KD1907
Üye
Aynen abi benimde hiçbir sorunum yok cihaz 1 günden beri açık hiç kapatmadim hic sarja da takmadim ama hala % 16 sarjim var.Bu şarj konuları kısır döngü olmaması için lütfen yeni güncellemeye kadar cihazlarınıza iyi davranın bende bu guncellemeyi bekliyorum zira sorunum olmamasına rağmen.
bug filan varmış ama doğru mu
Aynen abi benimde hiçbir sorunum yok cihaz 1 günden beri açık hiç kapatmadim hic sarja da takmadim ama hala % 16 sarjim var.
Buyrun beyler pil kullanımım
Ekran süren derken?güzeel. ekran süren ne kadar
Ne gibi bir bug?
Ben 1 buçuk haftadır kullanıyorum yok...
yani o pil kullanımında ekran yazan yere tıkla oranın fotoğrafını yolla diyomEkran süren derken?
link yollayabilir misin hocam bide bu cwmyi nasıl yüklücem rootu filan
bu arada sen i9500den bahsediyorsun dimi ?
yani o pil kullanımında ekran yazan yere tıkla oranın fotoğrafını yolla diyom
hani link yok ?Al kardesim linkler bu sitede.Nasil yukleyecegini anlatiyor..
Hayır kardeşim olmadı. Dediğin gibi internetten nova 3 ün apk sını bulup indirdim sonra hiç açmadan uygulama yöneticisinden hafıza kartına taşıdım sonra oyuna girdim ama data dosyalarını indirmedi..Tüm gameloft oyunlara olur diye biliyorum
Yalnız bende ayarlar daha fazla güvenlik bilinmeyen kaynaklar da tik yok yani izin verilmiyo bu yüzden olabilir mi? Bide ben en son sürümle oynamak istiyorum o yüzden diğer sürümlere pek sıcak bakmıyorum. Ama oyunun en son sürümünden bi önceki sürümü son sürüme güncelleyebiliyorsak olabilir.Data dosyasini indirmeye izin veren apk ile deneyin.Yani demek istedigim farkli versiyonlarda apk ile denemeniz
Yalnız bende ayarlar daha fazla güvenlik bilinmeyen kaynaklar da tik yok yani izin verilmiyo bu yüzden olabilir mi? Bide ben en son sürümle oynamak istiyorum o yüzden diğer sürümlere pek sıcak bakmıyorum. Ama oyunun en son sürümünden bi önceki sürümü son sürüme güncelleyebiliyorsak olabilir.
Ben ilk once rootu yaptim 4.3 de iken.muratvemine kardeş link için teşekkürler ilk önce cwm yi mi yoksa rootu mu yapıcaz?
Tikleyin bilinmeyen kaynaklari.Garantiyo bozmazYalnız bende ayarlar daha fazla güvenlik bilinmeyen kaynaklar da tik yok yani izin verilmiyo bu yüzden olabilir mi? Bide ben en son sürümle oynamak istiyorum o yüzden diğer sürümlere pek sıcak bakmıyorum. Ama oyunun en son sürümünden bi önceki sürümü son sürüme güncelleyebiliyorsak olabilir.
Ben ilk once rootu yaptim 4.3 de iken.
Tiklesem sonra dediklerinizi yapsam data dosyalarını indirir mi?Ya beyler bişey sorucam ben bu auto backup fotoğraflarını nasıl silebilirim?Ben ilk once rootu yaptim 4.3 de iken.
Tikleyin bilinmeyen kaynaklari.Garantiyo bozmaz
Nova 3 hakkinda pek bi bilgim yok
hocam pil performansı nasıl? bi ss atma imkanın varmı?
Hocam telefon ara ara reset atmaya basladi .
Anlam veremedim.Kurmayin sakin.... Baska rom kurucam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?