Anil-D Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: O kaldirmiyor ki sadece devre disi birakiyor korkma Genişletmek için tıkla ... iyi cok guzel stabil ama warrantin aldinta ap yaziuor neden acaba
Asabi Geliştirici' Alıntı: O kaldirmiyor ki sadece devre disi birakiyor korkma Genişletmek için tıkla ... iyi cok guzel stabil ama warrantin aldinta ap yaziuor neden acaba
Sciondar Üye AnıL-D' Alıntı: buyur kardesim Genişletmek için tıkla ... Kardeş kare değilde dikdörtgen yok mu çünkü koyarken fazlalık oluyor
AnıL-D' Alıntı: buyur kardesim Genişletmek için tıkla ... Kardeş kare değilde dikdörtgen yok mu çünkü koyarken fazlalık oluyor
Anil-D Üye Sciondar' Alıntı: Kardeş kare değilde dikdörtgen yok mu çünkü koyarken fazlalık oluyor Genişletmek için tıkla ... nasil yani
Sciondar' Alıntı: Kardeş kare değilde dikdörtgen yok mu çünkü koyarken fazlalık oluyor Genişletmek için tıkla ... nasil yani
Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: iyi cok guzel stabil ama warrantin aldinta ap yaziuor neden acaba Genişletmek için tıkla ... rus romlarinda yazar o. Turkiye hariç bazı romlarda yaziyor o takma kafana
AnıL-D' Alıntı: iyi cok guzel stabil ama warrantin aldinta ap yaziuor neden acaba Genişletmek için tıkla ... rus romlarinda yazar o. Turkiye hariç bazı romlarda yaziyor o takma kafana
Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: eminmisin serviste sikinti olmasin Genişletmek için tıkla ... serviste sıkıntı olur zaten çünkü Türkiye Dışı yazılım yükledin. Türkiye 4.4.2 gelene kadar servise verme telefonu
AnıL-D' Alıntı: eminmisin serviste sikinti olmasin Genişletmek için tıkla ... serviste sıkıntı olur zaten çünkü Türkiye Dışı yazılım yükledin. Türkiye 4.4.2 gelene kadar servise verme telefonu
Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: arkadaş vermis ama Genişletmek için tıkla ... bilemeyecegim sıkıntı olmaz belkide
Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: bugun verdi yarim saate aldi Genişletmek için tıkla ... bazı servisler bakmıyor. sadece imei si orjinalse içinde custom rom varsa bile garanti dahilinde işlem yapıyor.
AnıL-D' Alıntı: bugun verdi yarim saate aldi Genişletmek için tıkla ... bazı servisler bakmıyor. sadece imei si orjinalse içinde custom rom varsa bile garanti dahilinde işlem yapıyor.
Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: bizim servis ya hem sayac 0 Genişletmek için tıkla ... servise durup durduk yerde neden veriyorsunuz anlamıyorum bişey bildikleri yok cihaza odinden yeni yazılım atıp geri veriyorlar hepsi bu.
AnıL-D' Alıntı: bizim servis ya hem sayac 0 Genişletmek için tıkla ... servise durup durduk yerde neden veriyorsunuz anlamıyorum bişey bildikleri yok cihaza odinden yeni yazılım atıp geri veriyorlar hepsi bu.
Anil-D Üye arkadaş yapamiyor ben odini az cok biliyom 4.4.2 icin ap kisma romu koy orda 2 tik olsun ver starti bukadar yani
arkadaş yapamiyor ben odini az cok biliyom 4.4.2 icin ap kisma romu koy orda 2 tik olsun ver starti bukadar yani