KD1907
Üye
Beyler bişey sorucam ben google play store a girdim ayarlar uygulama yöneticisinden. Sonra veriyi sil ve güncellemeleri kaldır yaptım sonra asphalt 8 i yükledim. Ama bi sorunum var. Google play store en baştaki haline döndü. Bunu en son sürüme nasıl güncellerim? Yani google play hizmetlerini en son sürüme nasıl güncellerim daha doğrusu.Yardımmmm@eskbxl @Nextman @Asabi Geliştirici bi yardım edin yahu
Sen neden hep sorun yaratıyorsun kendine anlamış değilimBeyler bişey sorucam ben google play store a girdim ayarlar uygulama yöneticisinden. Sonra veriyi sil ve güncellemeleri kaldır yaptım sonra asphalt 8 i yükledim. Ama bi sorunum var. Google play store en baştaki haline döndü. Bunu en son sürüme nasıl güncellerim? Yani google play hizmetlerini en son sürüme nasıl güncellerim daha doğrusu.Yardımmmm@eskbxl @Nextman @Asabi Geliştirici bi yardım edin yahu
Nası kullan?google playi kullan biraz günceller o kendisini bi ara
Sorun işteSen neden hep sorun yaratıyorsun kendine anlamış değilimAynen güncellemez ise telefonu sıfırlaman gerekir bilgine
Bak sen birde bana sinirlerniyor.Fabrika ayarlarına dönmek gerekebilir markette birkaç uygulama ara o anda market update olma ihtimali var olmazsa kurulum yapıyormuş gibi cihazı sıfırlaman gerekecek mevzu bu bir dahada oyun için telefonu kurcalamaNası kullan?
Sorun işteAyrıca nası sıfırlamak gerekir ya (
Yoo kurcalıcamBak sen birde bana sinirlerniyor.Fabrika ayarlarına dönmek gerekebilir markette birkaç uygulama ara o anda market update olma ihtimali var olmazsa kurulum yapıyormuş gibi cihazı sıfırlaman gerekecek mevzu bu bir dahada oyun için telefonu kurcalama
Senin sürüm Mk9 değilmi ? Eğer öyle olsa bile Wanam yükle demişse kurulumda hata almaman içindir bence once sürümü tazele sonra wanam yüklesait abi bu wanam romu yüklerken adonis.piti flaşlamasam nolur? çokmu gerekli birsey cihaza zarar verirmi
Senin sürüm Mk9 değilmi ? Eğer öyle olsa bile Wanam yükle demişse kurulumda hata almaman içindir bence once sürümü tazele sonra wanam yükle
GüncellerAbi bişey sorcam google play hizmetlerine girip veriyi sil falan yapsam ya da güncellemeler kaldır yapsam sonra tekrar yükler mi kendisi en son sürümü
Flashla kardeşim ozaman ama herzaman risk olduğunu unutmaevet sürüm mk9. bende diyom ki flaşlamadan önce adonis denen şeyi flaşlayimmi? daha önce flaşlamadan kurmuştum bişey olmamıştı
Tamam ya neden kızıyosun sadece yardım istedim :SKutluhan 7/24 destek hattımı sandın sen beni devre dışı bırakarak da yapabilirsin.Yukarıda bak cevap yazdım
Tamam ya neden kızıyosun sadece yardım istedim :S
Ya bittim ben. Olmadı Allah belamı versin ya bi oyun için yaptığım şeye bak. Off bu sefer bittim ben varyayazdığım halde etiket yapıyorsun bak kızgın işareti bu
Neyse tamam bela falan okuma günah cıs olursun sonra.Cihazda bu tür işlemler yapma benim dediğimi yap cihazından alacaklarını al ve fabrika ayarlarına dön açılışta günceller.Ya bittim ben. Olmadı Allah belamı versin ya bi oyun için yaptığım şeye bak. Off bu sefer bittim ben varya
Ya yüklediğim oyunlar nolcak peki?Neyse tamam bela falan okuma günah cıs olursun sonra.Cihazda bu tür işlemler yapma benim dediğimi yap cihazından alacaklarını al ve fabrika ayarlarına dön açılışta günceller.
Root varsa yedek alırsın titanium ile yoksa Kies ile al yedeklerini sonra yüklersinYa yüklediğim oyunlar nolcak peki?
Peki tamam saolRoot varsa yedek alırsın titanium ile yoksa Kies ile al yedeklerini sonra yüklersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?