------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Bence root işine ve rom işine girmeyin daha sonra başınız ağrıyabilir. Benim de 1 ay kadar önce telefon sürekli hata veriyor kendini kapatıyor açılınca samsung yazısı gitmiyordu. Bir süre sonra geçti. Dediğim gibi daha sonra sıkıntı yaşamamak için bir süre sabredin

Senyor Keş

Kapalı Hesap

benim zaten sayacım 1 4.2.2 ye dönmeye çalışırken başıma iş aldım artık garantim şu sayaç sıfırlama bulunana kadar pasif durumda o yüzden custom romlara açığım

KD1907

Üye
4.4 le sarj sorunu çözülecek diyolar inşallah doğrudur. Bekleyim gelir 15 güne. Biraz daha sabredin beyler

KD1907

Üye
Tamamdır teşekkürler

KD1907

Üye
@muratvemine kardeşim peki ben bunlarin aynisini nova 3 icin de yapsam olur mu o da gameloft un oyunu

Tepkiler: muratvemine
Tüm gameloft oyunlara olur diye biliyorum

Tepkiler: KD1907

Senyor Keş

Kapalı Hesap
yeter la bıktım bu 4.3 Türkiye sürümunden artık custom roma geçiyorum garanti giderse gitsin zaten hiçbir işe yaramıyor Çakarım mk2 yi veririm kerneli yeter da türkiye 4.3 sürümünde sıkılan arkadaşlar mk2 veya mk9a geçebilirler mk2ye geçtim operatör romuymuş boşu boşuna yükledin ama batarya performansı bayağı iyiydi birde mk9u deniycem bakalım4.3 türkiye sürümüne geri döndüm. bana 4.3 de devre dışı bırakılabilecek uygulama ve bileşenlerin listesi lazım kimde vardır acaba

.caner.

Üye
4.4 de sayaç yine aktif olursa onada güncellenem

Senyor Keş

Kapalı Hesap
mui güzel değil zaten recovery filan yüklü değil bende root yok cwm yok iki saat uğraşmaya deymez mui de birsürü bug filan var

Tepkiler: .caner.

KD1907

Üye
Ya bisey dicem benim neredeyse tüm sensorler açık wifi açık parlaklik % 50 falan. Sarjim 5-6 dakikada %1 gidiyor. (Internette dolaşırken) Sizce bu iyi mi?

Tepkiler: .caner.
i9500 için cm 4.4.2 var yükle stock android deneyimini sende yaşa
5 buçuk - 6 saat ekran açık kalmak süren olur garantiii.

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu şarj konuları kısır döngü olmaması için lütfen yeni güncellemeye kadar cihazlarınıza iyi davranın bende bu guncellemeyi bekliyorum zira sorunum olmamasına rağmen .

Tepkiler: .caner. ve KD1907