custave
Üye
Ben elimden geldiğince özellikle yeni alan kişilere bilgilendirmede bulunuyorum .Hiç olurmu diyebileceğimiz durumlar olsada sonuçta ilk defa kullanan arkadaşlara sabırla ve anlayışla yaklaşarak bunu yapmaya çalışıyorum benim burdaki görevim bu.Gelelim soruna bence yok sadece son olarak depo güncellemesi bekliyoruz oda haziran ayı ortasında tahminimce yayınlanır
bende iyiki almamisim diye dusunmeye başladim ki şansa siyahi yoktu alicagim yerde beklemeye karar verdim uzun bi sure beklemede kalicam
ı
Tercih meselesi cihazı resmi olarak ilk alan ve tanıtımını yapan kurcalayan deşen biri olarak söyleyimkullandığım 4. Samsung cihazı içerisinde 1. sırada şu an
ı
peki bu obb oyun yuklemelerdeki sıkıntı icin nedir fikrin
Yeni güncelleme 9505 modeline gelmeye başlamış. Yakın zaman içinde 9500 serisine gelecektir. Güncellemede uygulamaların SD karta taşınması, HDR video desteği, pembeleşme sorununun giderilmesi, ekranın okunabilirliğinin arttırılması gibi içerikler yer alıyor.
Obb dosyalarını atamıyorum konusunu diyorsan şimdiye kadar 4 oyun yükledim telefonu bağladım attım dosyaları hatta bu konu içerisindede sanırsam yada bir konuda ss aldım yayınladım biri idda etmiş olmaz atılmıyor diye ,herşey aslında ben yapamadıysam başkasıda yapamaz mantığında çıkıyor.Oyun çok fazla oynamam ara sıra kızım ve yeğenler istiyor onlar yüklüyorlar oynuyorlar
Nerde anllattın kusura bakma görmedim ama genelde aynı tabiki S2 S3 note2 ve son olarak S4 hiç sorun yaşamadım bununla ilgili genel bir konu hazırlamak lazım aslında yarın incelerim açık deilse açarımbende fikirlerimi bazi oyunlari videolu yuklemede anlattim bazilari yukleye bilmis bazilari yuklenmemiş garibbi durum bu oyunlari s2 s3 s4 icinde yuklenebilmesi gerekli dimi ayni sekilde
Nerde anllattın kusura bakma görmedim ama genelde aynı tabiki S2 S3 note2 ve son olarak S4 hiç sorun yaşamadım bununla ilgili genel bir konu hazırlamak lazım aslında yarın incelerim açık deilse açarım
Emeğine sağlık ,idedim ya ben oyunla pek ilgilenmiyorum Gps uygulamasını özellikle test etmemi istedi kullanan kişiler onuda konu başlığına ekledim Sygic en kararlı çalışan ve az şarj tüketen olarak tercihimdir.http://www.maxicep.com/android-cihaz-destek/galaxy-s4-obb-sorunu-10-806460.html
Emeğine sağlık ,idedim ya ben oyunla pek ilgilenmiyorum Gps uygulamasını özellikle test etmemi istedi kullanan kişiler onuda konu başlığına ekledim Sygic en kararlı çalışan ve az şarj tüketen olarak tercihimdir.
yuklemelerle ilgili şoyle buyuk bi konu gerekli sanirim
parti 1,2,3,4 hepsi tek tek inecekmi bilgilendirirsen iyi olur selamlar
Konuya eklemiştim denenmiştir kendim bizzat kullanıyorum
http://www.maxicep.com/samsung/galaxy-s4-kullanicilar-kulubu-gt-9500-a-793612.html#post6042090
parti 1,2,3,4 hepsi tek tek inecekmi bilgilendirirsen iyi olur selamlar
S4 Google Edition kesin çıkış tarihi belli mi ?
Abi bu nedir böyle:
Samsung galaxy s4 ( duman siyahi ) kaçirmayin !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?