KD1907 Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... % 481037193 eminsen kingo root u nası yapacagimi anlatir misin?
Asabi Geliştirici' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... % 481037193 eminsen kingo root u nası yapacagimi anlatir misin?
Senyor Keş Kapalı Hesap KD1907' Alıntı: % 481037193 eminsen kingo root u nası yapacagimi anlatir misin? Genişletmek için tıkla ... googledan arat kingo root diye. anıla sor yada meşgulum şuan
KD1907' Alıntı: % 481037193 eminsen kingo root u nası yapacagimi anlatir misin? Genişletmek için tıkla ... googledan arat kingo root diye. anıla sor yada meşgulum şuan
KD1907 Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: googledan arat kingo root diye. anıla sor yada meşgulum şuan Genişletmek için tıkla ... Tamamdır
Asabi Geliştirici' Alıntı: googledan arat kingo root diye. anıla sor yada meşgulum şuan Genişletmek için tıkla ... Tamamdır
KD1907 Üye @Asabi Geliştirici bak eminsin dimi kesinlikle sayac artmiyor ve uygulamalar sd karta tasiniyor?
Senyor Keş Kapalı Hesap KD1907' Alıntı: @Asabi Geliştirici bak eminsin dimi kesinlikle sayac artmiyor ve uygulamalar sd karta tasiniyor? Genişletmek için tıkla ... anıl yaptı. onun sayacı artmadı. ha bu arada sorumluluk benim değil
KD1907' Alıntı: @Asabi Geliştirici bak eminsin dimi kesinlikle sayac artmiyor ve uygulamalar sd karta tasiniyor? Genişletmek için tıkla ... anıl yaptı. onun sayacı artmadı. ha bu arada sorumluluk benim değil
KD1907 Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: anıl yaptı. onun sayacı artmadı. ha bu arada sorumluluk benim değil Genişletmek için tıkla ... Sey diyolar imei kodunu falan calip cine yolluyolarmis?
Asabi Geliştirici' Alıntı: anıl yaptı. onun sayacı artmadı. ha bu arada sorumluluk benim değil Genişletmek için tıkla ... Sey diyolar imei kodunu falan calip cine yolluyolarmis?
.caner. Üye KD1907' Alıntı: Sey diyolar imei kodunu falan calip cine yolluyolarmis? Genişletmek için tıkla ... Olabilir.
KD1907' Alıntı: Sey diyolar imei kodunu falan calip cine yolluyolarmis? Genişletmek için tıkla ... Olabilir.
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Güvenmediğiniz yerlerden denenmemiş dosyarlarla root cwm gibi işlemler yapmayınız
Senyor Keş Kapalı Hesap KD1907' Alıntı: Sey diyolar imei kodunu falan calip cine yolluyolarmis? Genişletmek için tıkla ... olabilir. ben cf auto rootla eski recovery geldiği için hep kingoyla rootluyordum. bi sorun çıkmadı şuana kadar
KD1907' Alıntı: Sey diyolar imei kodunu falan calip cine yolluyolarmis? Genişletmek için tıkla ... olabilir. ben cf auto rootla eski recovery geldiği için hep kingoyla rootluyordum. bi sorun çıkmadı şuana kadar
Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: Abi tel kapaliyken sarj olurmu ? Genişletmek için tıkla ... evet bende öyle söylentiler duydum. 4.4.2 de iken tel kapalıyken şarj olmuyormuş. doğrumu @Nextman ?
AnıL-D' Alıntı: Abi tel kapaliyken sarj olurmu ? Genişletmek için tıkla ... evet bende öyle söylentiler duydum. 4.4.2 de iken tel kapalıyken şarj olmuyormuş. doğrumu @Nextman ?
Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: Bende sarj oluyor sarj 9 du kapatim 2 saat sonra %15 aldim super bisey Genişletmek için tıkla ... sen geçtinmi kitkata ?
AnıL-D' Alıntı: Bende sarj oluyor sarj 9 du kapatim 2 saat sonra %15 aldim super bisey Genişletmek için tıkla ... sen geçtinmi kitkata ?
Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: Bende sarj oluyor sarj 9 du kapatim 2 saat sonra %15 aldim super bisey Genişletmek için tıkla ... yok artık 2 saatte yanlızca %6 mı şarj etti ? :O
AnıL-D' Alıntı: Bende sarj oluyor sarj 9 du kapatim 2 saat sonra %15 aldim super bisey Genişletmek için tıkla ... yok artık 2 saatte yanlızca %6 mı şarj etti ? :O
Senyor Keş Kapalı Hesap Püf Noktası - Galaxy S4 i9500 4.4.2 Root Ve Knox Devre Dışı Bırakma - MaxiCep @Nextman abi artık ana konuya eklersin heralde xposed ha. hangi yazı tipi bu ?
Püf Noktası - Galaxy S4 i9500 4.4.2 Root Ve Knox Devre Dışı Bırakma - MaxiCep @Nextman abi artık ana konuya eklersin heralde xposed ha. hangi yazı tipi bu ?
Anil-D Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: Püf Noktası - Galaxy S4 i9500 4.4.2 Root Ve Knox Devre Dışı Bırakma - MaxiCep @Nextman abi artık ana konuya eklersin heralde xposed ha. hangi yazı tipi bu ? Genişletmek için tıkla ... Bulunduğuna sevindim
Asabi Geliştirici' Alıntı: Püf Noktası - Galaxy S4 i9500 4.4.2 Root Ve Knox Devre Dışı Bırakma - MaxiCep @Nextman abi artık ana konuya eklersin heralde xposed ha. hangi yazı tipi bu ? Genişletmek için tıkla ... Bulunduğuna sevindim