eskbxl
Üye
root yaparsaniz cihaz sifirlanmazMerhaba, suan galaxy s4 kullaniyorum isvicreden aldim android surumu 4.4.2 ve cihaz i9505 model olan s4 den root yapmak istiyorum ama ne gerekli cihaz sifirlanir mi felan kesin bir bilgi bulamadim biraz aydinlatirsaniz sevinirim
selam arkadaşlar..telefonuma omega rom kurdum sıkıntısız ama telefonda ayarlar kısmında diğer bölümünde kayıt yerine baktıgımda 3.99 gb boş alan var şu an telefonuma bişey yüklemedim . orjinal romda 7.5 küsür boş alan olurdu bu 3.99 luk kısmı nasıl düzeltebilirim veya cwm recovery de telefonun kendi hafızasını silme nerde. yardımcı olun lütfen. not: cwm recovery sürümü 6.4.0.6
peki şef hafıza kartına zararı olmaz de mi çünkü omeganın zip dosyası orda yeniden temiz bi kurulum yapacamcwm recoverye gir mounts and storage bölümünden format/sdcard0 de telefon hafızasıni silecektir
peki şef hafıza kartına zararı olmaz de mi çünkü omeganın zip dosyası orda yeniden temiz bi kurulum yapacam
çok soru sordum biliyorum şu seçenek mi : format\ storage \ sdcard1yok zararı olmaz cwmden format/sdcard0 yaparsan eski 8gb haline gelir hafiza. romu tekrar yukliyceksende fu ll WIPE seçeneğini seç yüklemeden önce tertemiz bir kurulum olsun
çok soru sordum biliyorum şu seçenek mi : format\ storage \ sdcard1
yani şu : format\data and\data\media (\sdcard)Hayır sakin! format/media and data olmasi lazim
yani şu : format\data and\data\media (\sdcard)
çok teşekkür ederim ben baştan bi kurulum yapiyim sağolasabi geliştirici kardeşim çok sağol yaptım oldu romuda temiz şekilde kurdum ve 8 gb yer açıldı
çok teşekkür ederim ben baştan bi kurulum yapiyim sağolasabi geliştirici kardeşim çok sağol yaptım oldu romuda temiz şekilde kurdum ve 8 gb yer açıldı
root yaparsaniz cihaz sifirlanmazLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
root dosyasi burdan indirip odinle flasliya bilirsin sayacin sonra aktif olur. burdanda nasil yapilir gore bilrisin =========Galaxy S4 GT-I9500 İlgili Konular İndex========== - MaxiCep dikkat edecegin konu butun dosyalarin i9505 e uyumlu olmali takildigin bir yer olursa sorabilirsin.
evet mantik ayni bir sorun olursa buyur sorO zaman jailbreak ile ayni gibi root temel olarak yalniz flashlama felan nasil olacak oralari biraz arastirayim ben eve gecince duzenlerim gonderimi. Tesekkurler..
Arkadaşlar Galaxy S5'deki Accu Weather'ı Nasıl S4'e Kurabilirim
Ben kullandım, sade, kullanışlı, akıcıArkadaşlar cyanogenmod 11 romunu kullanan var mı? Şu an Omega romu kullanıyorum gayet memnunum farklılık arıyorum sadece... Ya da başka önerebileceginiz romda olabilir.
Iyi o zaman denemeye değer o zamanBen kullandım, sade, kullanışlı, akıcı
Peki bu romda kamera sıkıntısı var mı ya da başka bir sıkıntı hataCyanogenmod 11 in xda da UNOFFICIAL ve NIGHTLY yazan sürümü var hangisini kurmaliyim aralarında ki fark nedir ve ne anlama geliyor bu terimler.Iyi o zaman denemeye değer o zaman
Ben nightly sürümünü kurdum, kamera sorunu yok, gayet güzel çekim yapıyor.Iyi o zaman denemeye değer o zaman
Peki bu romda kamera sıkıntısı var mı ya da başka bir sıkıntı hataCyanogenmod 11 in xda da UNOFFICIAL ve NIGHTLY yazan sürümü var hangisini kurmaliyim aralarında ki fark nedir ve ne anlama geliyor bu terimler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?