arkadaslar ben 4.4.2 yi yukledim fakat kasiyo menu gecislerinde program acilislarinda hard reset atmadan eski surumun ustune yuklemistim ondan olabilirmi ki acaba yoksa baska bi problem mi ?
Irak'a güncelleme daha gelmedi. Benimde telefonum Türkiye garantili olmasına rağmen yazılımı sizin gibi başka bir ülke (PAKistan) gözüküyordu.
Bende Odin vs. fazla bilgili değilim ama araştırdım ve TURkiye'yi yükledim. Eğer yanlışlık yapmazsanız telefonunuzun garantisi gitmeden cihazınızı benim gibi TURkiye yapabilirsiniz.
arkadaslar ben 4.4.2 yi yukledim fakat kasiyo menu gecislerinde program acilislarinda hard reset atmadan eski surumun ustune yuklemistim ondan olabilirmi ki acaba yoksa baska bi problem mi ?
Benimde telefonum Türkiye garantili olmasına rağmen yazılımı sizin gibi başka bir ülke (PAKistan) gözüküyordu.
Bende Odin vs. fazla bilgili değilim ama araştırdım ve TURkiye'yi yükledim. Eğer yanlışlık yapmazsanız telefonunuzun garantisi gitmeden cihazınızı benim gibi TURkiye yapabilirsiniz.
Güncelleme tam beklediğimiz gibi değil art runtime olmaması saçmalık. Ama şuan daha hızlı çalışıyor ve ram kullanımı daha az, 4.3 kullananlar yüklemekten bir şey kaybetmez, 4.2.2 kullananlar root ile keyfine baksın bence