teknolojibaronu
Üye
iyi dedin valla haben neden kendimi sinirlendiriyorum boş yere bana bi 20tl ateşleyin haftalik samsungu bütün forumlarda kötülerim hiç değilse bi karşılığı olur demi la ?
Saçmalama. Senin mal dandik.. 1 saattir fu ll internetteyim sadece %10 sarjim gitti.. Benim sarj sorunum bu kodla kalibrasyon zimbirtisindan sonra çözüldü valla. Kasma desen bi iron man 3 te yapiyor o da herkeste varmis ufak ufak kasmalar.. Ayrica sensorler falan cok hos bunu da soylemeden gecemiyecem valla..
Işte diyorum ya oyun tam optimize edilememis o yüzden her s4 kullanicisinda var bu problem.. Onun haricinde cihazda cok memnunum vallaBence o kasma oyundandır
Yok sana gram para bile vermezler adamların işi markalari sovmek olsaydi sokakta bu isi yapacak cok kisi var
gecen gun demiyo muydun bana sen bari parali yap diye o işi
Waww forum tutuşmuş yanıyor elin korelisi vietnamlıya mal yaptırır avrupalı bi galoş bizim kodomanlardan birine bilmem kaç milyonluk cihaz satar üç aylık bi lansman fırtınası cihaz top on sonra bi bakmışın ufak ufak s5 kırıntıları hafiften özellik sızdırmalar falan derken s5 kullanıcılar klübü bi bakmışın 5000 mesajı geçmiş bu hep böyle olmuş hep böyle olacak kendimden biliyorum
Mart ayında olacaklardan bahsediyorumdostum valla dediklerinden 1 şey anladıysam arap olayım
Mart ayında olacaklardan bahsediyorum
hmm S5 yine bir faciaya dönmez inşallah s4 un ilk çıktığındaki gibi kasma isinma donma sorunları vesaire böyle şeyler olursa bana laf edemezler umarım:
Eh note 3 te bunlar çözuldugune gore s5 hic olmaz
SMS lerde böyle bir sıkıntım var nedenini çözemediğim.. SMS gelince uyarı vermiyor. sadece aklıma gelirde bakarsam mesajlarda görüyorum ama iş işten geçmiş oluyor. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar S4 için 4.4 günçellemesi sızmadımı deneyelim ben bulamıyorum...
Kullanan varsa link verebilirmi?
Evetasdfggjkl kardes yüzde 76da iken yaptın sonra şarja filan takmadin dimi normal kullandin?
katılıyorum şarjım muhteşemdi öldüo kod hiçbir işe yaramıyor şarjım yine poh gibi gitmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?