------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Senyor Keş

Kapalı Hesap
yeni çıkan 4 yeni sürümün de changelogları aynı. en iyisi yine trinidad and tobago olan. diğerlerini denemeye deymez

Benim mesajlardaki karakter boyutu devasa biçimde nasıl düzeltebilirim onu durduk yere oldu ?

Az önce telefona kitkat güncelleme geldi suudi arabia (ksa) kiesten yüklemeye çalıştım ancak olmadı wi-fi den indirdim şimdilik bi sorun yok bakalım. Yüklemeden önce wipe yaptım yüklemeden önce mi sonra mı yapmak daha mantıklı?

Az önce telefona kitkat güncelleme geldi suudi arabia (ksa) kiesten yüklemeye çalıştım ancak olmadı wi-fi den
Kies bazen sorun çıkarabiliyor, sammobile sitesinden uygun olanı indirip, odin ile flaslayın bence. Odin kullanımı forum içerisinde mevcut

Kies bazen sorun çıkarabiliyor, sammobile sitesinden uygun olanı indirip, odin ile flaslayın bence. Odin kullanımı forum içerisinde mevcut
Wi-fi ile indirdim kurdum direk telefondan zaten üstadım. Wipe işlemi önce mi sonra mı onu bilmek istedim

Ay sonuna kadar gelir mi Turkiyeye guncelleme?

Anil-D

Üye
bence nisana kalicak

Bence gelir ya 1 bucuk 2 aya vermezler o kadarda degildir yani

eminde

Üye
S3 de 4.3 ü göremeden elden çıkarmıştım kısmet değilmiş şimdi de 4.4 diye kıvranırken yine aynı gidişat üzerineyim temiz bi 32 lik g2 bulsamda ona mı zıplasam acep1300 e kum gibi koy üstüne 100,200 tl alınır rahatlıkla

4.4.2 ye geçtikten sonra antutu puanı uçtu 25 26 bin olan 29000 oldu gayet mükemmel bir performans ayrıca şarj olayında da gözle görülür % 15 20 lik bir iyileşme var

Singapur ve Endonezyada da 4.4.2 verilmiş.