------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Bende sadece en yeni guncellemeler yuklendi yaziyor

Yok ve gecen gun koymustum resimi

- - - Eklendi - - -

Telefon üzerinden güncelleme yapabilecekmiyiz arkadaşlar.yoksa sadece sasamsung kies üzerinden mi olacak.

ANIL

Admin
Telefon üzerinden güncelleme yapabilecekmiyiz arkadaşlar.yoksa sadece sasamsung kies üzerinden mi olacak.

Şuan yoğunluk olduğu için telefon üzerinden yapılamıyor. Beklemek gerek. Kies çok yavaş çekiyor dosyaları ben denedim dosyaları çekti ama yinede yüklemedi.

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Tamam gördüm şimdi biraz bekleyin gece sakinleşir wifi yada kies üzerinden güncelleme yaparsınız

Şuan sadece kies sürümü verildi ama wifi denemenizi tavsiye etmiyorum ve tecrubelerime dayanarak söyleyim en temiz kurulum sorunsuz kurulum olan işlemleri yapınız güncelleme sonrası cihazı mutlaka wipe işlemlerini yapınız.

Wipe la hard format ayni sey degil mi

Tepkiler: ANIL
hard format tuslari ne harbi ciddiyim lg de yapmistim

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ses açma+menu+power menu kullanmadan önce dikkatlice işlem yapınız.İsterseniz anlatım konusunu açacam bekleyiniz.

Tamamdir anladim wipe ben sadece rootda oluyor saniyordum

- - - Eklendi - - -

Beklemedeyim cok saol bu arada

Tepkiler: Nextman

ANIL

Admin
Maşallah listeye bak

laz6116

Üye
Benim telefon rootlu nasıl yapicam bu guncellemeyi? Guncellemeyi indirip odinle kursam olur mu

oleytoo

Üye
Merhaba arkadaşlar bende telefonu yeni aldım yaklaşık 1 hafta oldu telefonun sürümü I9500XXUAMDK güncel mi telefonum ?

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim telefon rootlu nasıl yapicam bu guncellemeyi? Guncellemeyi indirip odinle kursam olur mu
Tr güncelemesin alabilmen için odin ile I9500XXUAMDK sürümü yüklemeli sonra güncellemeyi alabilirsiniz.

Tepkiler: laz6116