Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Tekrardan neden data indiriyorsun ki ozaman ?Ya beyler bişey sorucam şimdi benim telde 1.7 gb boş yer var asphalt 8 indiriyorum oyun 1.5 gb İndirme tamamlanıyo sonra yeterli alan yok diyo ve oyunu kurmuyo napıcam? Ama oyunun 1.5 gb lık obb dosyası telde duruyo. Şimdi ben asphalt 8 in sadece apk sını yüklesem sorun çözülür mü acil yardımlarınızı bekliyorumAbi sen çözersin ya bu sorunu 2 dk bakıversen olmaz mı? @Nextman
Data indirdim zaten şu an telefonda. Ben diyorum ki şimdi sadece apk sını yüklesem sorun çözülür mü?Tekrardan neden data indiriyorsun ki ozaman ?
indirdiğin apk sürümü cihazda bulunan data dosyasıyla çalışıyorsa olur ancak unutmamalısınki apk dosyalarıda açılım yaparak kuruluyor yetersiz alan hatası alabilirsin bence cihazda yer aç oyunda takılma olmasınData indirdim zaten şu an telefonda. Ben diyorum ki şimdi sadece apk sını yüklesem sorun çözülür mü?
Nası yer açıcam ki? Gereksiz oyun veya uygulama yok zaten. Napabilirim bi yardım et yaindirdiğin apk sürümü cihazda bulunan data dosyasıyla çalışıyorsa olur ancak unutmamalısınki apk dosyalarıda açılım yaparak kuruluyor yetersiz alan hatası alabilirsin bence cihazda yer aç oyunda takılma olmasın
8gb sistemde nasıl oluyorda alan yok diyor pekiNası yer açıcam ki? Gereksiz oyun veya uygulama yok zaten. Napabilirim bi yardım et ya
Sana söylemedilermi ? ne için vermiştin servise ?abi parça dedikleri nedır
Full oyun yüklü telde o yüzden. Samsung 7 gb sistem dosyası yerine 3 gb sistem dosyası alsaydı bunların hiçbiri olmayacaktı işte8gb sistemde nasıl oluyorda alan yok diyor peki
Sana söylemedilermi ? ne için vermiştin servise ?
İşte bu nedenle dediğim gibi yer açmalısın yada hafıza kartına taşımalısın.fu ll oyun yüklü telde o yüzden. Samsung 7 gb sistem dosyası yerine 3 gb sistem dosyası alsaydı bunların hiçbiri olmayacaktı işte
batarya ve orta tus8gb sistemde nasıl oluyorda alan yok diyor peki
Sana söylemedilermi ? ne için vermiştin servise ?
Hafıza kartına nasıl taşıyacam ki root gerektirmiyor mu o iş?İşte bu nedenle dediğim gibi yer açmalısın yada hafıza kartına taşımalısın.
Nası olcak o?dataları hafıza kartına indirebilirsin
Tamamdır sipariş edilmiştir gelince değiştirirlerbatarya ve orta tus
hayır bataryamı orta tusmu ben orta tusa koruma istedımdeTamamdır sipariş edilmiştir gelince değiştirirler
O nasıl oluyor ? bataryadada sorun varsa değiştirilirhayır bataryamı orta tusmu ben orta tusa koruma istedımde
Evet yada yüklediklerinde bir kısmından vaz geçeceksin tercihlerin belliHafıza kartına nasıl taşıyacam ki root gerektirmiyor mu o iş?
Abi bişey sorucam mesela asphalt 8 in en son sürümünü nerden öğrenebilirim? Play store da yazmıyor?O nasıl oluyor ? bataryadada sorun varsa değiştirilir
Evet yada yüklediklerinde bir kısmından vaz geçeceksin tercihlerin belli
korumalik orta tus icin hani s3 de oluyorya istedim işte az gidiyor dedim orjınal bataryası ile gittimdeO nasıl oluyor ? bataryadada sorun varsa değiştirilir
Evet yada yüklediklerinde bir kısmından vaz geçeceksin tercihlerin belli
Yazar mutlaka ,forumdada genelde son sürüm yada bir altı olur ben pek okadar yüksek boyutlu oyun oynamam telefondaAbi bişey sorucam mesela asphalt 8 in en son sürümünü nerden öğrenebilirim? Play store da yazmıyor?
yazıyorAbi bişey sorucam mesela asphalt 8 in en son sürümünü nerden öğrenebilirim? Play store da yazmıyor?
Yok abi yazmıyor bi de sen bakabilir misin ya?Yazar mutlaka ,forumdada genelde son sürüm yada bir altı olur ben pek okadar yüksek boyutlu oyun oynamam telefonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?