounts and storage bölümünden format/sdcard0 de telefon hafızasıni silecektir

Senyor Keş

Kapalı Hesap
peki şef hafıza kartına zararı olmaz de mi çünkü omeganın zip dosyası orda yeniden temiz bi kurulum yapacam

yok zararı olmaz cwmden format/sdcard0 yaparsan eski 8gb haline gelir hafiza. romu tekrar yukliyceksende FULL WIPE seçeneğini seç yüklemeden önce tertemiz bir kurulum olsun

Eray1910

Üye

O zaman jailbreak ile ayni gibi root temel olarak yalniz flashlama felan nasil olacak oralari biraz arastirayim ben eve gecince duzenlerim gonderimi. Tesekkurler..

Tepkiler: eskbxl
Arkadaşlar Galaxy S5'deki Accu Weather'ı Nasıl S4'e Kurabilirim

Arkadaşlar cyanogenmod 11 romunu kullanan var mı? Şu an Omega romu kullanıyorum gayet memnunum farklılık arıyorum sadece... Ya da başka önerebileceginiz romda olabilir.

Ben nightly sürümünü kurdum, kamera sorunu yok, gayet güzel çekim yapıyor.

Cm11 i kurdum telefonun sesi cikmiyor bir bilgisi olan var mi