BrainHacker
Üye
arkadaşlar s4e stok rom atarken Pda dosyasıni secmeden önce mi sonra mi downlod moda alıp usb ile bağlıcaz teli?
Faketmez her iki türlü de olur...
Var var arkadaşım var .Video verdim sana yinede yazılı söyleyim.Odin açarssın telefon download modda bekler.dosyayı ekle bütün antivirüs ve kies ile ilgili programları kapat kabloyu tak start'a bas tamambaşka cevabı olan?
Var var arkadaşım var .Video verdim sana yinede yazılı söyleyim.Odin açarssın telefon download modda bekler.dosyayı ekle bütün antivirüs ve kies ile ilgili programları kapat kabloyu tak start'a bas tamam
Sırasının pek bir önemi yok download moda al tak kablonu göster dosyanı tabi odin açık olacak önceden sonra starttamamdir abi. öbür türlü sorun mu oluyor? kabloyu takip dosyayı gösterince?
Sırasının pek bir önemi yok download moda al tak kablonu göster dosyanı tabi odin açık olacak önceden sonra start
Rica ederimeyvallah iki türlü de aynı o halde saol abi
Bence yeniden başlatıp geç ama direk geçince bir şey oluyor mu bilmiyorum.bişi dicem
hani bu stok rom yüklemeden önce
recovery
modda wipeleri yapıyoruz ya wipeleri yaptıktan sonra aynı recovery menüsünden download moda geçsek birsey olur mu yoksa cihazı yeniden başlatip mi download moda gecirmek lazım?
Bence yeniden başlatıp geç ama direk geçince bir şey oluyor mu bilmiyorum.
Her rom değiştirince wipe işlemi yapmalısın. SD Kartı da formatlarsan daha iyi olur.tamam saol. peki stok rom yükledikten sonra tekrar Wipe yapmaya gerek var mi? ayrıca harici sd kartı formatlamasak bişey olurmu?
Her rom değiştirince wipe işlemi yapmalısın. SD Kartı da formatlarsan daha iyi olur.
Büyük ihtimalle. 24 Şubat ı bekleyeceğiz.S5 i satışa sunmadan vermeyecekler bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?